Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie nie lubi kiczu. :polew:

Kiczowate sa w romby :naughty:

Do sandałków i krótkich spodenek. :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ragga,sąsiedzie, a co Ty tak korki na Grocie zagęszczasz :decayed: musze Cię wziąć na pare lekcji "oblatywania" tego syfu :good:

Opublikowano

To juz hardcore :decayed:[br]Dopisany: Sierpień 25, 2008, 10:03:28 _________________________________________________

Ragga,sąsiedzie, a co Ty tak korki na Grocie zagęszczasz :decayed: musze Cię wziąć na pare lekcji "oblatywania" tego syfu :good:

Kurna ..raz postanowiłem sobie , że pojade jak w książce napisali :decayed: Ale widze , że to nie ma przyszłoci .. wqrwiłem sie tylko nieziemsko :wallbash:.... zawsze pocikało sie za ciągłą linią :kox:

Aaaa poznałem Cie ..wychaczyłem w lusterku i mówie do kobiety ..jak nic Adaho pociska ..godzina ..15:20 :polew:

Opublikowano

To juz hardcore :decayed:

Hardcore to białe soxy i klapki ...

Opublikowano

A jak je objeżdżasz? :mysli: Ja często jeżdzę Marywilską i ciągnę do Ronda Żaba. Później wbijam się na Wybrzeże Helskie.

Opublikowano

A jak je objeżdżasz? :mysli: Ja często jeżdzę Marywilską i ciągnę do Ronda Żaba. Później wbijam się na Wybrzeże Helskie.

Adaho jak jest na grota to pewnie wciska sie ostatnim prawym pasem i ciągnie do rozjazdu po czym szuka jelenia ktory za poźno podjedzie i wskakuje przed niego :decayed: albo wali za ciągłą linią :D

Opublikowano

Aaaa poznałem Cie ..wychaczyłem w lusterku i mówie do kobiety ..jak nic Adaho pociska ..godzina ..15:20 :polew:

Zgadza się - jak dojeżdzałem widziałem że już szybe opuszczasz ... a Twój WIELKI BŁĘKIT wypatrzyłem już na dole na wjeździe z wisłostrady i piłowałem żeby Cię dogonić

Stać nie ma co - miałem faze na "grzecznego" żeby ludzi nie blokowac ale.... jedyny efekt to boląca noga od sprzegła i 20 min później na Tacho więc pierdziele i lece z prądem :cool1: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 10:20 _________________________________________________

Adaho jak jest na grota to pewnie wciska sie ostatnim prawym pasem i ciągnie do rozjazdu po czym szuka jelenia ktory za poźno podjedzie i wskakuje przed niego :decayed: albo wali za ciągłą linią :D

no niestety ale Ragga ma rację .. miasto dróg nie robi a samochodów i bloków ciągle więcej więc trzeba sobie radzić albo ... stać i trenować nogę

Andy - samo osiedle to już 10-15 min do przodu jak znasz objazdy - ale opisywać mi się ich tu nie chce

Jak jeździsz od strony Choszczówki to nie ma o czym gadac - jedyny możliwy objazd

Opublikowano

Jestem bardzo szczęśliwa :>

Dzisiaj ubłagałam Ukcia i kupił mi jamnika szorstkowłosego. Jest najcudowniejszy na świecie, nazwaliśmy go Mimi, (...)

Brynia takie moje subiektywno/czepliwe zdanie...ostatnio chyba sufit na łeb ci sie zwala... :tongue4: :tongue4: :polew:

Poź wziął sobie mocno do serca stwierdzenie z Czukundurowego wątku, że dziewczyny wcale nie lecą na romantyków.

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to akurat,za rok będzie kolejny miot to dam Ci namiary, hodowla rzut beretem od Warszawy.

Będziemy razem na wystawy jeździć :naughty:

Ja będę celował jednak w krótkowłosego albo w króliczego.

00126big.jpg

dlug.jpg

A wystawy to wole jednak omijać z daleka. Na ostatniej mój jamnior ze stresu nasrał na stół sędziowki :polew:

Opublikowano

Jestem bardzo szczęśliwa :>

Dzisiaj ubłagałam Ukcia i kupił mi jamnika szorstkowłosego. Jest najcudowniejszy na świecie, nazwaliśmy go Mimi, (...)

Brynia takie moje subiektywno/czepliwe zdanie...ostatnio chyba sufit na łeb ci sie zwala... :tongue4: :tongue4: :polew:

Poź wziął sobie mocno do serca stwierdzenie z Czukundurowego wątku, że dziewczyny wcale nie lecą na romantyków.

:polew: :polew: :polew:

Nie nie nie :naughty: Szkoda mi Ukcia, że tak wszystkie zachcianki musi spełniać :tongue4: :tongue4: :polew: :polew:

Opublikowano

uniden zdecydowanie. ja mam i jest :good:

Opublikowano

I po igrzyskach...

080824pekin.jpg

Opublikowano

I po igrzyskach...

080824pekin.jpg

chwyt poniżej pasa :naughty:

Opublikowano

I po igrzyskach...

Michau to foty z prywatnej kolekcji ? :polew:

To juz druga salwa śmiechu w dzisiejszym dniu ..jedną zakończyłem przed chwilą po rozmowie z naszym kolegą ... :decayed::przebiegly::polew:

Opublikowano

I po igrzyskach...

080824pekin.jpg

ciekawe czy mają na tę okoliczność stosowne ochraniacze :kox::decayed:

Opublikowano

uniden zdecydowanie. ja mam i jest :good:

dokładnie tak :good:

Opublikowano

A teraz na powaznie.

Opublikowano

ciekawe czy mają na tę okoliczność stosowne ochraniacze :kox: :decayed

Pewnie napewno :polew: