Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma ktoś możliwości w ASO kod do radia mi wyciągnąć ??

Musti gdzieś pisał że na radiu są jakieś długie kody i 4 ostatnie cyfry to pin ale nie wiem czy tak na pewno jest :mysli:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie ma ktoś możliwości w ASO kod do radia mi wyciągnąć ??

Musti gdzieś pisał że na radiu są jakieś długie kody i 4 ostatnie cyfry to pin ale nie wiem czy tak na pewno jest :mysli:

dzięki zaraz go zapytam, bo brat odpiął aku od swojego a6 i radyjka brak :)

Opublikowano

Mam taki jeden, ze dwa w sumie przykłady.. c**jowa akcja :thumbdown:

jeszcze gorzej jest jak para jest ze soba x lat , biora slub i za poł roku rozwód :kox: :kox: :kox: to jest dopiero koxxx

ciekawe, bo mam zajebistego kumpla elektronika i on dawał moje radio do aso na zmiane kodu. Raczej śmiem wątpic w ta teorie mustiego... Zreszta spójrzcie na kolor jego felg , czy on moze mówić prawde ??? :rolleyes:

Opublikowano

jeszcze gorzej jest jak para jest ze soba x lat , biora slub i za poł roku rozwód :kox: :kox: :kox: to jest dopiero koxxx

TO nikt by nie brał ślubów jakby wierzył w takie tematy. Zresztą spójrz na Poźka.. nie dość, że jest sam to jeszcze jakiś Admin wkręcił mu bajkę i za***rdalał niegdyś parę dni w zapoconej koszulce :decayed::naughty:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

TO nikt by nie brał ślubów jakby wierzył w takie tematy.

Ale ja nie mowie ,ze to reguła :wink4: Po prostu znam takie pary , które sobie z dziubków jadły a jak załozyły po tym małym, błyszczacym na żółto gównie na palec to.... :rolleyes:

Opublikowano

ciekawe, bo mam zajebistego kumpla elektronika i on dawał moje radio do aso na zmiane kodu. Raczej śmiem wątpic w ta teorie mustiego... Zreszta spójrzcie na kolor jego felg , czy on moze mówić prawde ??? :rolleyes:

czas pokaże :decayed:

a jak by co nie wiecie ile taka przyjemność w ASO?

Opublikowano

Też znam takich ludzików :wink4:

Jak się babie przewraca w głowie nic nie poradzisz.. możesz tylko gówno podepchnąć nieco wyżej żeby się jej w d*pie nie poprzewracało :> :decayed:

Opublikowano

Tak żeby zmienic nieco temat , Mundraliński wpada do mnie w sobote :rolleyes:

Opublikowano

A byłeś na lekcji religii co mówili o życiu na kartę rowerową ? :naughty::tongue4:

Nieee , musiałem przeoczyc , ale uczono mnie żeby sie nie żenic w przypadku nieplanowanej ciąży na zasadzie "co ludzie na wsi powiedza jak bedziesz miał dziecko bez ślubu" :naughty: :naughty: :naughty:

W sumie ten kto ma to wie, że jak się nie ma zdrowego związku to po dziecku czeka go tylko równia pochyła. :gwizdanie:

[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 12:48_________________________________________________

Wpadnę do Was z buciorem, zobaczyć te waszę gęby :good:

Opublikowano

Znowu pić będziecie :decayed:

Ja już nie piję od 1 stycznia :kox:

Opublikowano

Ty to juz tyle razy wpadłes ,ze ta Twoja morda juz mi sie przejadla :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Ale zapraszam :decayed:

Znowu pić będziecie :decayed:

No co ty ???? my nie pijemy :decayed:

Opublikowano

No co ty ???? my nie pijemy :decayed:

pier**lić to TY możesz Nosferowi..słyszałem jak ostatnio wpadłeś na herbatę i zrobiliście litra :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

pieprzyć to TY możesz Nosferowi..słyszałem jak ostatnio wpadłeś na herbatę i zrobiliście litra :polew: :polew: :polew:

Nie pijam herbaty solo :naughty: :naughty: :naughty: Wpadliśmy na kawe z tym , ze Paulina piła kawe :cool1:

Opublikowano
:D [br]Dopisany: Luty 15, 2012, 01:11:27 _________________________________________________Pozer cipciu .. wysłałem Ci foto poglądowe kiery na FB :decayed:
Opublikowano

Do coupety jak znalazł taka kiera...

Obecna jest taka wielka, że po 5 minutach sadzenia boczurów mam czoło zlane potem...

Opublikowano

Do coupety jak znalazł taka kiera...

Obecna jest taka wielka, że po 5 minutach sadzenia boczurów mam czoło zlane potem...

Wiem bo mam dwie takie kiery Gamlinga... w c**j ciężkie są :thumbdown: Jak na Personala to stanowczo za ciężka :decayed:

Opublikowano

Ty to juz tyle razy wpadłes ,ze ta Twoja morda juz mi sie przejadla :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Bo ty taki gościnny właśnie jesteś.. :naughty:

Opublikowano

Bo ty taki gościnny właśnie jesteś.. :naughty:

bujaj wory medaliku :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dobry dzień po długiej przerwie :hi: