moro99 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dajta namiary na sklep sid'a moze ja bym wsadzil jakies lepsze heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dajta namiary na sklep sid'a moze ja bym wsadzil jakies lepsze heble Ty co najwyzej mozesz wsadzic 312mm, a tego on nie sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 nie dawaj bo mi wykupi.... ja myśle o tym secie co mam 6tłoczków brembo na 330mm lub na 345mm... tylko że pisze ze przy 345 to już 18cali i to mi się już nie uśmiecha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady ;( no wiesz bajk..jak możesz... a już ci dzisiaj chciałem pokaząc że oska w dieslu 2.0 objeżdza tego twojego parcha co ma Q i 2.0 T w benzynie.. ;-) przecież nie jechałbym tam samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady ;( no wiesz bajk..jak możesz... a już ci dzisiaj chciałem pokaząc że oska w dieslu 2.0 objeżdza tego twojego parcha co ma Q i 2.0 T w benzynie.. ;-) przecież nie jechałbym tam samochodem poprostu by cie klekot w oście objechał i się boisz albo wyjdzie na jaw, że po naprawie się nie zamykają drzwi tylne hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Rezerwacja w Bierhalle zrobiona na dzisiaj na 19:00. Deklarować się kto będzie. będę moskalito też będzie. Jakby ktoś reflektował to mogę go później podrzucić np. na Tarcho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady ;( no wiesz bajk..jak możesz... a już ci dzisiaj chciałem pokaząc że oska w dieslu 2.0 objeżdza tego twojego parcha co ma Q i 2.0 T w benzynie.. ;-) przecież nie jechałbym tam samochodem poprostu by cie klekot w oście objechał i się boisz albo wyjdzie na jaw, że po naprawie się nie zamykają drzwi tylne hehe widzę, że po programie zaczynasz się wozić.. fiu fiu :gwizdanie: PIXI weź swoje 1.9TDI i go objedź bo chłopak za bardzo się napina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ciekawe co by wygralo... czy rogal, czy masters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Rezerwacja w Bierhalle zrobiona na dzisiaj na 19:00. Deklarować się kto będzie. ja PIXI weź swoje 1.9TDI i go objedź bo chłopak za bardzo się napina.. ja moge go opierdolić moja , która od 2 tygodni lata w trybie awaryjnym :naughty: :naughty: mgtan chcesz sie ustawić ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a ja moge bez przeplywki i w trybie awaryjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a ja moge bez przeplywki i w trybie awaryjnym ooo , to jestes kozak :good: :polew: w sumie w awaryjnym jezdzi jakby miała z 50KM mniej , tragedi niema :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dzis przyszla mi nowa przeplywka, jutro robie trase, wiec mam nadzieje, ze zacznie to jechac, tylko to EGT j**ane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady ;( no wiesz bajk..jak możesz... a już ci dzisiaj chciałem pokaząc że oska w dieslu 2.0 objeżdza tego twojego parcha co ma Q i 2.0 T w benzynie.. ;-) przecież nie jechałbym tam samochodem poprostu by cie klekot w oście objechał i się boisz albo wyjdzie na jaw, że po naprawie się nie zamykają drzwi tylne hehe widzę, że po programie zaczynasz się wozić.. fiu fiu :gwizdanie: PIXI weź swoje 1.9TDI i go objedź bo chłopak za bardzo się napina.. .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Deklarować się kto będzie. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj nie dam rady ;( no wiesz bajk..jak możesz... a już ci dzisiaj chciałem pokaząc że oska w dieslu 2.0 objeżdza tego twojego parcha co ma Q i 2.0 T w benzynie.. ;-) przecież nie jechałbym tam samochodem poprostu by cie klekot w oście objechał i się boisz albo wyjdzie na jaw, że po naprawie się nie zamykają drzwi tylne hehe widzę, że po programie zaczynasz się wozić.. fiu fiu :gwizdanie: PIXI weź swoje 1.9TDI i go objedź bo chłopak za bardzo się napina.. ja moge przed nimi na wstecznym jechac i nagrywac jak zostawiaja chmury dymu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ciekawe co by wygralo... czy rogal, czy masters sam jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dzis przyszla mi nowa przeplywka, jutro robie trase, wiec mam nadzieje, ze zacznie to jechac, tylko to EGT j**ane sprzedaj to padło czy Prezes Klubu Seniora Dzielnicy Ochota "PAWULON" ma zamiar sie zjawić ???? :naughty: :naughty: ja moge przed nimi na wstecznym jechac i nagrywac jak zostawiaja chmury dymu twoja juz jezdzi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 oczywiście że jeździ i dalej na 50l wachy robie 470km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi