k_urczak Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemano Mam szybkie pytanie. Do której zazwyczaj siedzicie na spotach? Ta 19:00 dla mnie jest strasznie od czapy, a z chęcią bym podkoczył.
TOM77 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemano Mam szybkie pytanie. Do której zazwyczaj siedzicie na spotach? Ta 19:00 dla mnie jest strasznie od czapy, a z chęcią bym podkoczył. Na ogół tak do 21:00, ale bywały spoty, które kończyły się tuż przed północą
soolek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemano Mam szybkie pytanie. Do której zazwyczaj siedzicie na spotach? Ta 19:00 dla mnie jest strasznie od czapy, a z chęcią bym podkoczył. Na ogół tak do 21:00, ale bywały spoty, które kończyły się tuż przed północą Do 22 często ktoś siedzi jeszcze.
k_urczak Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemano Mam szybkie pytanie. Do której zazwyczaj siedzicie na spotach? Ta 19:00 dla mnie jest strasznie od czapy, a z chęcią bym podkoczył. Na ogół tak do 21:00, ale bywały spoty, które kończyły się tuż przed północą Do 22 często ktoś siedzi jeszcze. Po 21:00 to mi pasi. Podskoczę do Was w następnym tygodniu. Gdyby ktoś dobrego serca z B7 >= 170KM jeszcze się ostał to będzie super
poziek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Gdyby ktoś dobrego serca z B7 >= 170KM jeszcze się ostał to będzie super Wal jak w dym do niego: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=39
Buba Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Gdyby ktoś dobrego serca z B7 >= 170KM jeszcze się ostał to będzie super Wal jak w dym do niego: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=39 on nas kiedyś zabije za to
artur23232323 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam panowie mam szykie pytanko a mianowicie czy znacie fachure zaklad badz moze ktos z klubowiczow jest ogarniety w wymianie 1/2 fis na pelny w a4 b5 dzieki za odpowiedz a co do spotu tez sie pokaze
Buba Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam panowie mam szykie pytanko a mianowicie czy znacie fachure zaklad badz moze ktos z klubowiczow jest ogarniety w wymianie 1/2 fis na pelny w a4 b5 dzieki za odpowiedz a co do spotu tez sie pokaze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=38 wal jak w dym
Nosfer Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam panowie mam szykie pytanko a mianowicie czy znacie fachure zaklad badz moze ktos z klubowiczow jest ogarniety w wymianie 1/2 fis na pelny w a4 b5 dzieki za odpowiedz a co do spotu tez sie pokaze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=38 wal jak w dym Tylko weź ze sobą. zapasową paczkę bezpieczników i ze dwie, trzy wiązki elektr. najlepiej komplety... Z całego auta..
moskal Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 kiedys podpinali Turbotimer to nie było kierunków , świate , wycieraczek itp :kox: :kox:
Buba Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ej! nie róbcie mu antyreklamy!!! Dobry chłopak jest i zna się na tym co robi
artur23232323 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Widze ze forum przeksztalca sie w loze szydercow a nie w miejsce pomocy dla mniej doswiadczonych uzytkownikow. Gdybym potrafil to zrobic to bym nie pisal a mozliwe ze wysmiewal takich jak ja teraz dzieki wielkie. Ps wole dac zarobic komus tutaj a nie szeptanej firmie
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Widze ze forum przeksztalca sie w loze szydercow a nie w miejsce pomocy dla mniej doswiadczonych uzytkownikow. Gdybym potrafil to zrobic to bym nie pisal a mozliwe ze wysmiewal takich jak ja teraz dzieki wielkie e tam nie obrażaj się :gwizdanie:
Buba Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Widze ze forum przeksztalca sie w loze szydercow a nie w miejsce pomocy dla mniej doswiadczonych uzytkownikow. Gdybym potrafil to zrobic to bym nie pisal a mozliwe ze wysmiewal takich jak ja teraz dzieki wielkie. Ps wole dac zarobic komus tutaj a nie szeptanej firmie nikt się nie wyśmiewa z Ciebie
artur23232323 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie obrazam sie bo co mi to da ale widze ze w zlym kierunku to idzie. Nie bede sie rozpisyal ze czytalem na forum i a4 i a3 i a6 o tym ale sie nie znam a tym bardziej nie potrafie kodowac immo, w firmie w szczecinie gosciu sobie spiewa 1000 troche duzo doliczjac do tego dojazd wiec nic dziwnego ze sie tu pytam. Zamysl tego forum jest taki zeby sie dzielic wiedza zeby nie utrzymywac zj**... serwisow badz niudacznych mechanikow uczacych sie na naszych niuniach. Prosze jeszcze raz o sensowna odpowiedz czy jest ktos taki w okolicach wawy i w niej samej dorwe kontak to mi juz powie czy wziac 6 paczek bezpiecznikow i 20 m kabla 1.5 mm2. Pozdrawiam
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 masz licznik?? wątek o wymianie 1/2 na cały Fis przeczytałeś??
artur23232323 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie mam nic oprocz kasy i checi na wymiane
moskal Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Widze ze forum przeksztalca sie w loze szydercow a nie w miejsce pomocy dla mniej doswiadczonych uzytkownikow. Gdybym potrafil to zrobic to bym nie pisal a mozliwe ze wysmiewal takich jak ja teraz dzieki wielkie. Ps wole dac zarobic komus tutaj a nie szeptanej firmie gdyby ktoś znał taka firme to by napisał , zluzuj poślady
Rekomendowane odpowiedzi