P_R_Z_E_M_O Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak myslicie dużo byłoby kombinacji żeby zamontowac je do b5 ? http://allegro.pl/a4-cabrio-8h0-skory-boczki-kanapa-fotele-polecam-i1545561960.html
teeree Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 fotele fajne jak za taka kase z zamontowaniem, mmh mysle ze napewno trzeba by prowadnice zalozyc od b5
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mysle ze nie ma sensu kupic to po 1 boczki 0 szans zebys to wsadzil tylnia kanapa jest za mala :kox: fajnie by to wygadalo w b5 obczaj jakies ori zestawy na allegro lub na fotrum czasami mozna okazyjnie wyrwać ladny zestawik :cool1:
P_R_Z_E_M_O Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Szukam czegoś po pieniądzach , najlepiej coś ala kubełki , może być półskóra ale żeby wzór tapicerki pasowąl mi do tylniej kanapy hehe
A4-Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja też za jakiś czas bede poszukiwał foteli do mojego B5 bo fotel kierowcy ma przetarty boczek a fotel pasażera ma uszkodzony ten plastik z tyłu oparcia i coś z regulacją oparcia jest nie tak
Rekomendowane odpowiedzi