Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przejść Prince of Persia w 9 min...

http://pl.youtube.com/watch?v=SjiObmXtuGg&feature=related

Myślę, że każdy pamięta tę gierkę.. Nawet dzisiaj, jak patrzę na ten filmik to mnie podnieca. :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też optuję za zmianą na FW - zimno i wiatr jest dość mocny.

Poza tym są dobre kanapki :tongue4::wink4:

ale ostatecznie ustalimy to do 17.00, dobrze? Bo nie chcę na pusto popylać z Promenady do FW :przebiegly:

Będzie ZIĄB: http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&y=13&pol_x=357&lang=0&ver=&ikonka=1

Opublikowano

1) Piździ.

2) W Forcie są kebaby dobre

3) Rano widziałem Twojego peta jak tramwajką poginał do Fortu Wola.

Jednorazowo zmieniamy

Jestem za.. Ostatnio jak tak piździło to bardzo słaby klimat był.. :disgust:

Przez to echo od łomotania szczęk ciężko było nawet pogadać.. Poza tym nie mam ochoty znowu przeganiać Raggi, który ze łzami w oczach znowu będzie chciał się ogrzać o silnik mojego ADR-a.. :stop::bokser:

Jak przejść Prince of Persia ...

Ja jednak wolę popykać w nowe gry na nowych konsolach..

Opublikowano

Poza tym nie mam ochoty znowu przeganiać Raggi, który ze łzami w oczach znowu będzie chciał się ogrzać o silnik mojego ADR-a.. :stop::bokser:

I tak był zimny :polew:

:decayed:

Jeszcze 73 minuty i wypierlam z roboty :kox:

Opublikowano

moze ktos mi napisac nr kom do pozka na pw?

umawialismy sie wstepnie na dzisiaj a jego niet na gg

Opublikowano

umawialismy sie wstepnie na dzisiaj a jego niet na gg

Na naszej klasie siedzi cały dzień :decayed::D

Opublikowano

ok znalalzem go na allegro ;)

Opublikowano

Jak nie ma na GG. Przeciez siedzi :) GG: 778449

Opublikowano

Większe naprawy robię w ASO Skody ( akurat mam najbliżej ) - dają 2 lata gwarancji i masz spokój :cool1:

Ze swoim V6 bałbym się pojechać do Skody :polew:

Stary, teraz to już gadasz jak potłuczony.. myślisz, że mechanik w ASO Skody nie wie jak prawidłowo serwisować silnik 2.5?? Uwierz mi, że mają częściej do czynienia z silnikiem 2.5 (np. Skoda Superb) niż mechanicy w ASO Audi. Druga kwestia, że zarówno w jednym, jak i drugim ASO możesz trafić na partacza, który akurat nie ma dobrego dnia. Wszędzie pracują ludzie! Pamiętaj o tym.

nie wiesz co mówisz bracie, dostałem najlepszego mechanika w tym aso skody (kierownik to mój dobry koleś) i tak dokręcili mi napinacz że się urwał po tygodniu, poza tym koleś twierdzi że nie mają materiałów od V6, sam im wysyłałem zrzuty z elsy żeby mieli momenty dokręcania śrub, bo o ile w 1.9 to pewnie nie jest to istotne o tyle w V6 niestety ma to znaczenie :(

druga kwestia, to sam ze swoim laptopikiem musiałem się pofatygować żeby mi ustawili odpowiedni kąt wtrysku.

O jakich materiałach mówisz? Wiesz przecież, że dla nich ściągnięcie materiałów to kwestia jednego dnia. Jak już pisałem wcześniej, wszędzie pracują ludzie! popsuć robotę może i pan Kazio w skodzie i pan Henio w VW/Audi. Nie da się ukryć, że przy obecnej sytuacji na rynku pracy, nawet w ASO znajdziesz partacza. Żaden z pracodawców nie zapłaci 2 x więcej mechanikowi, który ma duże doświadczenie i wie jak się zabrać do konkretnego auta. Na zachodzie każdy serwisant jest wysyłany na kilkudniowe szkolenie dotyczące jego obowiązków. U nas wypchną go na BHP i tyle..
Opublikowano

ok znalalzem go na allegro ;)

:D

Opublikowano

to gdzie w końcu spot? nie chce mi się popylać aż do fw :thumbdown: i znów jak kiedyś dojadę na 15min spota :kwasny:

Opublikowano

Nic nie chce mówić, ale na zmianę to trochę chyba za późno, będzie tak jak ostatnim razem że część była na fort wola, część na wietrze pod stadionem a część w promenadzie.

Opublikowano
;) To nam sie zaczynaja robić rozbierzności.. Ustalmy coś konkretnie, bo też nie mam zamiaru latac po wawie do północy.. Bliżej mam do FW, ale z FW na Ostrobramską to już masakra :wink4:
Opublikowano

Lukas piedaknij ręką w stół i zarządź :naughty:

Opublikowano

Zostańmy przy Promenadzie dzisiaj bo rzeczywiście za późno już na zmianę. Przez następny tydzień możemy urabiać temat zmiany miejscówki. A może sie ociepli i jeszcze nie będziemy musieli zmieniać :)

Opublikowano

może nas nie wywieje z tej promenady :naughty: poza tym wiatr nie jest od zachodu więc nie powinno być aż tak źle :wink4:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2008, 15:16_________________________________________________Malik :good:

Opublikowano

ok czyli Promka ... może koze postawimy na środku :decayed:

Opublikowano

słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie :wink4:

Opublikowano

Jedźta na Ostrobramske, bo faktycznie większość tam będzie. Nie martwcie się, nie wypiździ Was... mnie i tak nie będzie... :decayed:

Opublikowano

Nic nie chce mówić, ale na zmianę to trochę chyba za późno, będzie tak jak ostatnim razem że część była na fort wola, część na wietrze pod stadionem a część w promenadzie.

To będą dwa spoty - w Promce będzie trwał 30 minut, a w FW tak jak zawsze 3h :polew: