Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze mozna klepnac nadgodziny w robocie :razz:

No i pasowalo by tego piknika zrobic ale wszystko zalezy od wiosny :?:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrze mówi :D no pozatym zostawaniem dłużej w pracy :)

A co do zimna to wystarczy sie ścignąć parę razy, adrenalina podskakuje i odrazu jest cieplej :)

Opublikowano

Poziek po akcji z autobusem wolalem ostrzec niektorych a z reszta i tak juz zimno bylo :razz: i nie mow ze nie widziales konwoju A4 jak mykaly obok Ciebie :mrgreen:

to mowisz ze pokazales nubirce jak sie lata grzeczny chlopak :grin:

Opublikowano

Bartek rób program w VTG to nie będzie na ciebie mocnego

Ono :) też rób program :grin:

tomboy czekam :) oby 2 dobrze wchodziła:)

i na koniec opowiem wam mojego killa :D

wracałem do domu, delikatnie 100/110km po trasie katowickiej w strone Nadarzyna

i widzę z daleka jak zbliżają się ksenonki:) to przyciskam on też ale mówie zaraz będą swiatła to się ustawimy:) na szczęście czerwone było :) na nieszczęście stałem za nim na lewym pasie. Autko to najnowszy passat na klapie 2.0FSI. Gościu poprawił lusterko wsteczne więc od razu wiedziałem o co chodzi :twisted: :twisted:

zielone i daje opór, słyszałem jak piszczą mu opony, niestety musiałem odpuścić bo bym wylądował u niego w bagażniku. Dwójka wrzucona i zjechałem na prawy pas i ogień :twisted: 3 zapinam i zaczął się dość długi zakręt w Nadarzynie wiec nie pałuje na maksa bo mnie wciąż wyrzuca na zewnątrz ale po zakręcie odjechałem. Później skręcałem w lewo więc on minął mnie z prawej, ja mu długimi a on wcisnął awaryjne i poleciał.

Generalnie wieczór pełen wrażeń :)

Opublikowano

Zawsze się znajdzie ktoś mocnijeszy :) ale nie o to chodzi :) liczy sie zabawa a ta uważam że była dziś świetna :) mam nadzieję że niekt nie żałuje że nie zostaliśmy pod Torwarem :)

Opublikowano

zabawa byla superowa szkoda tylko ze ja nie mam dobrej zabawki :cry:

Opublikowano

Potwierdzam :D

zabawa pierwszorzędna:)

a jeżeli chodzi o sprzęgła to faktycznie trzeba znaleźć zakład i niech daja upusty na grupowe wymienianie:) tak jak na hamowniach:D

Opublikowano

No co do sprzęgieł to ja Radzikowskiego polecam koło ronda Radosława, moje było w strasznym stanie i super mi zrobił, spiek a naprawdę jeździ się bardzo dobrze.

Opublikowano

Poziek....masz ta fure ze hohoho.... po takim wieczorze ja bym specjalnie tarasowal drogi by przycisnac i odjechac:)

Opublikowano

tomboy Ty lepiej zacznij operawać kierunkami :razz: :wink:

Ty masz też niekiepską furę - 150 KM nie w kij dmuchał :!:

Opublikowano

Bartek a robiłeś coś w kołem zamachowym? czy zostało seryjne? i czy robiłeś samą tarcze czy radzikowski też ci docisk tarczy robił??

tomboy ja na codzień to 4 000 rpm nie przekraczam :)

Opublikowano

nie lubie tych manetek - ciezko mi sie przyzwyczaic- sa nie energonomiczne.....:) w lancii kappie mialem takie idealne..

Opublikowano

Docisk też mam wzmocniony u niego, koło mam seryjne ale już zapłaciłem i zamówiłem fidanzy więc powinien się lepoej wkręcać wkrótce

Opublikowano

o właśnie Bartte też o tym myślałem !! a powiedz ile cie taka fidanza kosztowała? możesz na priv jak chcesz. Bo generalnie w Maju lece do USA i będe kupował sobie zabawki do auta i to koło jest o tusiaka tańsze w usa niż w polandzie.

Opublikowano

Poziek a kto bedzie jezdzil fura jak Cie nie bedzie w Polsce jakby co to jestem chetny :mrgreen:

Opublikowano

Właśnie szukam chętnych. Zaufanych ludzi :) polecicie mi kogoś?? Może siostre zakonną??:)

w ostateczności postawie auto na cegłach... no bo co lepsze oddać siostrze czy mamuśce do jazdy i się stresować? Czy postawić na cegłach i mieć święty spokój ??

Opublikowano

jak coś to ja się pisze..trza to auto odmulić :razz:

Opublikowano

poziek zdecydowanie cegły :wink:

przynajmniej będziesz spał spokojnie :razz:

Opublikowano

hehe wy się śmiejecie a ja mam na seri poważny problem

właśnie szukam na audiklub info na ten temat kurde...

no mam szfagra:) tego od Calibry co przyjechał :) ale sami widzicie :), że jemu jakbym zostawił to bym odebrał tylny zderzak i podlokietnik :D:lol::lol:

Opublikowano

no ja go już znam jakiś czas..i wiem co robi ze swoim samochodem.. :-) więc nie ma obaw..zostawiaj :-) posmiga troche i odda CI go jak nówka sztuka ..