Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Podłokietnik - róznica miedzy B6 a B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś różnica miedzy podłokietnikiem (Oryginalny) z Audi A4 B6 a B7 który bardziej wytrzymały i lepszy, bo z wyglądu podobne choć nie te same.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba w B7 nie jest za specjalnie wytrzymalszy niż ten z B6. Mnie już dwa lata temu popsuło się zamykanie klapki podłokietnika. Poza tym bez problemów.

Opublikowano

nie ma zadnych roznic

Opublikowano

Jest różnica :decayed: w B7 jest przycisk do opuszczania podłokietnika a w b6 podnosi się go do góry i wtedy opuszcza na dół :wink4:

Opublikowano

Tak to oryginał :wink4:

Opublikowano

Jest różnica - inne łapy mocujące,inne zawiasy i lekko zminiona w B7 klapa

Opublikowano

Tutaj dobrze to widać. Ten z lewej to z B6, te dwa z prawej z B7 :

1549068434_1

Foto z aukcji http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-podlokietnik-2001-2007-i1549068434.html

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Tutaj dobrze to widać. Ten z lewej to z B6, te dwa z prawej z B7 :

1549068434_1

Foto z aukcji http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-podlokietnik-2001-2007-i1549068434.html

--

Pozdrawiam.

Sławek

Ja mam właśnie taki jak ten z lewej i nie mam żadnego przycisku do opuszczania. Może te podłokietniki z B6 były też przez jakiś czas montowane w B7, a może mam składaka. :kox:

Opublikowano
  • Autor

zauważyłem właśnie że łapy się różnią, nie przeszkadza to w zamontowaniu? ;p i wydaje mi się że z B6 jest troszkę większy.

Opublikowano

ja mam u siebie z b7 i pasował p&p :wink4:

Opublikowano

zauważyłem właśnie że łapy się różnią, nie przeszkadza to w zamontowaniu? ;p i wydaje mi się że z B6 jest troszkę większy.

Osobiście montowałem podłokietnik w mojej B6 i okazało sie że łapa z B7 nie pasuje.

Na zdjęciu wyżej z lewej strony to łapa z B7 a środek i prawa strona to łapy z B6.Są niewłaściwie zaprezentowane na zdjęciu.

Wiem bo kupowałem od tego gościa co robił te zdjęcia na allegro.

Opublikowano

Ja mam podłokietnik z b7 razem z łapą poniżej fotka łapy B7 w moim :a4fan: kupione od czaki22 :hi:

dscf5599.jpg

Opublikowano

Bo masz łapę z B6 a nie B7 . B7 ma faktycznie inną łapę i nie pasi do B6 :hi:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 11:20_________________________________________________

Jest różnica :decayed: w B7 jest przycisk do opuszczania podłokietnika a w b6 podnosi się go do góry i wtedy opuszcza na dół :wink4:

pupa jasiu jest taka opcja w B6 też :)

Opublikowano

Sam zakładałem i mam na 100% komplet z b7 razem z łapą

A co do łapy to się mylicie że jest inna, na fotce pierwsza łapa jest z audi a6 c5 :decayed: i przez to nie pasi :wink4:

1526913673

Opublikowano

Sam zakładałem i mam na 100% komplet z b7 razem z łapą

A co do łapy to się mylicie że jest inna, na fotce pierwsza łapa jest z audi a6 c5 :decayed: i przez to nie pasi :wink4:

1526913673

a wlasnie mialem zamiar sie pytac czy podlokietnik z a6 bedzie pasowal, mialem na oku ladny egzemplarz :kwasny:

a jakby tylko łapę wymienić będzyie pasiło?

Opublikowano

powinno pasować :wink4:

Opublikowano

ja w b7 nie mam przycisku do opuszczania tylko wlasnie opuszcza sie go przez uniesienie na sama gore