Norbi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 to gdzie i kiedy? A może byc nawet jutro u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Norbi mordeczko , zdrówko ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Co tam dziewczyny słychać nie pić za dużo , bo jutro spot ... ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Nosfer , Krzyniek a Wy co .... jeden post na pół roku kurfa i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tomek , a Ty co ... "cześwy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 no prawie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 no prawie :grin: To zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 najlepszego :drunk::drunk: ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- my jeszcze literka mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 .... a ja skromnie 3x0,5 (browara) ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- bo już 3 opitoliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 w dobrą stronę idziesz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 .... a ja skromnie 3x0,5 (browara) ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- bo już 3 opitoliłem Pixi a Ty wpadasz w końcu do WrocLove ? bo najlepsze piweczko w "Spiżu" czeka na nas ja w tym tygodniu drodzy koledzy u siebie we Wro także niestety jutro nie bedzie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 w dobrą stronę idziesz :decayed: polać Mu ... dobrze gada ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- .... a ja skromnie 3x0,5 (browara) ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- bo już 3 opitoliłem Pixi a Ty wpadasz w końcu do WrocLove ? bo najlepsze piweczko w "Spiżu" czeka na nas ja w tym tygodniu drodzy koledzy u siebie we Wro także niestety jutro nie bedzie mnie No właśnie , nie mam potwierdzenia (zlecenia) więc ..... jak by co , to dam znać , pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 :decayed: już już polewamy :decayed: ale coś mam przeczucie że:wink: :wink:braknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 .... Tomek , to nie komuna , kasy tylko może braknąć Spacerkiem do nocnego i radość do białego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 no co będę mówił Pixi znasz życie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 co racja ,to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 hehehe:polew::polew: ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- noooo:decayed: ---------- Post dopisany at 05:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ---------- noooo chyba będziem kończyć :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 06:10 ---------- Poprzedni post napisany at 05:42 ---------- noo i dobiegli my końca :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Noooo Pany, mnie też dzisiaj zabraknie na żółtej strefie.... Tymczasem miłego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 :facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 :facepalm::facepalm: Ja nie student już mi żona powiedziała, że więcej czasu ze swoją "Adą" spędzam u kolegów niż w domu, więc trza czasem wyluzować, bo idzie wiosna - nie jeden weekend się przyda przy ładnej pogodzie gdzieś w plenerze czy garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 :facepalm::facepalm: Ja nie student już mi żona powiedziała, że więcej czasu ze swoją "Adą" spędzam u kolegów niż w domu, więc trza czasem wyluzować, bo idzie wiosna - nie jeden weekend się przyda przy ładnej pogodzie gdzieś w plenerze czy garażu Jarek , Ty to jesteś strateg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi