czarny__26 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam Zakupiłem sobie kabel do podłączenia auta do kompa i jestem już po pierwszym VAG-owaniu Mam problem z nawigacją, ponieważ nie łączy mi się z satelitami. Przy sprawdzaniu jej programem wywaliło mi następujące błędy 00862- Antena for GPS Navigation (R50/R52) 36-00 Open Circuit 65535- Shareware Version. To decode all DTCs 00-00 Please Register/Activate Czy ktoś z was mógłby mi pomóc i powiedzieć o co może dokładnie chodzić?? Będę bardzo wdzięczny, dopiero zaczynam moją przygodę z VAG-iem i każda pomoc będzie mile widziana Pozdro
bolo73 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie widzi satelit, bo navi nie widzi anteny GPS. Sprawdź podłączenie, kabel, gniazdo antenowe w navi, (miałem przypadek, że ktoś wciskał wtyczkę na siłę i wyłamał szpilkę środkową w gnieździe), ewentualnie podstaw całą antenę. Zarejestruj VAG-a.
czarny__26 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A w jaki sposób tego vag-a zarejestrować?? Powiem szczerze że program ściągałem z neta i nie wiem jak ta rejestracja ma wyglądać... Czy jeżeli nie jest on zarejestrowany nie jest w pełni funkcjonalny?? Dzięki za odpowiedź
KFX Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A w jaki sposób tego vag-a zarejestrować?? Powiem szczerze że program ściągałem z neta i nie wiem jak ta rejestracja ma wyglądać... Czy jeżeli nie jest on zarejestrowany nie jest w pełni funkcjonalny?? Dzięki za odpowiedź niezarejestrowany nie jest w pełni funkcjonalny, można robić tylko odczyty
drheniek30 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Odpalasz program, masz przycisk "about". Klikasz i masz przycisk " Activate/Deactivate". Klikasz i wpisujesz kod w okienko. Po zawodach - dostęp do wszystkich opcji programu
Rekomendowane odpowiedzi