Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba zaczynamy gadać jak stare pierniki :evil:

Przyznać się, który w młodości :naughty: był: gitem, depeszem, punkiem, metalem albo grunge'm? (kolejność przypadkowa, nie odzwierciedla chronologii)

Dla tych młodych ludzi to może być jak najbardziej prawdziwe i wiarygodne. Tak jak dla części z nas git, depesz, punk, metal czy grunge

W ten sposób dzieciaki budują swoją tożsamość :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ragga coś masz do ono :naughty: :gwizdanie:

Wiedziałem , że ktoś sie do tego przyczepi ..i czułem w moczu ze bedziesz to Ty :tongue4:

Zbieżność przypadkowa ..do Łukasza nic nie mam :)

Opublikowano

Chyba zaczynamy gadać jak stare pierniki :evil:

Przyznać się, który w młodości :naughty: był: gitem, depeszem, punkiem, metalem albo grunge'm? (kolejność przypadkowa, nie odzwierciedla chronologii)

Dla tych młodych ludzi to może być jak najbardziej prawdziwe i wiarygodne. Tak jak dla części z nas git, depesz, punk, metal czy grunge

W ten sposób dzieciaki budują swoją tożsamość :gwizdanie:

a kto Ci sie przyzna do tego :tongue4::wink4:
Opublikowano

Kurna co to Git i depesz ? :D

Każdy ma jakieś młodzieńcze zawirowania emocjonalne ect. i u każdego objawia sie to inaczej ..ale nigdy nie ciągałem elementów garderoby na smyczy :polew:

Opublikowano

Ja tam jarałem blanty :decayed:

I przestańcie źle "wymawiać" (wypisaywać) słowo EMO.. to musi być miękko i melodyjnie powiedziane.. (fonetycznie): iIMO, IMOł :polew: :polew: Tak z angielskiego bardziej.. :nabijasie:

AndyN depeszowców to znam.. ale Git ? w sensie Goci ? Bo tak to wiem, ale Git - Gitowcy to nie za bardzo :mysli:

Opublikowano

git, gotowcy, git-ludzie. To chyba bardziej pokolenie mojego ojca ... :mysli:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 14:55_________________________________________________Soma w PB :naughty::decayed:http://wiadomosci.wp.pl/gid,10372520,gpage,1,img,10372530,galeria.html

Opublikowano

Też jarałem ale się nie zaciągałem :decayed:

Opublikowano

Bill ? :decayed: :decayed:

Opublikowano

http://kondolencje.geremek.pl/kondolencje/gbook.php

Przeczytajcie chociazy 1-wsza "kondolencje" z gory. Naprawde czesc ludzi w tym kraju rodzi sie przez odbyt.

Opublikowano

hmmm... śmiem powątpiewać czy któryś z was pali blanty... są napewno tacy którzy to robą ale wiekszość zwas ma złe informacje zatraciła sie definicja blanta ostanio... ludzie wy palicie jointy a nie balnty: jak różnica? bardzo duża... joint jest kręcony z blety a blant z prawdziwego liścia tytoniu.. takiego jak się robi cygara ! ktoś z was pali cygara z mery? raczej nie... ja cohibom nigdy sie niezaciągam bo kto pali cygara wie że nie można się zaciągać prawdziwe blanty strasznie rozpie.... płuca.. nikt już blantów nie pali :gwizdanie: :kox:
Opublikowano

Ja byłem kiedyś dresiarzem.

EDIT: ... i piłem Stronga w puszce.

Opublikowano

a ja nie poddałem się presji społeczeństwa i nadal jestem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

http://kondolencje.geremek.pl/kondolencje/gbook.php

Przeczytajcie chociazy 1-wsza "kondolencje" z gory. Naprawde czesc ludzi w tym kraju rodzi sie przez odbyt.

taki naród :kwasny:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 17:54_________________________________________________

a ja nie poddałem się presji społeczeństwa i nadal jestem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

musisz auto zmienić na jakiś dresowóz czy coś :polew:
Opublikowano

:D:nabijasie:

EDIT: ... i piłem Stronga w puszce.

Jakoś nie moge sobie Ciebie wyobrazić w drechach :decayed::polew:

Ja byłem wykolczykowny :tongue4::decayed: nosiłem superstary i szerokie bojówki :kox:

Opublikowano

musisz auto zmienić na jakiś dresowóz czy coś :polew:

auta nie koniecznie trzebia zmieniac :wink4: wystarczy zmienic drzwi na przezroczyste aby mozna bylo widziec dresik :kox:

Opublikowano

I oczywiście PAJONIER na szybę. :naughty:

Opublikowano

I oczywiście PAJONIER na szybę. :naughty:

i zapachy so pokrowce zalozone,kopłaki :kox:
Opublikowano

O k**wa to to już piątunio, czy jak do hu.. :>

wszyscy ujarani??

Opublikowano

hmmm... śmiem powątpiewać czy któryś z was pali blanty... są napewno tacy którzy to robą ale wiekszość zwas ma złe informacje zatraciła sie definicja blanta ostanio... ludzie wy palicie jointy a nie balnty: jak różnica? bardzo duża... joint jest kręcony z blety a blant z prawdziwego liścia tytoniu.. takiego jak się robi cygara ! ktoś z was pali cygara z mery? raczej nie... ja cohibom nigdy sie niezaciągam bo kto pali cygara wie że nie można się zaciągać prawdziwe blanty strasznie rozpie.... płuca.. nikt już blantów nie pali :gwizdanie: :kox:

Kolego Blant to jest słowo, które już na dobre jest zakorzenione w nasz wspaniały język i właśnie oznacza tyle co joint, skręt, lolek, lulek, gibon, bat, wąs, pacan czy jak to kto nazywa.. :decayed: Nie rozróżniałbym tego tak restrykcyjnie, to jest tak jakbyś powiedział "Nie mówi się niezła bryka, bo prawdziwa bryka, czyli bryczka to jest czterokołowy pojazd konny, lekki, odkryty, resorowany, często używana w Polsce, na wsi w celach gospodarczych i komunikacji.. a to, to jest niezłe auto.." :kox: :kox:

A w ogóle to Bill się tym nie zaciągał.. :decayed: :decayed:

Opublikowano

Sorry o którym Billu mowa?