Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mmmm...

Pina Colada :tongue4:

Wasze zdrowie, Panowie :good:

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aaa no wlasnie Pani Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiu :D

WSZYSTKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO NAJLEPSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO :D

:drunk: :drunk: :drunk: :oklaski: :buziak::pociesz::friends::rose: :rose: :rose: :rose: :yeee:

Opublikowano

aaa no wlasnie Pani Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiu :D

WSZYSTKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO NAJLEPSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO :D

:drunk: :drunk: :drunk: :oklaski: :buziak::pociesz::friends::rose: :rose: :rose: :rose: :yeee:

To dzisiaj Barbórka? :blink:

Osz w d*pę, faktyyyyczniee :D

No to za Barbarę :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Opublikowano

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: przecież oglądałem wyścig na Karowej

Basieńko :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

a przede wszystkim :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:

Opublikowano

to dzisiaj ja cos zapodam :D

pamietacie Barta Simpsona ?? :D :D :D

http://uookie.com/media/345435dfgdfgg.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 22:42_________________________________________________i co jeden to lepszy widze kurde musze sie postarac jakos :D

Opublikowano

Dobra, Panowie, miło jest, ale są rzeczy ważne i ważniejsze :gwizdanie:

Na razie :naughty:

Opublikowano

Ja też obchodzę imieniny Barbary - mojej siostry :decayed: Rodzice postąpili ekonomicznie i urodziny również ma dzisiaj :gwizdanie: PYK!

Opublikowano

no i co z tego ?? licza sie intencje :) zazdroscisz ??

Opublikowano

kto pyka? Jutro spot, tak?

Opublikowano

ja pykam :)

Opublikowano

to PYK!:D Za mój nowy termostat - oby otwierał przy tych deklarowanych 87 oC :polew:

Opublikowano

dzięki Panowie :notworthy: ...a zwłaszcza Bartasowi, że wszystkim przypomniał :D

Opublikowano

:siema:

a ja już po Barbórce :drunk:

Opublikowano

oooooo jak tam Basiu ?? :) sie imieninki udaly ?? :) czy w toku ?? :D

Opublikowano

już kończę w zasadzie ... ;) wystarczy na dziś :gwizdanie:

Opublikowano

Lemuuur :D ٩(͡๏̯͡๏)۶

hehe no to ladnie no ale udaly sie rozumiem ?? :)

Opublikowano

wiesz... ja w zasadzie to nie obchodzę jakoś hucznie imienin, raczej urodzinki :wink4: