Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie :wink4:

To samo można powiedzieć o felgach Poźka - teraz ja je testuję :tongue4:

:polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie :wink4:

Co Ty gadasz. Wlasnie wrocilem od Poźka z felgami :)

Gdyby ktoś szukał czegoś do B6 w jego garażu można szukac ;)

Opublikowano

Arkadia dobry pomysł :naughty:

Tam jest :krol: Burger King :!: :th: :tongue4:[br]

Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2:

Opublikowano

fajna miejscówka jest tez w arkadii ale tam też jest chyba chłodno..parking -2 na polu żółtym..nawet w święta jest full miejsca :decayed::kox: nikt o tym miejscu chyba nie wie :shocked::evil:

jak dla mnie chyba najlepszy pomysł z Arkadią :good: :good: :good:

Opublikowano

fajna miejscówka jest tez w arkadii ale tam też jest chyba chłodno..parking -2 na polu żółtym..nawet w święta jest full miejsca :decayed::kox: nikt o tym miejscu chyba nie wie :shocked::evil:

Miło , ciepło , do centrum blisko , duży wybór szamy :naughty: Jest Bierhalle :boobs::drinks: I po 19 ja tam koreczków nie widziałem ..a latam tamtędy :wink4:

I dużo Audiczek sie kręci :kox:

Opublikowano

Miło , ciepło , do centrum blisko , duży wybór szamy :naughty: Jest Bierhalle :boobs::drinks: I po 19 ja tam koreczków nie widziałem ..a latam tamtędy :wink4:

I dużo Audiczek sie kręci :kox:

dużo audiczek z fajnymi zderzaczkami :naughty:

Opublikowano

dużo audiczek z fajnymi zderzaczkami :naughty:

Jest na czym oko zawiesić :decayed::naughty: A na FW to tylko filary .. :tongue4: I przedpotopowe Dacie :D

Opublikowano

W Arkadii na -2 mają spoty z A3 Club Polska. Byłem raz kiedyś jesienią i też jest zimno.

Poza tym jest duży ruch - ludzi pełno, hałas, aut też dużo - ciężko będzie się jakoś ustawić w jednym miejscu - nawet drzwi otworzyć ciężko, bo tłok.

Miejscówka w FW jest sprawdzona - nawet w te mocno zimne dni jest do wytrzymania.

Mi do Arkadii jest dużo dużo bliżej, ale jest to kiepski pomysł.

Opublikowano

Ja proponuje u Pożka w garażu :good:

Można tam podobno dużo części zapasowych znaleźć. :evil:

Opublikowano

Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2:

oczywiście mówicie o dwóch różnych kompletach :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 09:20_________________________________________________lukaszr zawsze można spróbować :wink4: i wtedy podjąć ostateczną decyzję :naughty:

ps, edytował ktoś z was modów i adminów posta z polarem, bo nie ma w nim już tego o czym Ci wczoraj mówiłem

Opublikowano

W Arkadii na -2 obok strzezonego i bierhalle jest zawsze full wolnego miejsca (czesto parkuje na strzezonym).

Opublikowano

Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2

Korzeń nie stresuj się, Suli pisze o moich stalówkach co to leżą u Przema w firmie :decayed:

Spot u mnie w garażu pełen lajt. Wejdziemy wszyscy, będzie cieplej, może dziewczyny coś posprzątają :gwizdanie: :kox::polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 09:33_________________________________________________nawet znajdą się miejsca siedzące, hahaha bo stare fotele jeszcze nie znalazły nowego nabywcy :kox:

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z Arkadią - pomimo tego, że pracuję kilometr od Arkadii mogę Wam z góry powiedzieć, że w zimę około 19 są duże korki. A z miejscami parkingowymi wcale nie jest tak ciekawie. Ja jestem za FW.

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z Arkadią - pomimo tego, że pracuję kilometr od Arkadii mogę Wam z góry powiedzieć, że w zimę około 19 są duże korki. A z miejscami parkingowymi wcale nie jest tak ciekawie. Ja jestem za FW.

Ale teraz tam zrobili światła. Nie ma juz takiego burdelu z pieszymi. Ale jeśli parking jest "przewiewny" to pewnie będzie ZIMNO :disgust:

FW to piwnica, na zimę chyba lepsza

--------------------

Nooo, ja też :naughty::przebiegly:

Opublikowano

a co my worek ziemniaków żeby w piwnicy przez zime leżeć :decayed:

Opublikowano

a co my worek ziemniaków żeby w piwnicy przez zime leżeć :decayed:

Ale jak zawieje to przewieje :naughty:

Opublikowano

Arkadia fajne miejsce, bardzo by mi pasowało, dużo dobrego jedzenia. Może przetestujemy jeden tydzień, a jak się okaże porażka to sie przeniesiemy do FW?

Opublikowano

Zmiana na zimę z promki na FW wynika z faktu, że w promce jest zimno, tak?

A parking w Arkadii nie jest przypadkiem przewiewny? To nie będzie "zamienił stryjek siekierkę na kijek"?

Opublikowano

Arkadia fajne miejsce, bardzo by mi pasowało, dużo dobrego jedzenia. Może przetestujemy jeden tydzień, a jak się okaże porażka to sie przeniesiemy do FW?

:good: jestem za tą opcją :wink4: