HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zapraszamy na spoty w Opolu Lubelskim. Najczęściej można nas spotkać na parkingu sklepu MAKPOL (ul. Kościuszki 10) Termin --.--.2011 Godzina: do ustalenia ZAPRASZAMY!!!
kamil1990_2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No to panowie kiedy następny spot?? może jutro???
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Może być Trzeba jakoś się zorganizować Nie wiem jak Seba, ale ja jestem wieczorem chyba wolny
kamil1990_2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 To aby teraz godzinę dogadać i Pod meblowy
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Myślę, że tak między 19:30 a 20:00 powinno być dobrze. Napiszę jutro do Sebka i postaram się go przyciągnąć do Opola. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:33_________________________________________________PS: Weź mi jutro tą lepę klubową na klapę! Muszę w końcu zamienić bo ta co wy macie jest schludniejsza :gwizdanie:
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Swoją drogą Papucik, wpadnij kiedyś na Opole. Chętnie Cię przyjmiemy. Zobaczysz jak się żyje w wielkim świecie
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Swoją drogą Papucik, wpadnij kiedyś na Opole. Chętnie Cię przyjmiemy. Zobaczysz jak się żyje w wielkim świecie wpadaniem kiedyś ekypą to Opolanie?=>tak to się piszę zorganizują jakiś poczęstunek :gwizdanie:
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wpadaniem kiedyś ekypą to Opolanie?=>tak to się piszę zorganizują jakiś poczęstunek :gwizdanie: Że co? Ne rosumie....
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 paput chce chyba skrzynkę jabłek :drool:
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 paput chce chyba skrzynkę jabłek No bo już się bałem że będę musiał cukier zamawiać z niemcowni...
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 paput chce chyba skrzynkę jabłek No bo już się bałem że będę musiał cukier zamawiać z niemcowni... po browarku postawisz a potem nas do domów porozwozisz :gwizdanie:
michal.m Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 paput chce chyba skrzynkę jabłek No bo już się bałem że będę musiał cukier zamawiać z niemcowni... zamawiaj i cukier i drożdże
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:01_________________________________________________ paput chce chyba skrzynkę jabłek No bo już się bałem że będę musiał cukier zamawiać z niemcowni... zamawiaj i cukier i drożdże Wiedziałem!
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami
michal.m Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami pojedziemy jednym rowerem we dwóch
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami pojedziemy jednym rowerem we dwóch I ja chcę to zobaczyć. Boże jak ja bym chciał to zobaczyć Już to sobie nawet wyobraziłem
michal.m Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami pojedziemy jednym rowerem we dwóch I ja chcę to zobaczyć. Boże jak ja bym chciał to zobaczyć Już to sobie nawet wyobraziłem [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:10_________________________________________________o kurfa ja ja bym chciał to przeżyć
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami pojedziemy jednym rowerem we dwóch I ja chcę to zobaczyć. Boże jak ja bym chciał to zobaczyć Już to sobie nawet wyobraziłem póki co pewnie zdążyłeś wyobrazić sobie pedal :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi