K2 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam chciałbym skompletować podszybie ale tu nasuwa się pytanie co mam i czego brakuje Poszukałem trochę na forum ,googl , allegro Okazało się ze: posiadam takie coś : (zdajcie poglądowe zaczerpnięte z serwisu allegro) Z tego co sie orientuje brakuje mi: 1.element (prawie zakupiony) 2.element (zakupiony) ale teraz mam problem ponieważ widziałem inny Komplet elementów ktore posiadam i maja one tak jakby zaczepy oto foto: (zaczepy zaznaczone na czerwono) W moim elemencie podszybia niestety nie ma tego co zaznaczyłem na elemencie załączonym fotografii wyżej czy to w czymś przeszkadza??? żeby zamontować te elementy z fotografii 1 i 2????
damian12759 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 to co jest widoczne za 1 foto to jest kompletne podszybie z przedlifta a to co jest na 4 foto to jest z polifta i do tego pasuja elementy z 2 i 3 foto
K2 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki kolego myślałem ze brakuje mi jeszcze jakiegoś elementu wlasnie z tymi zatrzaskami Teraz tylko skompletować i walnąć malunek [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:53_________________________________________________no pasują ale została dziura około 2 cm miedzy 1 elementem a podszybiem przedlift ;(
przemciotorun Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no bo zeby to pasowalo to musi byc wszystko od polifta!! bez tego sie nie obejdzie
K2 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no bo zeby to pasowalo to musi byc wszystko od polifta!! bez tego sie nie obejdzie dzięki ze mnie uświadomiłeś teraz to i ja wiem
przemciotorun Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no bo zeby to pasowalo to musi byc wszystko od polifta!! bez tego sie nie obejdzie dzięki ze mnie uświadomiłeś teraz to i ja wiem bylo o tym na forum nie raz
norbuja Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70625.0;highlight=podszybie
Rekomendowane odpowiedzi