MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 nie wolales sebe to sobie poszedlem :gwizdanie: każda mordka jest ważna w naszej łódzkiej bandzie :wink4:
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 lizus :polew: :tongue4: :tongue4: nie zaprzeczam lubię polizać :polew: :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sorki, oglądaliśmy z Nikolą "Czarnego rycerza" z Martinem Lawrencem Teraz już poszły dziewczyny spać. Ale ja nie pykam, bo nie mam co
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ouuu :gwizdanie: wiedziałem, że jestem dobry ale, że aż tak :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ Sorki, oglądaliśmy z Nikolą "Czarnego rycerza" z Martinem Lawrencem Teraz już poszły dziewczyny spać. Ale ja nie pykam, bo nie mam co przyjedź do mnie ja mam i odpadnie ci jutro traska do Zgierza po Kasie :polew:
Bartas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja nawet nie mam ochoty dzis na pykanie.
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 no ja na siłę też nie będę pykał :no: ale coś chciałem bo jutro nie będę mógł :confused4:
Kimi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ouuu :gwizdanie: wiedziałem, że jestem dobry ale, że aż tak :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ Sorki, oglądaliśmy z Nikolą "Czarnego rycerza" z Martinem Lawrencem Teraz już poszły dziewczyny spać. Ale ja nie pykam, bo nie mam co przyjedź do mnie ja mam i odpadnie ci jutro traska do Zgierza po Kasie :polew: Muszę rano odstawić Nikolę do teściowej, więc odpada [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 22:50_________________________________________________Ale dzięki za zaproszenie
Kimi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kimi jest gitez majonez Dobra, ja też się zawijam, bo już zasypiam na siedząco Dobranoc
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 narka Kimi do juterka [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________Ja też już się odmeldowuję do poklikania jutro
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 A ja się przywitam...Zabiegany dzień qrde... Zrobiłem dziś po mieście ze 150 km :disgust:Zmieniłem przynajmniej termostat u siebie, zobaczymy, jaka będzie zmiana, ale już widać, że szybciej dogrzewa:) Wahler - 32zł, jakby ktoś był zainteresowany. Spadam teraz gnieść ciasto, a jak będą jeszcze wytrwali, to PYK'nę z nimi:)[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________no qrde, zeby nie było z kim pyknąć? Sam pykne, pod te wuzetki :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 a ja właśnie wróciłem z imprezy firmowej i zgadnijcie co się stało nic nie piłem
kachnazgierz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 helllołłł sobota dzisiaj pracowity dzień się szykuje, ale wieczorem :naughty: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 08:30_________________________________________________ Seba się nie odezwał , ciekawe czy doleciał
Rekomendowane odpowiedzi