Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inteligencja Hostessy na poziomie dzięcioła stukacza....laska podchodzi z puszką produktu na którym jest napisane " Glass Cleaner" .. I pyta sie ..do czego To jest ?? :polew: :polew:

Albo mam branie ..albo jest tak mało rozgarnięta ..że nie przeczytała etykiety po polsku naklejonej na puszkę :decayed: :decayed: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokladnie :) Ja niestety jestem w sytuacji, ze musze na jednej pensji dwa miechy przezyc a zona nie zarabia. W tej chwili moge dac skromnie, a w przyszlym misiacu dolozyc na konto.

W sumie przy hasle "kazda zlotowka sie liczy" zapisywanie kto ile dal jest troche nie namiejscu.... ot co :)

Albo dam dwa zyle i powiem, ze jestem boberek :D

Opublikowano

Ja mam pytanko po co zapisywać ile kto dał??? każdy daje tyle ile chce

Racja ...każdy da tyle ..na ile go stać :hi:

Opublikowano

Zazdrośnik jeden :decayed:

Zazdrośnik? Przecież tu nie ma czego zazdrościć... :D

Panowie ..tak bez ściemniania pałki...do której dziś siedzicie w Arkadii ? Bo jak coś to przyczłapie sie ZTM :hi:

Przyjedź przyjedź. Poczekamy i później odwieziemy do domu. :good:

Opublikowano

Dokladnie :) Ja niestety jestem w sytuacji, ze musze na jednej pensji dwa miechy przezyc a zona nie zarabia. W tej chwili moge dac skromnie, a w przyszlym misiacu dolozyc na konto.

W sumie przy hasle "kazda zlotowka sie liczy" zapisywanie kto ile dal jest troche nie namiejscu.... ot co :)

Albo dam dwa zyle i powiem, ze jestem boberek :D

:polew: :polew: :polew: :polew:

a ja dam 2 zł zawiniete w karteczke z twoim numerem gdzie napisane będzie dzwonic po 21:00 najchetniej panowie po 40-stce ;P :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jasne ...jedyne co leci na Ciebie to opady atmosferyczne :polew:

Zarcik Tomaszek ..my wszyscy wiemy ..że mistrz pierwszego pchnięcia z Ciebie :kox::tongue4:

Przyjedź przyjedź. Poczekamy i później odwieziemy do domu. :good:

O jak tak to przyjade :good::notworthy:

Opublikowano

Dziś jest ten dzień :decayed:

PRzychodzę do pracy ..patrze ..a przed moim stanowiskiem stoi inne..stosiko Forda Fiesty ..co oznacza tylko jedno..Hostesssy :drool:

Zesłano uroczą brunetnę .. o to oceny ( fotki też będą )

Dupcia : hmm...spojrze raz jeszcze...8

Cycuszki : 6

Nogi : zdecydowanie 7

Twarz: 7

Suma sumarum...brał by TO :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Jak wyłączyć dzwięk robienia zdjęć w Nokii ?? :polew: :polew:[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 10:11:49 _________________________________________________Głos..... 10 !! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 10:12:34 _________________________________________________

Wśród Was jest jeden zboczeniec-dominator, który jest w takim wieku, że ma ciągłą nadprodukcję, a nie ma zbytu... :D

Zazdrośnik jeden :decayed:

Aa, to już wiem dlaczego Raguś pracuje dzisiaj do 21:00.

Panowie ..tak bez ściemniania pałki...do której dziś siedzicie w Arkadii ? Bo jak coś to przyczłapie sie ZTM :hi:

no to ragga zapros koleżanke na spota AUDI pokazemy jej co to jest prawdziwe auto :)

i ze kanapa jest wygodniejsza niz w Fordzie :):polew: :polew: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no to ragga zapros koleżanke na spota AUDI pokazemy jej co to jest prawdziwe auto :)

i ze kanapa jest wygodniejsza niz w Fordzie :):polew: :polew: :kox: :kox: :kox:

Kanape to ja bym jej pokazał w mojej Viagrze...dopiero później bym sie podzielił z kolegami :polew::tongue4:

Opublikowano

Jasne ...jedyne co leci na Ciebie to opady atmosferyczne :polew:

Leco leco, jak na złość leco teraz, jak już się z kimś związałem. Gdzie tu sens i logika?

Przyjadź Pan na spota to pójdziemy do BK.. na sałatkie ofkors.

Opublikowano

do BK nie ide ale na KFC ok :P

posiedzimy i popatrzymy :P co tam na górze sie będzie kręcic :P:kox: :kox: :banan::banan1::banan2:

Ragga ważne ze bys sie podzielił :)

Opublikowano

LukaszR!!! Jak jesteś dzisiaj - dopilnuj proszę, zeby nikt nie umknął bez zostawienia jakiegoś datku (zapisuj ile i kto dał). Ja mogę się neco spóźnić.

Dobra, wezmę jakąś czapkę i będę zbierał. Potem przejmiesz czapkę ode mnie i będziesz kontynuował.

Tylko jak ja zacznę to nie poznasz nicków wszystkich spotowiczów ... aaaaaaaaaaa toś Ty taki cwany, ja najpierw zbiorę od ludzi, a potem Ty zbierzesz od nich jeszcze raz i dzięki temu będzie więcej kasy :naughty:

Widać od razu, że to bankowa główka :polew:

pomoge łukaszowi łapać tych co uciekaja :P kolczatki juz mam :)

Nie martw się, nie będą uciekać :naughty:

BTW robicie się niesmaczni :kwasny:... myślę, że każdy poczuwa się mniej lub bardziej w cegiełkowaniu inicjatywy Witka ale robienie łapanki zaczyna mnie już irytować

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 10:43_________________________________________________ :polew: niesmaczne bedzie to jak AL będzie stał i naganiał :) ragga będzie mu pomagał :)

ja za filarem będe stał jakby chciął ktos bokiem pójść :)

Łukasz będzie VAGował za hajs :)

nie ma sie co irytować :)

Opublikowano

Leco leco, jak na złość leco teraz, jak już się z kimś związałem. Gdzie tu sens i logika?

Mam ten sam ból...tylko ja staram sie nie opierać :decayed::polew:

To nie szamta nic do 21:30 /40 :decayed:

Starry....po mnie to juz nie ma co dodzierać :polew: :polew: :gwizdanie: :kox: :kox:

Opublikowano

Mam ten sam ból...tylko ja staram sie nie opierać :decayed::polew:

To nie szamta nic do 21:30 /40 :decayed:

Starry....po mnie to juz nie ma co dodzierać :polew: :polew: :gwizdanie: :kox: :kox:

javascript:void(0);

napisał bym cos ale to juz będzie ostro nie smaczne

wiec prosze Cie :) zostaw dla kolegów cos coby jeszcze wyło wstanie śniadanie z rana zorbic :P:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Adaś, źle to odebrałeś - nikt nie będzie nikogo spisywał.

Dostaniesz czapkę, wrzucisz anonimowo tyle ile chcesz i już - nie ma przymusu :tongue4:

Może to być nawet symboliczna złotóweczka :wink4:

Opublikowano

A ciebie ADAHO Nie moze zabrac ?? czy ty naprawde na targówku do 21 ??

Opublikowano

wiec prosze Cie :) zostaw dla kolegów cos coby jeszcze wyło wstanie śniadanie z rana zorbic :P:kox: :kox: :kox:

Zostawić mogę..ale jak to bedzie funkcjonować to juz nie mogę poręczyć :D:tongue4:

Opublikowano

no dobra :) niech będzie :) bo to nie dla mnie tylko dla kolegi :P:kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A ciebie ADAHO Nie moze zabrac ?? czy ty naprawde na targówku do 21 ??

Nie no ja na Targówku planowo do 21:00 ..zamknę szope o 20:45 ..i jakoś sie doczołgam :disgust:

Opublikowano

a czemu dziś tak długo ??????