Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co dostaliscie pod choinke :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostałem skórzaną kierowniczkę do mojej :a4fan:

Opublikowano

Jednakże jest jeszcze prezent (miałem nadzieję dostać go na urodzinki 4 dni temu, ale dostałem tylko jego fotki :mysli:, bo na razie jest baaaaaaaardzo daleko stąd), którego ze względu na problemy natury technicznej jeszcze nie dostałem, ale mam nadzieję, że niedługo się doczekam tym bardziej, że bardzo mi na nim zależy - jest wyjątkowy, bo ciężko go zdobyć, jest bardzo wartościowy, a zarazem bezcenny, jest niezapomniany, bo wywiera niezapomniane wrażenia.

:mysli: :mysli: CArmen Electra ? :D

Opublikowano

A ja z radością odpakowałem nowy modem gsm do lapka , dzięki czemu mam necik na głębokim południu Polski ;)

Opublikowano

A ja dostałem wypasione audi R8, oczywiście w skali 1:18, choinke zapachową, 5 litrów zimowego płynu do spryskiwaczy i nową skrobaczke do szyb. :naughty:

Opublikowano

B7...............................................jest autem, które chciałbym kiedyś dostać pod choinkę, ale póki co, skończyło się na słodyczach i kosmetykach;P Biedny Mikołaj był w tym roku...;)

Opublikowano

mikolaj.gif

sorry za OT ;)

ja dostałem mnóstwo słodyczy , toster, kosmetyki :thumbup:

Opublikowano

Jako że spędzona kameralnie to dostałem jedynie kosmetyki.

A już w listopadzie felgi na zimę :)

Opublikowano

To teraz ja: sweterek, słodycze, slipy :decayed:, kasę no i główny prezencik ---> CB :dance:

Opublikowano

:mysli: :mysli: CArmen Electra ? :D

Ty patrz, o takim prezencie nie pomyślałem :polew:

Opublikowano

słuchawka bluetooth Nokia BH-209 i zestaw kosmetyków w walizeczce podróżnej,słodycze i całuski :dance: hyhyhy :kox::naughty:

Opublikowano

07 zgłoś się Box, sztruksową marynarkę,ręczniki, kasę i opierdol od żony że nie pomogłem jej sprzątać po wigilii :polew:

ale i tak najsłodszy prezent dostałem od córy: całus nr 4 :thumbup:

Opublikowano

Ja troche wcześniej bo juz w niedziele dostałem... smycz klubową :thumbup:

Opublikowano

A ja dostałem toster, żeby na spocikach można było coś podjeść, perfumki lacoste i bajerancką koszule, no i żubróweczke w ubranku żeby się za szybko nie ociepliła.

Opublikowano

Ja kosmetyki... do autka wkoncu wyczyszcze skore bo biore sie za to juz rok :D A poza to slodycze,szalik..

Opublikowano

A ja dostałem rękawiczki, bluzę, portfel, gre NFS ProStreet na PS2, statyw do aparatu, trochę kasy, nowy sztucer i lunetę(która jak na razie leży u znajomego w szafie w USA :thumbdown:) :drool:, no i jeden prezent będzie trochę spóźniony bo dostanę go dopiero w lutym i będzie to :a4fan: 2.8 :quattro: Avant :drool: lub BMW 328 coupe :drool:. Ale najpierw muszę zdać egzamin na prawko, który mam 2 stycznia :foch::kox:.

Pozdro

Opublikowano

lub BMW 328 coupe :drool:.

:sick3::thumbdown:

a ja : słodycze, perfumy, kamizekę w romby :decayed:, całuski ...

Opublikowano

a ja słodycze, szalik i .... (resztę ocenzurowano :P ) :naughty::kox:

Opublikowano

Dostałem za***isty komputer nurkowy Suunto :th: Nie mogę się doczekać kiedy go wypróbuję :dance:

Opublikowano

i .... (resztę ocenzurowano

zestaw do kamasutry? :P

ja oczywiscie ciuchy, bluetootha do phona, kilka pierdółek no i kaske na CB radyjko :dance: