Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh... ja tu widzę pas startowy :) To już extreme!!! :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale za to ile miejsca - ktoś będzie stał na czatach i obserwował czy nie zbliża się z góry jakieś światełko :polew:

Opublikowano

Na cargo to raczej Cwiara, niż slizganie. Droga dopuszczona do ruchu to raz dwa to brak placu.

To co Łukaszur przesłał to dokładnie cargo. :decayed: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 08:45_________________________________________________

Jeżeli w którychś z tych miejsc nie pokazują się jeszcze pały to radziłbym nie afiszować się tak z mapami.
Opublikowano

to jutro trzeba się ubrać jak na Barbórke żeby przynajmniej godzine wytrzymac na spocie :decayed:

Opublikowano

Jeżeli w którychś z tych miejsc nie pokazują się jeszcze pały to radziłbym nie afiszować się tak z mapami.

Jak Ty brzydko mówisz na Panów Policjantów :naughty:

Opublikowano

Na cargo to raczej Cwiara, niż slizganie. Droga dopuszczona do ruchu to raz dwa to brak placu.

To co Łukaszur przesłał to dokładnie cargo. :decayed: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 08:45_________________________________________________

Bez przesady :) Będziesz kitrał takie informacje przed kolegami z klubu? :)

Opublikowano

Dawajcie na cargo :naughty:

ok spoko powiedz nam jak było :) [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 08:55_________________________________________________

Kiedy będziecie znowu na Broniszach?? to ja bym wpadł moim nowym sprzętem :)

Co za rower kupiłeś ?

Japońskie pierdolnięcie.... :naughty:

HONDA DIO :) [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 09:00_________________________________________________

Raczej nie ma co jechać na Bronisze dzisiaj bo na pewno plac jest odśnieżony i posypany solą. Wczoraj już podczas opadów jeździła pługo-piaskarka.

No tak ale nawet na odśnieżonym da się polatać :)

helikopter może wszytsko :) [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 09:01_________________________________________________

Damy rade...nie takie trąby nam grały... :kox::naughty:

co masz na myśli bo nie za bardzo rozumiem ??[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 09:01_________________________________________________

to jutro trzeba się ubrać jak na Barbórke żeby przynajmniej godzine wytrzymac na spocie :decayed:

no i tu masz racje dzis z parkuigu szedłem to mi uszy zamarzły :P [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 09:02_________________________________________________

Ale za to ile miejsca - ktoś będzie stał na czatach i obserwował czy nie zbliża się z góry jakieś światełko :polew:

e tam sami sie poslizgaja :) tylko kazdy z was musi miec gaśnice :P i trójkoąty :P jak by cos :P [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 09:03_________________________________________________a tak w ogóle siema :P w poniedziłek :P

Opublikowano

Gaśnicy już nie trzeba, chyba że zawodowo się jeździ.

Witam :hi:

Opublikowano

a tak w ogóle Boberek :naughty: :gwizdanie: siema

Opublikowano

Bez przesady :) Będziesz kitrał takie informacje przed kolegami z klubu? :)

Nie kitrał, ale umawiał się na PW np. co do trafienia na miejsce... nie bedzie napewno problemu.[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 09:11_________________________________________________

Poważnie?? Eeee no to gitara
Opublikowano

siema :P juz sie poprawiłem ;P :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

siema :P juz sie poprawiłem ;P :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

:good::wink4:
Opublikowano

Norbi na Cargo da się poślizgać...za winklem masz duuuuży parking i tam bez problemu...a dla odważnych czeka winkiel na cargo do pokonania bokiem :naughty:

Cargo to rzekł bym normlanie tor driftowy :kox:

PS. Norbi nie mówie o tym parkingu gdzie zawsze były spoty AMW tylko tym dalej koło winklu (wiaduktu) :)

Opublikowano

Norbi na Cargo da się poślizgać...za winklem masz duuuuży parking i tam bez problemu...a dla odważnych czeka winkiel na cargo do pokonania bokiem :naughty:

Cargo to rzekł bym normlanie tor driftowy :kox:

PS. Norbi nie mówie o tym parkingu gdzie zawsze były spoty AMW tylko tym dalej koło winklu (wiaduktu) :)

Już kojarze
Opublikowano

Jak to? :mysli:

Jesli to prawda, to wreszcie bede mial miejsce w schowku :decayed:

Opublikowano

Adec niedoinformowany