Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chcieli Ci dac kilku wielbłądów na zamianę za K?

K. została w PL :naughty: Za kompana Adasia w wyprawie egipskiej sam dałbym kilka wielbłądów :naughty::decayed:

No nie gadaj , że z tomboyem poleciał :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie gadaj , że z tomboyem poleciał :polew:

Lepiej :naughty:

Opublikowano

całkiem nieźle wygląda :)

Tak Kasiu wiemy, że Adaś wpadł ci w oko :tongue4::polew:

No co ty Poziu przy tobie Adaś wymięka. :gwizdanie: :polew: :polew: :wink4:

Opublikowano

No co ty Poziu przy tobie Adaś wymięka. :gwizdanie: :polew: :polew: :wink4

Słuchaj nie oskarżaj Adasia, że jemu coś wymięka okej ? :tongue4::polew:

Opublikowano

he pojechałem z tomboyem..spaliśmy w jednym łożu :kox: tom spał na dole a ja na górze :evil:

za K chcieli mi dać 9 piramid :cool1::evil: foty będą :tongue4:

dla wszystkich wybierających się w do egiptu radzę nauczyć się słów "ŁAN DOLAR" i mieć go zawsze przy sobie..bo bez niego nie dadzą spokoju ;( :polew:

Opublikowano

za K chcieli mi dać 9 piramid

Ja to bym poszedł na taki deal :wink4:

Opublikowano

Adaś ,wystaw na Allegro może dadzą więcej :D

Opublikowano

No co ty Poziu przy tobie Adaś wymięka. :gwizdanie: :polew: :polew: :wink4

Słuchaj nie oskarżaj Adasia, że jemu coś wymięka okej ? :tongue4::polew:

:zemdlal::polew:

Opublikowano

Adaś ,wystaw na Allegro może dadzą więcej :D

Ale od tego będzie musiał zapłacić prowizję :wink4::naughty:

Opublikowano

Mamy tutaj jakiś Snowboardzistów albo Narciarzy ?

(Potrzebuje info na temat - Lodowców w Austrii - termin październik, jakie warunki itp.)

Odradzam termin październikowy! Najwcześniej jedź w połowie listopada. Tak na prawdę sezon zaczyna się dopiero po 20stym.

Jadąc przed sezonem niewiele zaoszczędzisz na zakwaterowaniu a niestety trafisz na same niedogodności. Oprócz braku śniegu poniżej 2500m dochodzi jeszcze cała masa ograniczeń związanych z niedziałającą infrastrukturą transportową, gastronomiczną, itd.

Wybrałem się kiedyś z kumplami do Kaprun na początku listopada. Płatne skibusy (które normalnie w sezonie są darmowe), pozamykane knajpy, ani jednego czynnego klubu Go-Go :thumbdown: I co tu kur*a robić :kwasny: Po prostu masakra! :wallbash:

Opublikowano

Mniej na desce, więcej na d*py :>

No przecież ci się nie przyzna przed milionami czytających :naughty::polew:

Opublikowano

Odradzam termin październikowy! Najwcześniej jedź w połowie listopada. Tak na prawdę sezon zaczyna się dopiero po 20stym.

Jadąc przed sezonem niewiele zaoszczędzisz na zakwaterowaniu a niestety trafisz na same niedogodności. Oprócz braku śniegu poniżej 2500m dochodzi jeszcze cała masa ograniczeń związanych z niedziałającą infrastrukturą transportową, gastronomiczną, itd.

Wybrałem się kiedyś z kumplami do Kaprun na początku listopada. Płatne skibusy (które normalnie w sezonie są darmowe), pozamykane knajpy, ani jednego czynnego klubu Go-Go :thumbdown: I co tu kur*a robić :kwasny: Po prostu masakra! :wallbash:

Ku*wa pozamykane Go-Go :shocked::zemdlal: To ja szczerze pie*dole taki urlop !! :banned::polew:

Malik właśnie dzwoniłem do obsługi Kirtzsteinhorn-a .... No i lipa. Informacje na stronie są prawdziwe (deszcze, 0cm śniegu), beznadziejne prognozy na następne tygodnie.. ;(

Opublikowano

Mamy tutaj jakiś Snowboardzistów albo Narciarzy ?

(Potrzebuje info na temat - Lodowców w Austrii - termin październik, jakie warunki itp.)

Kaprun takie jest, przeciez tam nie ma nawet freeski na otwarcie i zamkniecie sezonu.

Ja osobiscie jezdze wlasnie w wyludnione miejsca, tam gdzie nie ma popijawek itp.

Korzystam z 7 dni szusowania po sniegu a nie picia od wieczora do rana.

Opublikowano

Korzen spoko :good: Ale Kaprun w październiku praktycznie nie istnieje.. Nie ma warunków po prostu :( Poza tym kto jeździ to wie... Ciężko jest po całodziennym jeżdzeniu w mrozie, przyjść do domu, przebrać się i iść w tango :no: Przynajmniej moja ciało odmawia mi posłuszeństwa - padam jak mucha.. :wink4:

Ale przyznasz, że z akcją, że są pozamykane kluby Go-Go to już lekka przesada :gwizdanie:

A dzień w górach bez tego to dzień stracony :decayed:

sexy_snowboard_abfahrt_408.jpg

Opublikowano

a co na to wszystko pani Nosfer_owa ? :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

a co na to wszystko pani Nosfer_owa ? :naughty: :gwizdanie:

To ta po prawej :polew::wink4:

Opublikowano

Ja bym te po lewej obstawiał :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Hehehe mógłbym podzielić się swoimi zasobami miłości z nimi trzema :naughty: :naughty:

Bym Je wszystkie przytulił, ucałował, wykarmił... :yes2:

Ale to jest wersja w idealnym świecie.. W moim było by tak:

istockphoto_979269_angry_girl.jpg

Ale pracuje nad tym, żeby świat stał się idealny.. :decayed::naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

zalezy kto co lubi

2 lata temu pojechalem do Marillevy

Imprezy dzien w dzien z ekipa z krakowskiego AWF konczyly sie o 8 rano w ktoryms z pokoi hotelowych

wypad ten nazwalismy pozniej "wyjazd prawie na narty"