Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podobno: Jakie tory taka stacja.. :gwizdanie:

też słyszałem, powiedzonko :naughty::kox: a nogi :slina::yeee::kox:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde, chciałbym się z nią przespać. Ciekawe ile ma lat. :kox:

EDIT: Tylko czy bym potrafił..? :mysli:

Opublikowano

No "zapietnaście trzecia " i " noga za ucho" w tej wersji to czysty hardcore :decayed::guma::D

Opublikowano

No "zapietnaście trzecia " i " noga za ucho" w tej wersji to czysty hardcore :decayed::guma::D

Chciałeś powiedzieć kolano na ucho.. :decayed:

Opublikowano

W pozycji horyzontalnej wszystko się wyrównuje :)

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć kolano na ucho.. :decayed:

Tak czy siak ..jakby Ci taka dosiadła to cienko byś piszczał :polew:

Opublikowano

no Tomek jakby CI nogi na ramiona założyła to :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 10:42_________________________________________________

Tak czy siak ..jakby Ci taka dosiadła to cienko byś piszczał :polew:

ostatnie soki by z niego wycisnęła :gwizdanie: ale próbować to by chyba każdy chciał :cool1:

Opublikowano

Mimo wszystko chciałbym spróbować. :lol1:

Opublikowano

Ciekawe co Twoja na to by powiedziała :guma::decayed:

Opublikowano

Moja wie, że mam takie jazdy i już nawet mnie pyta czy z tą chciałbym spróbować. :kox:

Przecież mówiłem kilka stron wcześniej, że doprowadzam do idealnego partnerstwa. :naughty:

Opublikowano

Moja wie, że mam takie jazdy i już nawet mnie pyta czy z tą chciałbym spróbować. :kox:

Przecież mówiłem kilka stron wcześniej, że doprowadzam do idealnego partnerstwa. :naughty:

jasne Tomku do czasu....uśpi Twoją czujność, będziesz myślał że to idealne partnerstwo a tu bach :baseball: i skończył się dzień dziecka :cool1:

a tu co do wczorajszej dyskusji (obrazek w prawym dolnym rogu) http://komiks.interia.pl/zdjecie,862585,9,485

Opublikowano

Krzyniu, widzę, że ładnie mi życzysz. :tongue4:

Opublikowano

Krzyniu, widzę, że ładnie mi życzysz. :tongue4:

życzę CI jak najlepiej, ale życzenia swoją drogą a rzeczywistość swoją :wink4:
Opublikowano

jasne Tomku do czasu....uśpi Twoją czujność, będziesz myślał że to idealne partnerstwo a tu bach :baseball: i skończył się dzień dziecka :cool1:

Zazdrość, pragnienie poczucia bezpieczeństwa (z którego może wynikać zazdrość), zaufanie lub jego brak to nieodłączne elementy każdego (poważniejszego) związku.

Czysta biologia ubrana w kulturę przez tysiące lat ewolucji .... :evil:

Bo kobieta więcej "inwestuje" w urodzenie i wychowanie dziecka i takie "latanie na boki" JEJ samca/partnera/męża (jak zwał tak zwał) nie spotka się ze zrozumieniem :baseball:

A prędzej czy później głos natury/tykający zegar biologiczny się w niej odezwie (zacznie przebąkiwać o powiększeniu stadła) i skończy się rumakowanie. "Masz zarobić na NASZE utrzymanie i kropka" :naughty: "I nie ma skakania z kwiatka na kwiatek" :decayed:

--------------------------

:przebiegly::naughty:

allegropq2.jpg

Opublikowano

..i obudzisz sie z obrączką na palcu ..i stadem małych Szustków ..skaczących po Twojej głowie i krzyczących głosno ..Tatooo :decayed::D

Wizja uprawiania sexu z jedna kobietą do końca życia jest przerażająca :laghing2: :nose:

Opublikowano
Wizja uprawiania sexu z jedna kobietą do końca życia jest przerażająca :laghing2: :nose:

widze kolego ze juz masz troszke doswiadczenia :good::polew: w tym temacie :wink4: " nastepna laska, nastepna dziewczyna,jedno sie konczy drugie sie zaczyna " raggaman moze Ty masz dla mnie jakas kolezanke z Wawy :naughty::kox::banan1::guma: chcialbym troszke zaczerpnac przyjemnosci z pobytu w stolicy :gwizdanie: :kox::seksiasty::JC_fan:
Opublikowano

widze kolego ze juz masz troszke doswiadczenia :good::polew: w tym temacie :wink4: " nastepna laska, nastepna dziewczyna,jedno sie konczy drugie sie zaczyna

Aktualnie to ja jestem w stałym związku od 1,5 roku :polew: :gwizdanie:

raggaman moze Ty masz dla mnie jakas kolezanke z Wawy :naughty::kox::banan1::guma: chcialbym troszke zaczerpnac przyjemnosci z pobytu w stolicy :gwizdanie: :kox::seksiasty::JC_fan:

No niestety ja nie pomoge .... Ja mam same porządne koleżanki ..a jak jest jakaś zwariowana to ma murzyńskie fantazje :tongue4::D

[br]Dopisany: Wrzesień 19, 2008, 12:47:32 pm_________________________________________________Pogadaj z Krzyńkiem on sprowadził ostatnio cały kontener Chinek na użytek prywatny :D:guma:

Opublikowano
Pogadaj z Krzyńkiem on sprowadził ostatnio cały kontener Chinek na użytek prywatny :grin::guma:

ckiekawa propozycja :naughty: chyba sie pokusze i skontaktuje sie z Krzyńkiem :decayed: ale mowisz ze na uzytek prywatny to ciekaw jestem czy bedzie chcial udostepnic cociaz z jedna Chinke dla mnie :sarcastic::seksiasty::banan2:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 13:11_________________________________________________jak przypadkiem byscie znalezli cos ciekawego na NK to dajcie znac :guma::song::sarcastic:
Opublikowano

A więc zrzutka na Chinke dla Tomka na dzisiejszy wieczór w Sofii.

Podjedziemy busikiem to się wiecej osob zmiesci ;p

Opublikowano

ale mowisz ze na uzytek prywatny to ciekaw jestem czy bedzie chcial udostepnic cociaz z jedna Chinke dla mnie :sarcastic::seksiasty:

Z tego co wiem to on je ponazywał dniami tygodnia ..i na bank nie odstapi bo cały harmonogram legnie w gruzach :D:tongue4: