Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja krupniczek z chlebkiem Seba, ja NIC złego nie robię
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja krupniczek z chlebkiem Seba, ja NIC złego nie robię Kimi a ktoś ci zarzucił coś :baseball: pokaż który :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehe no ja wlasnie nie wiem co co chodzi :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 czasem ludzie oddają takie znaleziska - ja bym oddał kasa z tego żadna a laska by była zadowolona hhhhhhhhhmmmmmmmm może by się odwdzięczyła :sexinbed: :polew: misiek :bicz3: :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 20:55_________________________________________________ Madziu, nie ma Twoich rękwiczek, ja też swoje zgubiłam Adaś się tak załatwił, że wylądowaliśmy w szpitalu do jutra ;( Trzymajcie się tam. Kasia, przekaż Adasiowi pozdrowienia od Nikoli Kazała przekazać, że : "Jest mi bardzo smutno, że zachorowałeś, wysyłam Ci tę buźkę na pocieszenie " Poważnie to są jej słowa [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 19:43_________________________________________________ cześć chłopaki Cześć, dziewczyno Adaś dziękuję, bardzo mu się podobały, szczególnie ta druga :naughty:
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Adaś dziękuję, bardzo mu się podobały, szczególnie ta druga :naughty: NIKOLA DO ADASIA: "Dziękuję że spodobały Ci się buźki i żebyś szybko wyzdrowiał" [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:02_________________________________________________ Kurde, konta trzeba im będzie niedługo założyć
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 :polew: :polew: grubo i fb zakladajcie a maile to juz na bank bo za pare lat nie beda dostepne zadne adresy
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 :polew: :polew: grubo i fb zakladajcie a maile to juz na bank bo za pare lat nie beda dostepne zadne adresy Ostatnio byli razem na kolacji w restauracji, więc wiesz... Poważna sprawa
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 no wiem wiem dobrze wiesz rosna kierowcy hehehe beda wozic rodzicow a rodzice spokojnie beda mogli
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 no wiem wiem dobrze wiesz rosna kierowcy hehehe beda wozic rodzicow a rodzice spokojnie beda mogli O tym nie pomyślałem
bartek1605 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 pitu pitu gadu gadu a tu czas jakąś biesiade urządzić :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 pitu pitu gadu gadu a tu czas jakąś biesiade urządzić :gwizdanie: Mówisz i masz. Sobota? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:36_________________________________________________ Ale bez aut i w jakimś lokalu, gdzie jest dużo foczek
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 pitu pitu gadu gadu a tu czas jakąś biesiade urządzić :gwizdanie: Mówisz i masz. Sobota? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:36_________________________________________________ Ale bez aut i w jakimś lokalu, gdzie jest dużo foczek czyli bawicie się w ten weekend nad morzem :naughty: http://foki.ovh.org/[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:57_________________________________________________Kimi chyba że chodziło ci o takie foczki :mysli: :wink4:
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 dobrze, że wszyscy się dobrze czujecie, bo skoro takie tematy poruszacie, to wszystko w porządku
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 czyli bawicie się w ten weekend nad morzem naughty naughtyhttp://foki.ovh.org/ Mario, nie takie foczki... Takie foczki: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 22:07_________________________________________________ No właśnie :naughty: :naughty: Widzę, że się rozumiemy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 22:08_________________________________________________ Tudzież takie :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 22:11_________________________________________________ dobrze, że wszyscy się dobrze czujecie, bo skoro takie tematy poruszacie, to wszystko w porządku Witam No widzisz, sytuacja w normie
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dzięki za klikanko Melduję, że się odmeldowuję Over and Out jak to Kimi mówi
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dzięki za klikanko Melduję, że się odmeldowuję Over and Out jak to Kimi mówi Spokojnej nocy. Jak będziesz miał kontakt z Kasią - pozdrowienia dla niej i Adasia od całej naszej trójki. Niech Adaś szybko wraca do zdrowia.
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 kurde mowilem dzi#@$ zeby nie wstawialy zdjec z imprezy no .... ehhh :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi