Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki :> W końcu nie jeden tu zbiera na nowe Turbo :polew: :polew:

Nie tylko na turbo :evil::naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

CB w bagażniku.. :strzal:

ja 3 miechy temu wkleiłem tu zdjęcie tylko wynik był inny 400 pln + 10 pkt , też CB w bagażniku bo po co na 20 km trasy wyjmować , nie ???

Opublikowano

No raczej :decayed: To tak jakbym wyciągał Cb jadąc do sklepu.. Po co? :wallbash:

Opublikowano

Ja ostatnio tez jechalem sobie normalnie Wislostrada do domu i co... ? Straz Wiejska z przenosnym :confused4:

Oczywiscie CB nie wlaczylem.

Opublikowano

Ja ostatnio tez jechalem sobie normalnie Wislostrada do domu i co... ? Straz Wiejska z przenosnym :confused4:

Oczywiscie CB nie wlaczylem.

jaki wynik ????

Opublikowano

Z tego co pamiętam to sie okaże :naughty: 1??/50 :)

Opublikowano

Mialem nieco ponad 100 i podobno tam jest 50. (nie wiem kto jezdzi po Wislo 50tką)

Opublikowano

no to panowie zastanówcie się o zasadności zakupu przez was CB, kupiliście i co teraz wozicie w bagażniku :thumbdown:

Opublikowano

no to panowie zastanówcie się o zasadności zakupu przez was CB, kupiliście i co teraz wozicie w bagażniku :thumbdown:

kurde moja antena ma 1,60m :gwizdanie:

Opublikowano

ja to muzy słucham a nie CB , CB mam tylko na jakąś dłuższą trase , jak do starych jade...

Opublikowano

kurde moja antena ma 1,60m :gwizdanie

To chyba nie przeszkadza w niczym, a poza tym Ty to prawie się nie ruszasz autem to Tobie nie potrzeba CB :polew:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to sie okaże :naughty: 1??/50 :)

aaa, to jeszcze nie przyszło ????

Opublikowano

Mialem nieco ponad 100 i podobno tam jest 50. (nie wiem kto jezdzi po Wislo 50tką)

Właśnie o to chodzi, że bardzo duża część ograniczeń prędkości nie ma nic wspólnego z miejscem w jakim się znajdują..

Mało znamy przypadków gdzie suszyli za „40 stką” pozostawioną po robotach drogowych ? Albo graniczenie gdzieś na trasie „teren zabudowany” gdzie stoją 2 domu na krzyż..

Hehehe i weź pojedź do Katowic przestrzegając wszystkie ograniczenia :> Nigdy nie dojedziesz na miejsce :evil:

Ale spoko – wziąłem sobie monograf z prawa o ruchu drogowym, już się przekonałem, że nie znam przepisów :wink4: podzielę się co ciekawszymi rzeczami.. A jest ich sporo :good:

Opublikowano

Eeee tam - przestańcie marudzić.

Przecież jakby co to rąk nie poucinają tylko prawko zabiorą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Przecież jakby co to rąk nie poucinają tylko prawko zabiorą

No właśnie , wielkie mi Halooo

Opublikowano
Przecież jakby co to rąk nie poucinają tylko prawko zabiorą

No właśnie , wielkie mi Halooo

Przecież można jeździć bez :evil:

Ono: http://www.jeep.org.pl/forum/

Opublikowano

Już zwiedzałem wszystko , jest coraz lepiej :D

Opublikowano

Już zwiedzałem wszystko , jest coraz lepiej :D

Jakby nie patrzeć, wysiłek na świeżym powietrzu, kontakt z dziką naturą :naughty: Same plusy :polew:

Opublikowano

Hehehe i weź pojedź do Katowic przestrzegając wszystkie ograniczenia :> Nigdy nie dojedziesz na miejsce :evil:

wez trase z Konstancina do warszawy przez Powsin , dwa pasy w kazda strone i ograniczenie do 60. masakra,

Opublikowano

ja to muzy słucham a nie CB , CB mam tylko na jakąś dłuższą trase , jak do starych jade...

noooo a za np. 200 pln_ów to sobie można muzy w lokalu posłuchać i do tego :drunk: