Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Brakuje podszybia, osłony akumulatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukałem, ale niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Kupiłem niedawno Audi A4 B6 Avant z 2004r, zauważyłem że nie mam tego całego podszybia z osłoną akumulatora pod maską silnika. Co to podszybie daje? Czy muszę je kupić? Czy ono zatrzymuje wodę z przedniej szyby? Bardzo proszę o odpowiedz.

Opublikowano

Nie wszystkie A4 to mialy :wink4: Ale mozesz zalozyc takie sobie :)

Opublikowano

założ sobie, nie będą Ci tam leciały liście i inne syfy

Opublikowano

Czyli, jeśli dobrze rozumiem, nie ma konieczności tego zakładać. Myślałem, że ta osłona zatrzymuje wodę, żeby się nie lała pod akumulator.

Opublikowano

tutaj bardziej chodzi jak kolega pisał o syf aby ci na silnik nie leciał

Opublikowano

ja dokupiłem właśnie taką osłonę - komplet - podszybie + osłona akumulatora; dużo lepiej to teraz wygląda :good:

Opublikowano

Sprawdz jaka cena tego podszybia jest w ASO bo czasami może byc taniej niz na allegro :)

Opublikowano

Dokładnie. Niejednokrotnie tak jest, że w ASO pewne części są tańsze. Już nie pamiętam ile płaciłem za tą osłonę ale coś około 80 dyszek. :mysli:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________No i u "Gajosa" niecałe 70 plnów. :gwizdanie:

Opublikowano

estetycznie lepiej to wygląda.Mam znajomego handlarza co sprowadza tylko audi i w każdym to robi jak tego niema.

Opublikowano

Witam

Szukałem, ale niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Kupiłem niedawno Audi A4 B6 Avant z 2004r, zauważyłem że nie mam tego całego podszybia z osłoną akumulatora pod maską silnika. Co to podszybie daje? Czy muszę je kupić? Czy ono zatrzymuje wodę z przedniej szyby? Bardzo proszę o odpowiedz.

Witam.Proponuje udac sie do ASO ceny nizsze niz uzywek na alledrogo.Pozdr

Opublikowano

Witam

Witam.Proponuje udac sie do ASO ceny nizsze niz uzywek na alledrogo.Pozdr

Dokładnie jak kolega pisze, większość drobnych plastików jest tańsza w ASO niz na allegro

Opublikowano

Podajcie nr części bo kolega chce dokupić do B7.[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 18:39_________________________________________________Albo lepiej sprawdzę u siebie.