MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mmmm... Pina Colada Wasze zdrowie, Panowie :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
Bartas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 a jeszcze nikt nie pyknal za Barbare :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 aaa no wlasnie Pani Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiu WSZYSTKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO NAJLEPSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO :drunk: :oklaski: :rose: :rose:
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 aaa no wlasnie Pani Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiu WSZYSTKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO NAJLEPSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGO :drunk: :oklaski: :rose: :rose: To dzisiaj Barbórka? Osz w d*pę, faktyyyyczniee No to za Barbarę :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: przecież oglądałem wyścig na Karowej Basieńko :drinks: :drinks: :drinks: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose: :rose: a przede wszystkim :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 to dzisiaj ja cos zapodam pamietacie Barta Simpsona ?? :D http://uookie.com/media/345435dfgdfgg.jpg :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 22:42_________________________________________________i co jeden to lepszy widze kurde musze sie postarac jakos
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobra, Panowie, miło jest, ale są rzeczy ważne i ważniejsze :gwizdanie: Na razie
chriss Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 to dzisiaj ja cos zapodam pamietacie Barta Simpsona ?? :D http://uookie.com/media/345435dfgdfgg.jpg :polew: :polew:[br] :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja też obchodzę imieniny Barbary - mojej siostry Rodzice postąpili ekonomicznie i urodziny również ma dzisiaj :gwizdanie: PYK!
Bartas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 LIZUSY :polew: a ten ktory jej nawet nie zna byl pierwszy
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 no i co z tego ?? licza sie intencje zazdroscisz ??
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 to PYK! Za mój nowy termostat - oby otwierał przy tych deklarowanych 87 oC
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 dzięki Panowie ...a zwłaszcza Bartasowi, że wszystkim przypomniał
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 oooooo jak tam Basiu ?? sie imieninki udaly ?? czy w toku ??
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 już kończę w zasadzie ... wystarczy na dziś :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Lemuuur ٩(͡๏̯͡๏)۶ hehe no to ladnie no ale udaly sie rozumiem ??
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 wiesz... ja w zasadzie to nie obchodzę jakoś hucznie imienin, raczej urodzinki
Rekomendowane odpowiedzi