Opublikowano 7 Grudnia 200916 l Szwagier ...za późno :polew: Ugotowałeś mamie obiad ..gołębie wypuszczone ? To teraz możesz z radości puknąć w jajo na pół gwizdka przy pamięciówce z ogólniaka
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l Witam wszystkich, poszukuje elektryka do audi co wymienił by mi licznik z 1/2 fis na pełny fis (z podłączeniem komputera) i zamontował tempomat. Prosiłbym o pomoc bo poszukuje juz kogoś takiego dobre poł roku i d*pa niektórzy się biorą ale praktycznie nic nie zrobią. Jeżeli wtorkowe spoty warszawskie są jeszcze aktualne to może bym przyjechał do was na spocik i z kimś bym się dogadał. bardzo proszę o jakieś namiary na porządnego majstra w tym temacie.
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l buniek_84 jak masz auto jak w profilu to tempomat mogę CI dość szybko i sprawnie zamontować aaa fisa też mogę Ci zamontować, tyle że ze zgraniem immo będzie problem
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l buniek_84 jak masz auto jak w profilu to tempomat mogę CI dość szybko i sprawnie zamontować nie było S4 w dieslu na napędem FWD
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l buniek_84 jak masz auto jak w profilu to tempomat mogę CI dość szybko i sprawnie zamontować nie było S4 w dieslu na napędem FWD czepiasz się szczegółów :gwizdanie:
Opublikowano 7 Grudnia 200916 l Znowu gadacie o samochodach jakaś giejnia.... Aaaa sorryyyyyyy Tak jakby temat sie wyjaśnił.Nie dupsko padło a półkurwie ukręciłem. Dobrze bo taniej
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l siema dziewczeta Szok..jedna/ dwie strony na dzień :doh1: Dawidka nie było to sie opierdalacie. Poziomka co sie stao ??? masz kropki częściej ode mnie
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l Witam wszystkich, poszukuje elektryka do audi co wymienił by mi licznik z 1/2 fis na pełny fis (z podłączeniem komputera) i zamontował tempomat. Prosiłbym o pomoc bo poszukuje juz kogoś takiego dobre poł roku i pupa niektórzy się biorą ale praktycznie nic nie zrobią. Jeżeli wtorkowe spoty warszawskie są jeszcze aktualne to może bym przyjechał do was na spocik i z kimś bym się dogadał. bardzo proszę o jakieś namiary na porządnego majstra w tym temacie. a moze ktoś zna jakiegoś wachowca w tym temacie w warszawie???
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l Witam wszystkich, poszukuje elektryka do audi co wymienił by mi licznik z 1/2 fis na pełny fis (z podłączeniem komputera) i zamontował tempomat. Prosiłbym o pomoc bo poszukuje juz kogoś takiego dobre poł roku i pupa niektórzy się biorą ale praktycznie nic nie zrobią. Jeżeli wtorkowe spoty warszawskie są jeszcze aktualne to może bym przyjechał do was na spocik i z kimś bym się dogadał. bardzo proszę o jakieś namiary na porządnego majstra w tym temacie. a moze ktoś zna jakiegoś wachowca w tym temacie w warszawie??? Krzyniek napisał, że Ci to zrobi.. - nie wiem czy ktoś ogrania "fachowca", bo na fachowców jest deficyt, a przeważnie takie rzeczy robimy na własną rękę. Ktoś ma dobrego elektryka, ale na pewno przeczyta twój post, więc jeśli się nada to Ci pewnie wklei namiary.
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l :polew: ej który to? miał naklejkę? :polew: Oniak.. :polew: ej który to? ...... miał naklejkę? :polew: filmik był i to że to Oniak też już pisali :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 08:37_________________________________________________a w ogóle to bry
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l Nie czytałem wszystkich wypocin.. [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 08:46_________________________________________________ a w ogóle to bry Yoł
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l Witam wszystkich, poszukuje elektryka do audi co wymienił by mi licznik z 1/2 fis na pełny fis (z podłączeniem komputera) i zamontował tempomat. Prosiłbym o pomoc bo poszukuje juz kogoś takiego dobre poł roku i pupa niektórzy się biorą ale praktycznie nic nie zrobią. Jeżeli wtorkowe spoty warszawskie są jeszcze aktualne to może bym przyjechał do was na spocik i z kimś bym się dogadał. bardzo proszę o jakieś namiary na porządnego majstra w tym temacie. a moze ktoś zna jakiegoś wachowca w tym temacie w warszawie??? ja mam - namiar na PW podam
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l Nie czytałem wszystkich wypocin.. [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 08:46_________________________________________________ a w ogóle to bry ja tyż ale filmik rzucił się w oczy :gwizdanie:
Opublikowano 8 Grudnia 200916 l BRY http://www.tvn24.pl/12691,1602373,0,1,mezczyzna-bez-odciskow-palcow,wiadomosc.html