Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ile razy w roku przeskakuje?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to ile razy w roku przeskakuje?

:grin: :grin: :grin:

2 raz w ciągu poł roku- ale tak jak pisałem- chyba znaleźliśmy winnego. Generalnie teraz powinno już być za***iście.

Opublikowano
:hi:

Trochę mnie tutaj nie było...

O spotach nie wspominając ale autko stoi w Gdańsku i nie mam nawet jak podjechać. :facepalm:

Bliżej nie mogłeś auta zostawić :decayed:

Rozrząd mi znowu przeskoczył (na szczęście bez rozpierduchy w silniku) a tam jest na gwarancji i tam są spece :decayed:

Ja pitole :facepalm: ... coraz bardziej 3,0 tdi mnie zniechęca do siebie , no chyba że te w B8 CR są mniej awaryjne .

Opublikowano

piepszyc takie samochody jak w 3.0 pasek przeskoczy

Opublikowano

PIXI, jeśli chodzi o 3,0 TDI: Nowe mają już popraawione przebiegi łancuchów na 1 głowicy (jest ściskany a nie rozpierany) i na napędzie pompy oleju bodajże- więc jest lepiej.

U mnie wygląda na to, że wieszały się hydrauliczne popychacze i dlatego zawór stawał i przeskakiwał rozrząd (poza pierwszym razem gdzie napinacz siadł). Teraz wjeżdżają nowe popychacze + kółka rozrządu i łańcuch. Napinacze są ok po ostatniej wymianie. Silnik powinien być jak nówka po tych zabiegach- generalnie staramy się to ogarnąć raz a dobrze co by się zabezpieczyć na wszystkich frontach :wink:

Najważniejsze, że po poprzednim razie z silnikiem było wszystko ok i szedł jak głupi, teraz było bez szkód, więc powinno być jeszcze lepiej (dźwięk na jałowych też powininen się poprawic :decayed: ).

Opublikowano

O spotach nie wspominając ale autko stoi w Gdańsku i nie mam nawet jak podjechać. :facepalm:

Nie masz czego żałować, nadal ta sama c**jnia.

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

:decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

szczególnie jak inni wpadają tak często jak Ty :decayed:

Opublikowano

szczególnie jak inni wpadają tak często jak Ty :decayed:

Przecież bywam nawet dwa razy w tygodniu!
Opublikowano

TOrwar sie nie liczy:decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Witam.Tez bym na taki spocik w wawce podjechal bylby to moj pierwszy ale nepewno nie ostatni raz pozdro

Opublikowano

pier do lisz to kiedy tom w oooo d ke wypijemy ???? :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

pier do lisz to kiedy tom w oooo d ke wypijemy ???? :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Yebhany :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Yebhany :polew: :polew: :polew:

piksiej zachowaj pozor hehehehheehehhe ale tak czy owak jestem do 6 w wawie czekam na propozycje :decayed::decayed::decayed::decayed: ino czysta NORBI nie op ier da laj się :decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

:naughty:

co się tak cieszysz ???:decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Przecież wódka to zło, kręci sie po niej w głowie. Kiedyś próbowałem to wiem...

Opublikowano

:co::co:nie może być :shock3:

Opublikowano

:co::co:nie może być :shock3:

Góral , to chyba musiała być "zepsuta" wódka skoro się kręciło w głowie, wypowiedz się expercie ::decayed:

Opublikowano

Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na spot klubu A6:

- data: 5 września ( środa )

- godzina: 20.30 ( zjeżdżamy się już od 20tej )

- Parking nadziemny CH WOLA PARK

mapa:

52.242655, 20.928578 - Mapy Google

jakby padało spotykamy się piętro niżej, każdy mile widziany:)

Opublikowano

A który czerwony czy ten drugi, bo z tego co kojarze to w wola parku sa dwa piętrowe parkingi, ja jak już zawitam dopiero od października w wawie ;)

Opublikowano

Bliżej nie mogłeś auta zostawić :decayed:

Rozrząd mi znowu przeskoczył (na szczęście bez rozpierduchy w silniku) a tam jest na gwarancji i tam są spece :decayed:

Ja pitole :facepalm: ... coraz bardziej 3,0 tdi mnie zniechęca do siebie , no chyba że te w B8 CR są mniej awaryjne .

Taaa , ostatnio na Audi forum czytałem , że w tych nowych 3.0 jest o wiele więcej plastiku w osprzęcie silnika , k**wa niedługo z rigipsu będą bryki robić i będą jednorazówki , 200 tyś km i złom.