Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli ktoś się zastanawia nad regenerowanym turbo to ..przynajmniej ja - zdecydowanie nie polecam

po jednym dniu moja nowa-regenerowana szuszarka wyysrała się po całości :gupek2:

dsc00358pj4.jpg

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o widzę że kolega moskal 79 zbiera punkty :naughty: a pytałeś się jakie nagrody za nie dają ? :gwizdanie:

a mój kolega wczoraj wyhaczył mandat jak to pan policjant powiedział "za obrazę władzy" bo 'zawarczał do niego jak pies, i powiedział nie gryź" :polew: myślałem ze padnę :kox:

Opublikowano

Kurde co jest z tymi waszymi turbawami , non top słysze że komuś sie coś wysrało , a niby wszyscy tak straszne o nie dbają ?

Opublikowano

po jednym dniu moja nowa-regenerowana szuszarka wyysrała się po całości :gupek

:shocked:

Dlatego jak mi padała suszaraka olałem sprawe regeneracji i kupiłem nówke sztuke :th:

A no dziś Cie Panie widziałem na rondzie na Tarchomie przez 7 rano :wink4:

zawarczał do niego jak pies, i powiedział nie gryź" :polew: myślałem ze padnę :kox:

:polew:

Opublikowano

jeżeli ktoś się zastanawia nad regenerowanym turbo to ..przynajmniej ja - zdecydowanie nie polecam

po jednym dniu moja nowa-regenerowana szuszarka wyysrała się po całości :gupek2:

http://img70.imageshack.us/img70/7130/dsc00358pj4.jpg

Gdzie była regenerowana?

Opublikowano

Kurde co jest z tymi waszymi turbawami , non top słysze że komuś sie coś wysrało , a niby wszyscy tak straszne o nie dbają ?

No jak to co?

1) Przeciez to nieuniknione i nie ważne-dbasz czy nie dbasz. Jak u lasek- żeby nie wiem jak wielkie cycki miała, raz w miesiącu okres i tak musi być. Ups ... soory Koleżanki-bez urazy pls :decayed::hi:

2) Jak faktycznie mamy po 100-200 tys nakręcone więcej niż liczniki mówią (wiem, wiem-wszyscy mampy niski, potwierdzony przez ASO przebieg, po jakimś dziadku), to co się dziwić :D

(...)

No,ale czemu masz problem? Nie dali Ci gwarancji?

Opublikowano

w tym sęk że moja nadal hula - chciałem ją wymienić bo już trochę słabo ciągnie ... zamówiłem "nowe" regeneroane śmigło i wysrało się po kilku godzinach :thumbdown: do tego jeszcze pełno opiłków w IC + 2 L ojelu + wymiana oleju w silniku bo też kanałem olejowym wpompowało opiłki wirnika .... ale się wqrwiłem w piątek ...ech :sick3:

tak więc moja stara została oczyszczona i zamontowana ponownie - jak na razie dmucha wydajniej niż wcześniej i dopóki nie padnie nie wymieniam jej

A no dziś Cie Panie widziałem na rondzie na Tarchomie przez 7 rano

trzeba był trąbić ... grzałem bo jak zwykle zaspany i spóźniony do roboty :decayed:

Opublikowano

Nastapil maly upgrade :kox:

zdjcie024tk1.jpg

Koła i relingi.

Opublikowano

zdjcie024tk1.jpg

Koła i relingi.

W jakims komisie go parkujesz? :polew::tongue4::wink4:

Opublikowano

zdjcie024tk1.jpg

Koła i relingi.

relingi jednak lepiej wyglądały w chromie

a koła wole na żywo zobaczyć - jakieś marne zdjęcie zrobiłeś Michałku :decayed: .. za 18 " :th:

Opublikowano

E tam :) Chrom swiecil sie jak psu jajca, a wiecej oprocz relingow go nie bylo na aucie :)

Opublikowano

E tam :) Chrom swiecil sie jak psu jajca, a wiecej oprocz relingow go nie bylo na aucie :)

no wiem - tak jak rozmawialiśmy ale już na samochodzie te czarne jednak jakoś tak ponuro wyglądają

Opublikowano

trzeba był trąbić ... grzałem bo jak zwykle zaspany i spóźniony do roboty :decayed

Nie zdążyłem .. bo akurat wjechałeś na rondo :decayed: W ciemnych okularach ..full mafia :cool1:

Flyer

No to teraz przydało by sie jeszcze ten element na tylnym zderzaku miedzy wydechami na czarno pomalować .. :kox:

No teraz Ci po wiem , że sie prezentuje znacznie lepiej :th: :th: Szyby sie by przydało na ciemniej :tongue4:

Opublikowano

Flay jest koksik :kox:

Opublikowano

no wiem - tak jak rozmawialiśmy ale już na samochodzie te czarne jednak jakoś tak ponuro wyglądają

Zobaczysz na zywo to ocenisz :tongue4:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 10:42 _________________________________________________I jeszcze jedno :naughty:

zdjcie023tk8.jpg

Opublikowano

Gdyby nie te czarne listwy na drzwiach, które wyglądają po prostu paskudnie, to byłoby ok :tongue4:

Opublikowano

Gdyby nie te czarne listwy na drzwiach, które wyglądają po prostu paskudnie, to byłoby ok :tongue4:

wyglądają super :)

Opublikowano

wyglądają super :)

Przemas, nie żartuj nawet :acute::tongue4:

Opublikowano

Zobaczysz na zywo to ocenisz :tongue4:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 10:42 _________________________________________________I jeszcze jedno :naughty:

zdjcie023tk8.jpg

ooo tu już felasie lepiej widać - za***iście :th:

listwy do malowania - regilni do wymiany na chrom .. sorry ale nie podobają mi się

Opublikowano

mi się podoba, wiem do czego zmierza Michaś i według mnie to pasuje :)

schwarzzzzzz schwarzzzzz schwarzzzzzz......

wszyscy se chromują bryki... obrzydliwe to już jest...