Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 fajny egzemplarz, mega ten jasny środek mi się podoba Mi też, ale szukam kubłów w tym kolorku i 2DIN na wiosnę Będzie ciężko w tym kolorze... Jasnego 2din jeszcze nie trafiłem... a miałem czarny, szary, czarny wpadający w niebieski, i niebieski 2DIN czarny, taki jaki mam obecnie 1DIN, ale kubły w kolorku obecnej skóry i ofc również skórzane Ale mi chodzi o ten jasny plastik/konsole, bo z jeden din nie pasuje... Też dlatego 2DIN będę szukał czarną :gwizdanie:Fotele coś jak to, tylko cały komplet i ofc podgrzewany : http://moto.allegro.pl/fotel-przedni-jasna-skora-audi-a4-b5-i1951688890.html
MaxsteRR Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Też dlatego 2DIN będę szukał czarną :gwizdanie: Nie wiem, czy będzie dobrze to wyglądało
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Też dlatego 2DIN będę szukał czarną :gwizdanie: Nie wiem, czy będzie dobrze to wyglądało Teraz się skumałem o czym piszesz :wallbash: Mówisz, że będzie ciężko? To może moją przerobie moją 1DIN na 2DIN? :mysli:
MaxsteRR Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie trafiłem jeszcze na jasną 2din... Twoją ciężko będzie przerobić... Ale szukaj, bo może akurat coś trafisz Obecnie mam tylko cimno grafitowy i niebieski 2din... Niebieski jest full kompletny z symphony
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Uuuu... :wallbash: No a w sumie dlaczego się nie da?? Gwerty opisał całą czynność przerobienia 1DIN na 2DIN, tylko wtedy nie ma popielniczki, która jest mi nie potrzebna
MaxsteRR Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Uuuu... :wallbash: No a w sumie dlaczego się nie da?? Gwerty opisał całą czynność przerobienia 1DIN na 2DIN, tylko wtedy nie ma popielniczki, która jest mi nie potrzebna A no chyba, że tak Zapomniałem o tym myku
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Bo jeszcze trzeba szukać pod grzane stołki Chyba ją przerobie [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:23_________________________________________________A masz może czarne symphony??
MaxsteRR Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Bo jeszcze trzeba szukać pod grzane stołki Chyba ją przerobie [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:23_________________________________________________A masz może czarne symphony?? Symphony było chyba tylko czarne Mam ale pójdzie w komplecie z konsolą... Taki zestaw cieżko, bo jest wsio, łacznie z wyjmakami do radia i książeczką z kartą kodową
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ok :good:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:32_________________________________________________ Uuuu... :wallbash: No a w sumie dlaczego się nie da?? Gwerty opisał całą czynność przerobienia 1DIN na 2DIN, tylko wtedy nie ma popielniczki, która jest mi nie potrzebna A no chyba, że tak Zapomniałem o tym myku Zrobione :gwizdanie: 2 DIN zrobione z 1 DIN + Symphony + emulator pod zmieniarkę(wyjście na jack) dzisiaj zawitało w aucie Fotki niedługo
Szlachcior Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 oo taka skórencja jak u mnie Autko spoko
duffy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 pokaż no to moje radio, czyś go nie popsuł
MaxsteRR Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 pokaż no to moje radio, czyś go nie popsuł zobaczymy czy Ty nie popsułeś mojego radia zanim je sprzedałeś
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Fota robiona telefonem, wiec jakość Zimno było i jest, więc nie jest to jeszcze tak na tip top spasowane, ale z czasem :gwizdanie: Musze kabelek od emulatora pociągnąć do łokcia, bo klimatronik'a nie mogę docisnąć, żeby się idealnie komponował z Symphony Radio nie ruszone
MaxsteRR Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 z czego masz panel klimy, że kolorem się różni?
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wymalowany akrylem, ale w rzeczywistości prawie nie widać :gwizdanie:
slepy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wymalowany akrylem, ale w rzeczywistości prawie nie widać :gwizdanie: robileś go z 1din czy jak ładne Symphony
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tak, z 1 din :gwizdanie: Czeka mnie jeszcze wymiana elektroniki klimatronika, więc to spasuje tak jak powinno być i może ramkę spoleruje albo coś, żeby bardziej kolorek podebrać
MaxsteRR Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wymalowany akrylem, ale w rzeczywistości prawie nie widać :gwizdanie: robileś go z 1din czy jak ładne Symphony Ładne mu radio zasponsorowałeś
Rekomendowane odpowiedzi