Kimi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ciemność, ciemność widzę To ja też się zawijam. Co tak będę sam siedział. Narka
Seba_LDZ Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 ee ja jestem caly czas zielony czuwam ...
Kimi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 No ja w sumie też, ale pobocznie robię inne rzeczy. Na przykład własnie skończyłem prasować Ale zaraz się zwijam, bo od jutra czeka ciężka walka "aby do piątku"
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 A ja jeszcze posiedzę, oglądając Night at Roxburry
Kimi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dobra, ja spadam do wyra Miłej nocki Panom życzę
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 heheh tez ogladalem hehehe mistrzowie :decayed: :hi:
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Dzień dobry Dzisiaj tych grzecznych odwiedzi Mikołaj :gwizdanie: Czyli mnie to nie dotyczy :naughty: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 07:31_________________________________________________ To tak na dobry początek tygodnia: La Senza presents " Lady GaGa Bra Song"[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 07:38_________________________________________________ Dobra, zawijam do roboty Miłego dnia
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zdjecia od Magdy Seba nie mogłeś jakoś poprawić mojej miny na tym trzecim zdjęciu przecież wiem, że programy robią cuda :decayed:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 07:58_________________________________________________ Dzień Dobry wszystkim.
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja się witam i czekam sobie spokojnie na rzeczoznawcę... Ciekawe, jak to oceni, bo może dla niego porysowany słupek i listwa to nie powód do malowania elementu - jeżeli tak by sądził, to będzie musiał zmienić zdanie
kachnazgierz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 w poniedziałek marszczę czoło strosząc brwi, w poniedziałek wciąż niedziela mi się śni zęby bolą mnie trzonowe, kac rujnuje mi wątrobę, w poniedziałek znów zanosi się na zgon w poniedziałek ciągle pada zimny deszcz, h*j komornik nęka jak łonowa wesz manny nie chce spaść mi puszek, do roboty lecieć muszę by miłosnych uciech poznać perwersyjny styl...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 zdjecia od Magdy Seba nie mogłeś jakoś poprawić mojej miny na tym trzecim zdjęciu przecież wiem, że programy robią cuda :decayed:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 07:58_________________________________________________ Dzień Dobry wszystkim. heheh eoj tam mina jak mina daj znac jak tam z rzeczoznawca
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 W poniedziałek, droga Kasiu, Jakoś głowa mnie nie boli... Nie dokucza mi wątroba Humor mi się nie p@#$%^li :> Może nie jest to regułą, Bo są różne poniedziałki, Zaskakują zdarzeń pulą I płatają niespodzianki Ważne, by w ten dzień okrutny, Przywdziać na nos okulary Co szkła mają tak różowe, Że rzucają na świat czary Wtedy lepszym on się staje Widziany z dwóch ocznych gałek Więc nie bądźcie jak mazgaje, Nawet k***a w poniedziałek [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 08:41_________________________________________________Co do rzeczoznawcy - niestety przyjechał koleś, z którym się kłóciłem w piątek, gdy nie chciał obejrzeć mojego auta przed siedzibą, twierdząc, że godzina 15.20 to za ciemno. Nieważne, że akurat tego dnia o tej porze było bardzo jasno - Pan niestety nie chciał wyjrzeć przez okno, żeby się o tym przekonać. Dzisiaj przyjechał, obejrzał, coś tam napisał, taki typowy "urzędas" - minimum słów... Poprosił tylko, żeby otworzyć maskę (identyfikacja VIN). Sfotografował przebieg na liczniku i dziwił się, bo jest tam 314 km - wytłumaczyłem mu, że mam nowe zegary, ale ciekawe, czy nie podejrzewa mnie tu o jakiś szwindel. Podałem mu maila, na który ma wysłać protokół i zobaczę, co z tego wyjdzie.
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 hmmm kurde zegary to jest twoja brtocha jak na moj gust rownie dobrze mogles miec tam sernik i swieczki co za roznica mysle ze jak nie zalazles mu za skore za bardzo to bedzie dobrze jak nie to zawsze mozesz sie odwolac i dostaniesz innego gdzie masz ubezpieczone ??
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Seba, to nie leci z mojego ubezpieczenia, tylko z ubezpieczyciela ZDiT - Interrisk. Znak, w który przywaliłem, należy przecież do nich. Czekam teraz na maila z kosztorysem i zobaczymy, co tam napisał. Najwyżej się odwołam.
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 nie no ja wiem wiem ale rzeczoznawce masz skad ?? z tego zdit ??
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 koleś z interrisku Ale ja jestem piz... wołowa :wallbash: :wallbash: Nie zobaczyłem wczoraj tych Twoich zegarów w końcu ! :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi