darecki123 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wczoraj znajomy mechanik wymienił mi rozrząd i odczuwam spadek mocy, podejrzewam, że nie wyregulował mi kątów wtrysku. Czy jest szansa, że ktoś w okolicach Katowic oczywiście odpłatnie byłby w stanie wykonać diagnostykę VAG i ewentualnie wyregulować kąty ? Pozdrawiam
MASATO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kat wtrysku do mocy nic nie ma ... odpowiada on jedynie za odpalanie auta, może pomylił zęby na pasku...
darecki123 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 może.. samochód jest po chipie, wcześniej na2 i 3 wbijało w fotel teraz nie bardzo, nie wiesz może ile kosztuje diagnostyka w ASO?
przemik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ASO Masz za duzo pieniedzy ? Kup sobie kabelek i postaraj sie o program... reszte wiedzy masz na forum. Sam wykonasz diagnostyke [logi]
darecki123 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja jak zwykle na lenia racja, muszę to ogarnać samemu..... wracając do kątów wtrysku- jak mi dobrze odpala to jest ok ? nie ma to nic wspólnego z mocą ?
paweu1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zdejmij pokrywę zaworów i sprawdź ustawienie rozrządu,
ciahciah Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wstaw komplet logów bo bez tego to można tylko pogdybać i powróżyć, na początek zrób statyczne i basic setting, dynamiczne na razie nie rób no bo ostrożności nigdy za wiele :>
Rekomendowane odpowiedzi