Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiciu dopisałem tam na górze coś więc możesz się ustosunkować :naughty::decayed::tongue4: Jeśli oczywiście chcesz podzielić się wiedzą bez wręczania flaszeczki z góry :naughty:

Psychoanaliza zawsze sprowadza się do jednego... :wink4: A ja zawsze wierzę Freudowi :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdyby była sosenką a ja drwalem to rąba.....m ją :decayed:

Trzeba mieć do tego jeszcze porządną siekierę, a nie porywać się z żyletką na drewno :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Gdyby była sosenką a ja drwalem to rąba.....m ją :decayed:

Trzeba mieć do tego jeszcze porządną siekierę, a nie porywać się z żyletką na drewno :polew: :polew: :polew:

Przykro mi Łukaszku że życie Cię pokarało. Nie wszyscy mają takie problemy :polew: :polew: :polew: :polew: :wink4:

Opublikowano

Przykro mi Łukaszku że życie Cię pokarało. Nie wszyscy mają takie problemy :polew: :polew: :polew: :polew: :wink4

Ależ ja nie wiem skąd przyszło Tobie do głowy, że ja mam takie problemy ?

U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku :tongue4::naughty:

Opublikowano

Spotkajcie sie i porownajcie... zamiast gadac.

:kox:

Opublikowano

Tak jak w testosteronie :D

Opublikowano

"Ehhh te baby. Najpierw kazały nam wymyślić piłkę nożną, a teraz jak chcesz obejrzeć Ligę Mistrzów to przełączają na Złotopolskich"

Opublikowano

I fotostory na NK. Żeby koleżanki z ogólniaka miały porównanie :yeee:

Opublikowano

Jakby im przyszło do głowy prosić mnie na sędziego, to im powiedzcie, że odmówię :D

bez (...) flaszeczki (...) :naughty:

(...)

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

A BTW - nie chodzi o to, że chcę robić za czarownika, któremu się fanty przynosi. Flaszeczka do wspólnej konsumpcji, ale bez niej to ja co najwyzej laskom bajki na dobranoc opowiadam i trzymam za rączkę, żeby bezpiecznie usnęły :decayed:

(...)Psychoanaliza zawsze sprowadza się do jednego... :wink4: A ja zawsze wierzę Freudowi :gwizdanie:

Oczywiście. I właśnie dlatego na seans psychoanalityczny, to co najwyżej do Q mogę przyjść. :D:tongue4:

Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D :D :D

Opublikowano

Będzie J. ? :gwizdanie:

Opublikowano

Ale napieracie ... a zdjęcie to rzeczywiście jak psychoanaliza ....

najpierw: poleć znajomym

parę lat później: wyślij na komórkę

aż w końcu pozostaje zgłosić nadużycie :polew:

Opublikowano

Będzie J. ? :gwizdanie:

Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: :polew: :tongue4:

Opublikowano

Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: :polew: :tongue4:

Mówisz o sesji uświadamiającej ? Już ktoś taki był kto wziął się za uświadamianie Q :decayed: I wiesz co ? Juz tego nie robi :tongue4:

Opublikowano

Mówisz o sesji uświadamiającej ? Już ktoś taki był kto wziął się za uświadamianie Q :decayed: I wiesz co ? Juz tego nie robi :tongue4:

uświadamianie?? eeeeee źle to nazwałeś :wink4:

Opublikowano

Witeś, kurna, jesteś moim idolem. :kox:

No ale chyba lepiej się "smyrać po wargach" czy jak to tam napisałeś niż groźnie oszczekiwać i ze skulonym ogonem przepraszać za każdy powrót do budy (domu). :wink4:

Opublikowano

3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąptaką się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami.

A jak to wygląda u ciebie i J. ?? :naughty: :naughty:

A Ty Cwaniaku, chcesz mi zrobić jakąś grupową psychoanalizę??? :polew: :polew: :polew:

Toż to byłoby jak wklejanie nagich fotek na Naszej Klasie :polew: :polew: :polew:

obrazek3bf4.th.jpg

O ranyś, ale piękne bimbały!!! :shocked:
Opublikowano

Witeś, kurna, jesteś moim idolem. :kox:

No ale chyba lepiej się "smyrać po wargach" czy jak to tam napisałeś niż groźnie oszczekiwać i ze skulonym ogonem przepraszać za każdy powrót do budy (domu). :wink4:

no jak .. na swojego szczekać ?? :shocked: przez tydzień do michy tylko obierki będzie sypac :decayed:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 20:39_________________________________________________

3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąptaką się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami.

A jak to wygląda u ciebie i J. ?? :naughty: :naughty:

A Ty Cwaniaku, chcesz mi zrobić jakąś grupową psychoanalizę??? :polew: :polew: :polew:

Toż to byłoby jak wklejanie nagich fotek na Naszej Klasie :polew: :polew: :polew:

obrazek3bf4.th.jpg

O ranyś, ale piękne bimbały!!! :shocked:

może klubowe :decayed: przyznać się :polew: