gzrybol Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Witam Widze że dużo osób ma ten sam problem, u mnie też skrzypi i stuka siodełko szlak mnie trafia, musze wyjąć fotel bo i tak coś mi nie styka przy podłączeniu poduchy przy wyjmowaniu roboty nie ma dużo, będę psikał gdzie się da.
SKIBA29 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Miałem ten sam problem, jest to naprawdę denerwujące.
wojci Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 skoro miałes to poradź jak sie tego pozbyć
gzrybol Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 No własnie poradz kolego co z tym zrobić w Faicie 125P nie skrzypiały fotele a w audi mogą żenada
SKIBA29 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 skoro miałeś to poradź jak sie tego pozbyć Przykro mi pisać, ale sprzedałem auto. :wallbash: To był mój błąd zmieniając na inna markę auta. :thumbdown:
gzrybol Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Nie wiem czy błąd, bo jak się czyta jakie bzdury są w audi to krew zalewa, jakieś skrzypienia kiery z którym nie mogę sobie od roku poradzić, skrzypiące plastiki i siedzenia, nie wiem o co chodzi z tymi autami za co tu tyle płacic jak by nie to że troche funduszy włożyłem w moje auto to bym je sprzedał i wolałbym nawet polonezem jeżdzić bo porawo miało by wszytko skrzypieć.
SKIBA29 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Ja nic nie zainwestowałem, poza lpg i szybami. Ale wszystko mi się zwróciło.
mikefoto Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 psiknąłem WD40 i wszystko idealnie - zobaczymy na jak długo
grzesu3 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 psiknąłem WD40 i wszystko idealnie - zobaczymy na jak długo U mnie WD40 pomogło na jakiś czas. Teraz na nierównościach znowu skrzypi Na wiosnę pokuszę się o wyjęcia fotela i dokładnie sobie go obejrzę.
sk baton Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Upewnij się czy napewno nie ociera zapięcie pasów jeżeli zacznie piszczeć to poruszaj nim przód - tył
Rekomendowane odpowiedzi