holek182 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witajcie jaki polecacie tłumik środkowy i końcowy w dobrej cenie chodzi mi o zwykły nie sporotwy przypomne ze posiadam LPG pozdrawiam
pastaldo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 najlepiej oryginał. Wybierz sie na szrot i znajdziesz coś dla siebie. Jak widziałem jak wygladaja te nowe tłumiki w sklepach to porazka. oryginalna używka 10-cio letnia dłużej pojeździ niż te nowe. Oczywiście szukaj takiego nie zniszczonego Ja kiedyś do passata kupiłem końcowy za 10zł. mysle że warto
majkel_majki Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jak widze ten "tłumnik" to mnie skręca czemu moderator tego nie poprawi? Kup zamiennik Bosala albo Walkera, są droższe niż rzemieślniczy chłam, ale przynajmniej dobrej jakości i nie będziesz za rok łatał dziur ani słuchał pierdzenia z wydechu.
mosquitosound Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja dziś wymieniłem oba tłumiki firmy walker, zakupiłem je w firmie górecki, dali bardzo dobrą cenę , a zamiast kata dałem rurę i nową siatkę[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 22:48_________________________________________________a propo kata wiecie może gdzie można sprzedać taki katalizator
notorious Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ciezko poszukac? dodaj po frazie nazwe twojej wioski i juz... http://www.google.pl/search?q=skup+katalizator%C3%B3w&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Rekomendowane odpowiedzi