bart_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mam problem z wyciagnieciem kluczyka z zamka. po zamknieciu auta kluczyk pozostal w pozycji "zamkniety" pod katem mniejwiecej tak / . Nie idzie go ruszyc ani w jedna ani w druga strone, podejzewam ze posypaly sie zapadki(centralny zamek dziala). i teraz tak jak mam dstac sie do zamka? tapicerki raczej nie sciagne bo drzwi sa zamkniete(cyba ze jest jakis inny sposob), do srodka sie moge dostac bo moge otworzyc auto od strony pasazera zapasowymi kluczykami, pozostaje jeszcze proba dostania sie do zamka od zewnatrz, czy jest jakis na to sposob? POMOCY!!!!!!!!!!
mcm Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 najlepiej będzie wyłamać zamek z zewnątrz włożyć łamak w zamek i przekręcić z całej siły, będzie najmniej roboty bo tylko bębenek do wymiany
bart_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 ok tylko jak mam wsadzic lamak w zamej jak w zamku jest kluczyk i nie chce wyjsc, juz nawet na sile probowalem!!!
wit.s Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Chwila. Możesz dostać się do środka. A próbowałeś otworzyc te zablokowane drzwi od środka właśnie Pociągnięcie za klamkę powinno odblokować a kolejne otworzyć drzwi. I będzie dostep do możliwościściagnięcia tapicerki. Przynajmniej teoretycznie.
bart_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 ok juz po problemie nic na sile wszystko mlotkiem
wit.s Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 No to super. Jednocześnie napisz jaksobie poradziłeś i co się stało - ku przestrodze i informacji innym
bart_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 No to super. Jednocześnie napisz jaksobie poradziłeś i co się stało - ku przestrodze i informacji innym nic wielkiego, na sile przekrecilem kluczyk do prawidlowej pozycji, kluczyk wyciagnalem, auto da sie otworzyc, jeadnak nie obejdzie sie bez wymiany wkladki gdyz sie uszkodzila!
Rekomendowane odpowiedzi