soczeklol123 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam zamiaruje kupic Passata b5 ful opcje z 96 r i tu moje pytanie sprzedający mówi ze jest wyposażony w ESP natomiast na desce rozdzielczej niema takowego włącznika czy sciemna gościu czy były takie wersje bez włącznika \ wyłącznika pozdrawiam
majkel_majki Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jeżeli jest na pokładzie ESP to powinien być na desce włącznik, nie widziałem nigdy inaczej. Dla pewności możesz zapiąć VAG'a i spróbować połączyć się ze sterownikiem ESP jeżeli sprzedający jest pewien swego.
grzes1150 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cała pi.@ na pierwszym biegu i się dowiesz czy ten ful wypas ma esp czy nie.
majkel_majki Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cała pi.@ na pierwszym biegu i się dowiesz czy ten ful wypas ma esp czy nie. To raczej sprawdzi czy jest ASR, a to nie oznacza od razu obecności ESP. Zresztą gdyby był ASR to jego wyłącznik również jest na desce.
Szamek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 włącznik ESP powinien być na desce, poza tym chyba nie kupisz tego auta bez podłączenia kompa? a jak już to zrobisz to można przecież sprawdzić czy jest ESP
cameleon741 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mam paska b5 2005r. i u mnie jest włącznik/wyłącznik esp. Oglądając oferty z allegro, nie widziałem auta z esp bez włącznika. Z resztą to samo tyczy się audi.
Sander Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 mi sie wydaje, ze w pasku b5 esp dopiero bylo od 99r.
cameleon741 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie wiem od którego roku, ale wiem że przycisk być musi
Rekomendowane odpowiedzi