Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem być na dzisiejszym spocie ale niestety będę pracował. Życzę udanej imprezy i do następnego spotu będę się starał pojawić.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kichol ja to na twoim miejscu bralbym urlop :mrgreen: taki spot to raz w tygodniu :grin:

Opublikowano

Kichol ale na kolejnym spocie palimy gumy... wszyscy... a ja mam najgorzej bo Q :twisted: :twisted:

Opublikowano

to Ci tyl podniesiemy :mrgreen: Poziek

Opublikowano

albo kapcie olejem wysmarujemy :wink:

[ Dodano: 2006-04-25, 18:16 ]

ojoj ja jeszcze w lesie a tu spot coraz bliżej...

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to tak dla przypomnienia za 30 minut spot Warszawskich A4 pod torwarem

ZAPRASZAM :!: :!: :!:

Opublikowano

Jee dojechałem jakoś nawet sie nie zaszportałem :P Eh ta navi . hehehe

Kurde moje koło zamachowe po przypaleniu sprzęgła zaczeło mniej telepać , ciekawa sprawa

Opublikowano

No to ono w takim razie musisz wiecej palic gumy i bedzie OK z tym kolem :grin:

Opublikowano

No możliwe możliwe , lukas jak masz zdjecia to dawaj ale jeszcze mi napisz jak ja mam teraz wejsc do tej galeri bo kurde nie kumam .

Opublikowano

u góry na prawo jest album i tam jest galeria spoty warszawskie z datami :wink:

Opublikowano

No jest spoko dzieki :D

Opublikowano

Zdjęcia postaram sie dzisiaj wrzucić tylko czasu mi brakuje doba ma za malo godzin :???:

Opublikowano

też dotarłem do domku...za ono jechałem do poniatoszczaka a potem ogień i na wał :twisted:

teraz spoóżniona kolacja i browar :mrgreen: :evil:

fajnie było i miło, że pojawił sie nowy kolega SLOVIAN :smile:

Poziek a Ty jeszcze dajesz z Bartte w rurę :?: :razz:

Opublikowano

Zdjęcia beda jutro bo potrzebuje Hugo zeby mi zakładke nowa zrobił :wink:

Opublikowano

Elo elo też właśnie dotarłem:)

troche się działo na spalarni. Była impreze 450KM :wink: z BOVem itd robiona w VTG. Gościu startował uzywając procedury startowej, to o czym dzisiaj rozmawialiśmy. I dzięki Wam Panowie śmiałem się z gościa strasznie. Ale fakt to fakt fura mu chodziła jak trzeba. lux

ja skilowałem bmw 325 192km i ibize 180km tdi dalej nie było chętnych, nawet mondeo st220 nie miał ochoty. ludzi okolo 40-50

psy owszem okolo 24 wpadły:)

Bartte chce powiedzieć przy wszystkich, publicznie na forum. Myślałem o twoim problemie. Nawet była mała burza mózgów na spalarni. Co powiesz na teorie, że wiesza ci się przepustnica?? Trzeba przeczyścić bo możliwe że jak pałujesz na maksa i masz ją całkowicie otwartą WOT to może się od tego nagaru nie zamykać od razu. Taka teoria powstała. Jak się sprawdzi to stary... już mam liste życzeń do ciebie :cool::lol::grin::wink: :twisted:

Opublikowano

No panowie Wize DOSTAŁEM :cool: i oficjalnie chce podziekować Pozkowi za udzielenie info :mrgreen:

Zdjecia obiecuję bedą dzisiaj jak wroce z pracy :wink:

Opublikowano

Poziek dzięki :D

Miło mi strasznie że ktoś chce mi pomóc :D

Jest to całkiem możliwe, to samo powiedziano mi w firmie. Dziś mi coś po przypałowaniu benzyna zaśmierdziało nieładnie więc już w strchu jestem coraz większym. Mamm nadzieję że po weekendzie majowym jak go oddam na strojenie i wogóle prz\ejrzenie wszystkiego to będzie już ok i nie będzie wstydu się gdzieś pokazać :D. DO jutra Poziek najpewniej :D

Opublikowano

Panowie musimy jeszcze poczekać na fotki troszku bo Hugo sie zgubił :mrgreen: i jak sie odnajdzie to zrobi podkategorie a nie nowy dział i wtedy załaduje fotosy :wink:

Opublikowano

no chlopaki tak z boku obserwuje jak sie integrujecie :D i zagladam do tego albumu wlasnie i nic :( teraz chociaz wiem dlaczego.. :lol:

Opublikowano

Dziarule tu nie ma co sie przygladać tylko trzeba siadać w furaka i ogien do wawy :grin: