Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kręcenie bączków wokół studzienki między garażami nauczycieli- wszystkim co się da, do przyjazdu któregoś z nauczycieli :wink4:lub policji :kwasny:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kręcenie bączków wokół studzienki między garażami nauczycieli- wszystkim co się da, do przyjazdu któregoś z nauczycieli :wink4:lub policji :kwasny:

e Ksystof , ty czasem nie chodziłes do "melioraka" w Toruniu ????

Opublikowano

Normalnie nasz Adrian sie wozi czerowniutką BMW M3 po mieście ... a co najlepsze na kierownica była kobieta.. :naughty::decayed::kox:

Opublikowano

Normalnie nasz Adrian sie wozi czerowniutką BMW M3 po mieście ... a co najlepsze na kierownica była kobieta.. :naughty::decayed::kox:

potwierdzam, bmw 316i lpg M3 :polew:

Ragga a poważnie to wiem że widziałeś bo się spotkaliście :tongue4:

Opublikowano

potwierdzam, bmw 316i lpg M3 :polew:

Ragga a poważnie to wiem że widziałeś bo się spotkaliście :tongue4:

znaczy, że klubowicz jeździł BMW ?? kurde czy jest na to paragraf w regulaminie... :cool1:

Opublikowano

Trzeba wprowadzic :D

A na powaznie...

HILF MIR BITTE!!!

Dzis w drodze z Wawy do Plonska wyjebalo mi wycieraczki (mechanizm chyba sie spierdolil) i jechalem jak idiota (ale nie dawalem sie :decayed: )

Potrzebuje namiary na rozne szroty w wawie i okolicy gdzie moge znalezc mechanizm wycieraczek do B6.

Opublikowano

ale co, nie działają wcale?

Opublikowano

potwierdzam, bmw 316i lpg M3

Ta była ori M :decayed:

znaczy, że klubowicz jeździł BMW ?? kurde czy jest na to paragraf w regulaminie... :cool1

Jeździł ..przydało by sie go ukarać ..np.upalaniem jego paździerza :decayed:

Trzeba wprowadzic :D

A na powaznie...

HILF MIR BITTE!!!

Dzis w drodze z Wawy do Plonska wyjebalo mi wycieraczki (mechanizm chyba sie spierdolil) i jechalem jak idiota (ale nie dawalem sie :decayed: )

Hyhyh pewnie bolą oczy nie ? :polew:

Szrotów masz od groma w Radomiu .pogadaj z Tomkiem :wink4:

Jeden jest w Starej Miłosnej i w Mińsku ma koleś z A3 Clubu :th:

Opublikowano

Jeździł ..przydało by sie go ukarać ..np.upalaniem jego paździerza :decayed:

Tak też się stanie.... :cool1:

Opublikowano

Historia byla taka, ze stalem w korku w Lomiankach i lunelo z nieba. Wlaczylem wycieraczki - i baaaardzo wolno zaczely zbierac.

Sprawdzilem gumy, ale to nie one stawialy widoczny "opór".

Z biegiem czasu chodzily coraz wolniej, az przestaly w ogole.

Dzialaja raz na kilka chwil i przesuwaja sie jak slimak o kilka cm - i staja.

Opublikowano

Historia byla taka, ze stalem w korku w Lomiankach i lunelo z nieba. Wlaczylem wycieraczki - i baaaardzo wolno zaczely zbierac.

a czy to przypadkiem nie taka ich przypadlosc ?nie poznalem, jeszcze mechanizmu w audi ale np w ocavkach to standard u mojego ojca rozbieram mechanizm co dwa lata i smaruje go po oczyszczeniu z rdzy,wlasnie moj ojciec mial taka sytuacje -stanely na amen po tym jak chodzily z coraz wiekszym oporem,na szczescie po 3-4 godzinach dlubania naprawilismy mechanizm i przy nie za czestej konserwacji smigaja jak nowki to samo mial kumpel w zony fabii.pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem, moze gdzies dostala sie woda i nastapila jakas powolna korozja... cholera wie.

Mam dobrego speca od wycieraczek na Ursusie, jutro przedzwonie i bede wiedzial wiecej.

Swoja droga - podobno po wawce lata juz nowe biale RS6 - widzial ktos?

Opublikowano

Potrzebuje namiary na rozne szroty w wawie i okolicy gdzie moge znalezc mechanizm wycieraczek do B6.

Poślę famę :th:

Opublikowano

Swoja droga - podobno po wawce lata juz nowe biale RS6 - widzial ktos?

Ta ja już upalałem...

średnio się zbiera...znaczy powiem tak...jajec nie urywa :gwizdanie: :cool1::polew:

Opublikowano

znaczy powiem tak...jajec nie urywa

Ale nerki odbija ? :decayed:

Opublikowano

Włosy układa :kox:

Opublikowano

Zmarszczki wygładza :naughty:

Opublikowano

Czyli dokładnie to samo co u mnie, można jeździć tylko kup WD40 i popsikaj mocowania/prowadnicę a następnie podnieś wycieraczki, włącz bieg i pomóż im się ruszać, po kilku psikaniach powinny zacząć chodzić. Nie jest to doraźne rozwiązanie ale na jakiś czas pomaga, ja co około miesiąc psikam i narazie jest ok.

A tak właściwie to powinieneś użyć opcji szukaj :polew:, bo było na forum o tym kilka razy - moderator a nie umie obsługiwać forów :gwizdanie: :laghing2: a w dodatku ma sklerozę odnośnie płci pięknej :polew:

Opublikowano

Nawet chyba Pre_pl miał takie przypadek... :gwizdanie:

Opublikowano

Fly, zapiekają się na takich trzpieniach, trzeba rozkrecic, oczyscic , nasmarować. Dobrze, ze Ci silnik sie nie spalił, jak tak wolno chodziły to niezle dostał po piz*zie.