Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mysle ze bys znalazl cos za ta kase co dales za swojego traktorka :wink: ale porownaj spalanie chociaz 2,5 to tez z 10 pali w miescie

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

adamoo jeszcze sie spotkamy , a jak bryka wszystko oki ?

Opublikowano

Kurka właśnie nie wiem..wracałem to niby oki..może się rozgrzało do cerwoności dlatego nie działało..mam nadzieje ze nic się nie stało i sie ścigniemy po moim programie :grin:

Opublikowano

Panowie dzieki wielkie bylo super :D, przepraszam wszystkich z ktorymi sie nie pozegnalem ale jak uslyszalem o smerfach wolalem szybko sie zmywac, raczej moi woz nie przypadlby im do gustu :D.

Ono musimy sie jakos ustawic i do Grzesia podjechac pogadac bo mam dola po dzisiejszym wieczorze :(

Opublikowano

Nie łam sie stary było git ,pojedziemy pogadamy zrobisz bryke bedzie super :)

[ Dodano: 2006-04-04, 22:34 ]

Kurka właśnie nie wiem..wracałem to niby oki..może się rozgrzało do cerwoności dlatego nie działało..mam nadzieje ze nic się nie stało i sie ścigniemy po moim programie :grin:

Może sie dopiero dotarła :mrgreen:

Opublikowano

Zdjecia juz troche zaladowane to jak sa niecierpliwi to zapraszam

Bartte jakbys chcial sie zamienic to ja chetnie :mrgreen:

Ale dziwi mnie jedno ze jakos nas 7 mozemy zawsze sie spotkac i kazdy znajdzie czas a inni :?: no ale na sile nie ciagniemy moze jak zobacza zdjecia to sie skusza :twisted:

Opublikowano

fajnie było dzisiaj :mrgreen:

dobra, dobra nastęnym razem sie ścignę z ...kimkolwiek :razz: :wink:

pogadam z kolega ma RS2 moze wpadnie na następnego spota...chociaż on taki chętny do scigania się jak ja :mrgreen: :razz:

adamoo, pomachałem Ci i oczmi zaświeciłem przeciez :oops:

Poziek zostałeś gwiazdą wieczoru :razz:

dzięki Panowie :!:

Opublikowano

Ja tez sie scigne jak urwe przegub to mysle ze mnie scholujecie

Zdjecia juz wszystkie zrzucone co mialem :razz:

Opublikowano

11.04.2006 brzmi bardzo dobrze jak dla mnei przynajmniej :), Poziek szykuj się niech tylko wystroje furę :D żartuje ( piękne Ci lata furka <ok> ). Zdięcia super :)

Opublikowano

Bartte nawet jak wystroisz to na tym krotkim odcinku mozesz miec problem z Pozkiem 4 lapki i ESP robia swoje no ale przekonamy sie

Zdjęcia były by ładniejsze tylko ciemno juz bylo ale mysle ze jest ok.

Teraz tylko trzeba zgrac od adamooo filmy na plytke :grin:

Opublikowano

Lukas23 myśłałem, ze wiecej tych zdjeć pstrykałeś?

Bartte mysle, że jak sie weźmiesz za furę, to dopiero będzie ciekawie :!: :wink:

poza tym Ono też sie coś odgrazał o programiku :smile: no adamooo jak mu przestanie śmierdzieć sprzęgło to pokażę pazurki :cool:

Opublikowano

Było wiecej zdjec ale te calkiem nocne nie wyszly za szeroko stalismy czyli za duzo nas bylo :mrgreen: filmiki są fajne zobaczycie turbine Pozka :shock:

Opublikowano

U siebei też planuje 4 łapki :) zbieram częsći właśnie :), szpera też coś pomoże mam nadzieję :). Next time dłuższy dystans trzeba, to może szanse sie wyrównają :)

Opublikowano

dokladnie dłuzszy odcinek tylko ze tam byl straszny ruch jak nie PKS :mrgreen: to osobowki :???:

Opublikowano

hmm to trzeba bedzie pomyslec o jakims innym miejscu, to bylo by dobre ale tak teraz po 23

Opublikowano

Na "S" jest to samo o tej porze a innych miejsc to tak niebardzo w wawie :???:

Opublikowano

No wkoncu nie chodzim spac po dobranocce wiec mozna sie troszke pozniej umawiac :D

Opublikowano

Mi to tam rybka tylko ciekawe jak reszta czy ich zonki spuszcza z łancucha :mrgreen:

Opublikowano

łańcuch nie łańcuch czasami można nocnego spota zorganizować...TYLKO JAK BęDZIE CIEPŁO...na spoty mam po drodze z pracy ale i tak kończę o 16 wiec do 19 musze się lansować w blue city albo w reducie ...czesto tez w pracy zostaje dłuzej :oops:

Opublikowano

co się działo!!!????

po pierwsze jestem nadal w szoku, co za wieczór!!

jak stawałem z nubirką to widziałem Was jeszcze wszystkich ale jak po drugim wyścigu podjechałem na parking to gdzie się zmyliście?? :)

psy?? fakt przyjechały ale dopiero godzine po waszej ucieczce:) bo jakiś gościu zaczął palić gume:) zjechało jeszcze z 7-8 bryk i zaczęły się wyścigi:) jako, że ta nubirka wszystkich objechała już wcześniej bo chłopaki się tam tną często to ja już nie musiałem stawać:)

jeżeli chodzi o nubire to do 1,2,3,4 byłem przed nią o jedna długość auta, a na 5 normalnie takiego spida dostawała, że szok :shock: na równo szła:)