Opublikowano 9 Października 200817 l jakiej krowy?? :mysli: Odpowiedniej Reszte informacji znajdziesz w temacie ..wystarczy poczytać Dużo tych stron nie ma hahaha ale śmieszne Mam pytanko czy ktoś będzie miał ze sobą Vag-a?? chciałbym sprawdzić swoje autko
Opublikowano 9 Października 200817 l - Wiesz stary, nie pal tyle tych fajek, one niszczą skórę. - Hola hola przyjacielu, a alkohol? - Alkohol to ją nawilża, balsamuje. - Gówno prawda, on to dopiero niszczy skórę, szczególnie na łokciach i kolanach.
Opublikowano 9 Października 200817 l dziś w W-F rozwalili mnie nazwą domu pogrzebowego: GROBOKOP Kiedyś wypadek spowoduję przez tych kolesi
Opublikowano 9 Października 200817 l adaho, jak to brak terminow na przasnyskiej? to poczekaj z ta plecionka najwyzej. Poza tym cena...
Opublikowano 9 Października 200817 l Histologia, prof. K.: Do studentki na poprawce we wrześniu: - Pani chyba częściej rozkładała nogi niż książki.
Opublikowano 9 Października 200817 l adaho, jak to brak terminow na przasnyskiej? to poczekaj z ta plecionka najwyzej. Poza tym cena... wbilem się jednak na Przasnyską na wtorek wymiana plecionki ok 340 pln trochi dużo ale jak ma być dobrze to trudno
Opublikowano 9 Października 200817 l Ja tam mam nową plecionkę w B6 nie dokupisz samej plecionki 340 za robocizne? czy z plecionka? materiał + robota ... przy okazji chyba jeszcze suszarke zmienię tak więc może być i tak że od wtorku nie będę miał na co narzekać wezmę się za Twoje visco
Opublikowano 9 Października 200817 l No wlasnie kurfa juz nie wiem skad ten dzwiek u nas. Z silnika kto wpada na wino do mnie do pracy?? Ty lepiej popraw (dopisz) to co masz poprawić i mi podeślij
Opublikowano 9 Października 200817 l A co mam poprawić??? :mysli: Adres gdzie pracujesz, bo już pół forum w samochodach czeka.
Opublikowano 9 Października 200817 l A co mam poprawić??? :mysli: Dodaj opis w jednym zdaniu tak jak to zrobił poprzednik
Opublikowano 9 Października 200817 l Pietro3, jeszcze w tamtym tygodniu miałeś 19 lat, a dziś masz 20. Wygląda na to, że świętowałeś jakoś ostatnio więc najlepszego. Oczywiście nie pokazuj się na spocie bez krówki...
Opublikowano 9 Października 200817 l a ten znowu o jakiejś krówce... Miałem 19 jeszcze wczoraj dziś już mam 20