Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlascicielowi to chyba cycki opadly z wrazenia .... :naughty:

Ja tylko to powiedziałem, ale chłopaki to pojechali równo ... wszystko wynaleźli, każdą niedoskonałość, wszystkie niedoróbki w karoserii i nie tylko. Na jego miejscu sam bym się załamał ... koledzy z Klubu kurna ... pocieszyciele za dychę :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tylko to powiedziałem, ale chłopaki to pojechali równo ... wszystko wynaleźli, każdą niedoskonałość, wszystkie niedoróbki w karoserii i nie tylko. Na jego miejscu sam bym się załamał ... koledzy z Klubu kurna ... pocieszyciele za dychę :polew:

Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, szczególnie jesli chodzi o nadwozie. Mam nadzieję tylko, że technicznie będzie dobre. Myśle, że sie jeszcze czasem pojawie na spocie. :) I moze blotnik z przodu poprawie zeby rozrządu sie przez niego nie dało wymienić :tongue4:

Pozdrawiam!! :>

Opublikowano

Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko,

czemu nie spodoba - autko fajne jak każde OOOO tylko słabo poskładane. Poprawisz to sobie i będzie grejt :th:

Opublikowano

Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, szczególnie jesli chodzi o nadwozie. Mam nadzieję tylko, że technicznie będzie dobre. Myśle, że sie jeszcze czasem pojawie na spocie. :) I moze blotnik z przodu poprawie zeby rozrządu sie przez niego nie dało wymienić :tongue4:

Pozdrawiam!! :>

No swój ziaaaaam :th:

A o Spankyego się nie martw, na niego wystarczą dwa kieliszki i chłopak kwiczy :naughty:

Opublikowano

Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko,

czemu nie spodoba - autko fajne jak każde OOOO tylko słabo poskładane. Poprawisz to sobie i będzie grejt :th:

No w sensie blachy. Moze nie tak od razu ja poprawie bo wiadomo kasy nigdy za wiele, ale z czasem napewno bedzie lepiej ;)

Opublikowano

No w sensie blachy. Moze nie tak od razu ja poprawie bo wiadomo kasy nigdy za wiele, ale z czasem napewno bedzie lepiej

poza przednim zderzakiem nie ma tragedii - nie łam się Dziku

Opublikowano

No w sensie blachy. Moze nie tak od razu ja poprawie bo wiadomo kasy nigdy za wiele, ale z czasem napewno bedzie lepiej ;)

A przede wszystkim nie daj się wkręcać :decayed:

Jakbyś się rozejrzał, to pewnie byś zauważył, ze nie wszyscy na spocie przyjechali RSami z salonu :polew:

Opublikowano

Tosik, ależ ta Twoja siostra jest szalona za kierownicą. Ten passat jest krzywy, czy skrzywiło go tak po tym bocznym poślizgu? Poważnie mówie, passat zostawia 4 ślady. A co lepsze przed tym małym poślizgiem tego nie widziałem. Możliwe to to...? :mysli:

nie szalona tylko jeździ autem z dobrym silniczkiem a nie jakimiś "kuchenkami gazowymi" czy na pralkach (jak to jest w jednej z reklam w radio :polew: ) :tongue4:

Czepiasz sie jak komornik pustej szafy. :wink4: Ja po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że pasek się skrzywił..

Nic się nie skrzywiło jest wszystko ok, tylko amorki z tyłu do wymiany i d*pą trochę rzuca :confused4:

Opublikowano

Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :>

Opublikowano

przekonaj się :naughty:

Opublikowano

Witam Wawke! :hi:

Mam gorącą prośbę. Znalazłem w necie autko które stoi w komisie

przy alei Krakowskiej 178. Jest to Peugeot Partner z 2003 roku.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T599472

Szukam właśnie takiego do firmy. Czy ktoś z Was był by dzisiaj

w pobliżu? Chodziło by tylko o stwierdzenie czy autko jest

godne uwagi. Będę bardzo wdzięczny :notworthy:

Ja będę tamtędy koło 18.00 przejeżdzał to mogę zobaczyć to auto :rolleyes:

Opublikowano

Nie bój żaby. Nie dosc ze bylem pierwszy raz, to jeszcze byl 1 Kwietnia :wallbash: - prima aprilis - wszyscy usprawiedliwieni. :> Przeżyłem ja , przeżyjesz i Ty :th:

Opublikowano

wiem , nie boje sie , jeszcze dzis dodatkowo zajechał do mnie do pracy kolega Tomaszust i namówił mnie na spota wiec chyba za tydzień zajade :)

Opublikowano

Nie "może"!

Na pewno spotka! :D

A co Ty myslisz, że to spotkania głaszczących się po dupciach przedszkolaków???

To, twarde, męskie spotkania - bez sentymentów :decayed:

"Fight Club" oglądałeś?

To powinieneś wszystko wiedzieć :polew:

Opublikowano

"Fight Club" oglądałeś?

Wiciu, Ty to potrafisz zachęcić nowe osoby :polew:

Opublikowano

Nie bój żaby. Nie dosc ze bylem pierwszy raz, to jeszcze byl 1 Kwietnia :wallbash: - prima aprilis - wszyscy usprawiedliwieni. :> Przeżyłem ja , przeżyjesz i Ty :th:

no fakt auto torche nie poskładane tak jak potrzeba ale myśle ze

jakby go odstawił do kogos kto ogarnia :) to by to wszystko powyciagał

i poustawiał :) tylko to jest spokojnie 2 dni roboty :)

najwazniejesze to sie nie łamac :) ja miałem takiego golfa kiedys :) ale udało sie go wmiare doprowadzić do kultury :)

Opublikowano

Nie "może"!

Na pewno spotka! :D

"Fight Club" oglądałeś?

Wszyscy są tak męscy i bez sentymentów, że strach się bać. :polew: :polew:

Opublikowano

Wątpisz ? :naughty:

Opublikowano

kobiety na spotach też mają dużo testosteronu - tylko się dokładniej golą więc na pierwszy rzut oka nie widać:decayed:

Opublikowano

Wątpisz ? :naughty:

No co ty ja w Was, nigdy. Same ideały :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 14:42 _________________________________________________

kobiety na spotach też mają dużo testosteronu - tylko się dokładniej golą więc na pierwszy rzut oka nie widać:decayed:

Taki już nasz urok :wink4::tongue4: