Opublikowano 2 Marca 201115 l Siema z rana Moskal were are you were czy where ?? bry bry W Grodzisku majo własno Angielszczyzne
Opublikowano 2 Marca 201115 l W Grodzisku majo własno Angielszczyzne :polew: :polew: bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox:
Opublikowano 2 Marca 201115 l [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 09:09_________________________________________________ bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox: Bo tak przeecież jest na Lubelszczyźnie.. Zobacz na Ragusia.. juz podłapuje od nich
Opublikowano 2 Marca 201115 l W Grodzisku majo własno Angielszczyzne :polew: :polew: bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox: a ja z kolei pińcset ósemko do roboty
Opublikowano 2 Marca 201115 l bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox: Bo tak przeecież jest na Lubelszczyźnie.. Zobacz na Ragusia.. juz podłapuje od nich e e e e e no dzie kurfa na lubelszczyźnie mówi się piknie i czysto po polskiemu A to że czasami mówi się skrótami to no... odstosunkować się proszę od lubelszczyzny
Opublikowano 2 Marca 201115 l bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox: Bo tak przeecież jest na Lubelszczyźnie.. Zobacz na Ragusia.. juz podłapuje od nich e e e e e no dzie kurfa na lubelszczyźnie mówi się piknie i czysto po polskiemu A to że czasami mówi się skrótami to no... odstosunkować się proszę od lubelszczyzny Dokładnie.... od lub Lubelszczyzny z daleka
Opublikowano 2 Marca 201115 l W Grodzisku majo własno Angielszczyzne :polew: :polew: bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox: stary... tak mowiO chlopaki z mazowsza tez, a z bialegostoku i okolic prawie wszyscy
Opublikowano 2 Marca 201115 l bez jaj ale w ten sposób u mnie w pracy gadaja chłopaki z Lubelszczyzny , do poszczania :kox: mówie do jednego : jaką drogą jedziesz do xxxx ??? a on : trzydziestko ósemko :kox: :kox: Bo tak przeecież jest na Lubelszczyźnie.. Zobacz na Ragusia.. juz podłapuje od nich e e e e e no dzie kurfa na lubelszczyźnie mówi się piknie i czysto po polskiemu A to że czasami mówi się skrótami to no... odstosunkować się proszę od lubelszczyzny Dokładnie.... od lub Lubelszczyzny z daleka dużo słyszałem o waszym lokalnym browarku - lubelska perła to ponoć cymes prawda to ??
Opublikowano 2 Marca 201115 l http://www.tvn24.pl/-1,1694503,0,1,gdyby-sie-nie-zatrzymali--odpadlyby-kola,wiadomosc.html :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 2 Marca 201115 l lubelska perła to ponoć cymes prawda to ?? piłem kilka razy , prawda to :good: :good:
Opublikowano 2 Marca 201115 l lubelska perła to ponoć cymes prawda to ?? piłem kilka razy , prawda to :good: :good: w carrfourze się półki od tego umywają czas spróbować, w takim razie podobno niepasteryzowane jest prima sort
Opublikowano 2 Marca 201115 l skoczcie sobie do jakiegos Reala... np. na Ursynowie jest poprostu kilometr polek z roznymi rodzajami piwa, nie widzialem takiego wyboru w zadnym innym 'markecie'. korzystam dosc czesto i testuje
Opublikowano 2 Marca 201115 l lubelska perła to ponoć cymes prawda to ?? piłem kilka razy , prawda to :good: :good: w carrfourze się półki od tego umywają czas spróbować, w takim razie podobno niepasteryzowane jest prima sort kasztelan niepasteryzowany tez jest w pyte