Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

Moskito w parkingu podziemnym wody nie miałeś wczoraj :evil: ?

jo , strazaki pompowali :kox: :kox: :kox: :kox:

musiałem polo wystawić na dwór bo Pauka musiałaby rano kajakiem podjechać :kox: :kox: :kox:

u mnie ulice płynęły a rzeczce brakował 20cm i było by wielkie chlup :thumbdown:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie ulice płynęły a rzeczce brakował 20cm i było by wielkie chlup :thumbdown:

japierdole :thumbdown:

kumpel mi dzisiaj opowiadał ,ze wracał wczoraj z rodzinnych stron - Podlasie i widział wode zapierdalającą przez ulice w miejscach gdzie w promieniu kilku km nie było żadnej rzeki :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

no ja wczoraj wracalem E7 z Plonska do Wawy i byla masakra... wszyscy jechali 80km/h

co wiecej - powiem Wam, ze jak wczoraj spojrzalem na Wisle z Wislostrady, to jej stan jest mniej wiecej taki jak podczas powodzi rok temu (a jezdzilem codziennie, wiec zapamietalem ten widok...)

Opublikowano

wczoraj koło 15:00 leciałem z Płońska na wawe i jak zajebało z nieba to wszyscy jechali 40km/h , nic nie było widać , masakra co sie z tą pogodą dzieje :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

japierdole :thumbdown:

kumpel mi dzisiaj opowiadał ,ze wracał wczoraj z rodzinnych stron - Podlasie i widział wode zapierdalającą przez ulice w miejscach gdzie w promieniu kilku km nie było żadnej rzeki :shocked

u nas rzeka jakby wylała to do Ciebie by doszła też a ja bym pływał bankowo :confused4:

studzienkami wodę wywalało nawet a głupki dziś jak jest słońce zaczeli je dopiero czyścić :wallbash: cała Polska

zgram zdjęcia to wstawię

Opublikowano

Wczoraj okolo 17 jechalem z Pruszkowa do Warszawy. Pod wiaduktem w Piastowie mialem stanac i przeczekac burze, ale na moich oczach "utonęło" tam dajewo tico :kox: wiec musialem naginac ta sciazka rowerowa obok. Na 112 nie dalo sie dodzwonic :hi:

Opublikowano

u nas rzeka jakby wylała to do Ciebie by doszła też a ja bym pływał bankowo :confused4:

studzienkami wodę wywalało nawet a głupki dziś jak jest słońce zaczeli je dopiero czyścić :wallbash: cała Polska

zgram zdjęcia to wstawię

i tu wychodzi pojęcie szarego człowieka na temat odwodnień :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Pomyśl sobie logicznie skoro woda ze studzienek jest odprowadzana do rzeki a jej brakuje 20cm do wylania to gdzie ta woda ma odejść ???? To samo było w wawie i kilku innych miastach , skoro NIE MA ODBIORNIKA to woda nie ma gdzie odejść , nikt nie liczył pojemności na takie ulewy jakie nawiedzaja nasz kraj od 2 lat :wink4:

Opublikowano

Moskal astry robili w sportbacku?? :decayed:

Opublikowano

Moskal astry robili w sportbacku?? :decayed:

no a jak ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Panowie macie kogoś godnego polecenia w temacie wyważania kół? Przede wszystkim, żeby to zrobił dobrze i oczywiście tanio :good::decayed:

Opublikowano

no ja wczoraj wracalem E7 z Plonska do Wawy i byla masakra... wszyscy jechali 80km/h

co wiecej - powiem Wam, ze jak wczoraj spojrzalem na Wisle z Wislostrady, to jej stan jest mniej wiecej taki jak podczas powodzi rok temu (a jezdzilem codziennie, wiec zapamietalem ten widok...)

Jakiej powodzi... w Wawie nie było powodzi... lekkie podtopienie. ahh krawaty zawsze muszą wszystko wyolbrzymiać.

Opublikowano

czołem waszmościom :wink4:

Opublikowano

czołem waszmościom :wink4:

:hi:

Opublikowano

No to Varsafka plywala ladnie :gwizdanie:

zapraszamy - pada codziennie :decayed:

Opublikowano

No to Varsafka plywala ladnie :gwizdanie:

zapraszamy - pada codziennie :decayed:

Oj tam, oj tam :naughty:

Niedawno w końcu przestało .... :lol1:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 13:41_________________________________________________Do piątku. Od soboty znów ma padać :laghing2: :zemdlal:

Opublikowano

Do piątku. Od soboty znów ma padać :laghing2: :zemdlal

już nie kracz :decayed:

http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Ostrzejsze-kary-dla-niszczacych-fotoradary,wid,13646435,wiadomosc.html

dobrze niech niszczą podpalają te pudła :evil:

Opublikowano

Kto na ochotnika zrobi mi kodowanie tempomatu?? :decayed: Tylko nie piszczie ze ono bo nie jestem swiezy :decayed:

Opublikowano

wczoraj koło 15:00 leciałem z Płońska na wawe i jak zajebało z nieba to wszyscy jechali 40km/h , nic nie było widać , masakra co sie z tą pogodą dzieje :shocked: :shocked: :shocked:

to wyboraz sobie co sie dzialo, jak wyjechalem ok. 17... napitalalo caly czas, wpadlem 2 razy w taka kaluze, ze az mnie ciary przeszly jak fura sp***dalala na drugi pas :D

Opublikowano

ja przejechałem tunel przy zesłańców syberyjskich w stronę toruńskiej ... to był harcore ... coś jak na spływie kajakowym ... niestety osłony pod silnikem nie wydały ... zaśorbał wody w plastiki :naughty::kox::decayed: