hoody1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 hej.padla mi tylna lewa żarówka stopu-chcialem ja wymienic ale wydaje mi sie ze aby to zrobic trzeba rozebrtac pół bagażnika:( moze jest jakis haczyk i łatwiejszy sposob? pomozcie!!!
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 chyba nie jest konieczne takie rozbieranie auta, dokładnie Ci nie powiem jak to wygląda ja osobiście miałem potrzebe wymienić żarówke w prawej lampie i po telefonie do Cubera ( który już to robił i udzielił mi wsazówki ) trwało to u mnie nie więcej niż 30 sec. Jezęli z lewą jest identyczna sytuacja to otwierasz tylną klape i z boku lampy masz zaślepke którą ściagasz i masz dojście do jednej jedynej śróby którą odkręcasz i lampa wychodzi tylko trzeba ja zdjemowac pod pewnym kątem aby nie wyłamać zaczepów - tyle pamiętam ( mam nadzieje że sie nie mylę )
pre_pl Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 szukaj w fAQ tutaj wynik http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,8185.html
Rekomendowane odpowiedzi