Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miekki dowod jak rozumiem osobisty

Dowód rejestracyjny

Oto zdjęcie mandatu. Który twardziel to rozczyta? :decayed:

b6a16802e403f955.jpg

Faktycznie jest coś o "niedopuszczeniu do ruchu" - pewnie chodzi o ten miękki dowód, który stracił ważność 2 dni temu. Zmylił mnie, bo nic nie mówił, że to też liczy. :kwasny:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przekroczenie predkosci o 66km h .... niedopuszczony do ruchu.. 97 KW

boze co on tam napisal ....

generalnie bullshit

za brak dokumentow jest 50 pln i 0 ptk

Opublikowano

Za brak dokumentów mówisz, a za nieważność dokumentu tyle samo??

Może se pińć dych na flache ściągnął. :decayed:

Opublikowano

Faktycznie jest coś o "niedopuszczeniu do ruchu" - pewnie chodzi o ten miękki dowód, który stracił ważność 2 dni temu. Zmylił mnie, bo nic nie mówił, że to też liczy. :kwasny:

Dokładnie, 10 pkt za przekroczenie prędkości oraz 1 pkt. za kierowanie pojazdem pomimo braku dopuszczenia pojazdu do ruchu.

Wszystko się zgadza.

To nie jest brak dokumentów tylko kierowanie pojazdem pomimo braku dopuszczenia pojazdu do ruchu czyli 100 zł i 1 pkt.

50 zł i 0 pkt jest za kierowanie pojazdem – nie mając przy sobie wymaganych dokumentów.

Opublikowano

To nie jest brak dokumentów tylko kierowanie pojazdem pomimo braku dopuszczenia pojazdu do ruchu czyli 100 zł i 1 pkt.

50 zł i 0 pkt jest za kierowanie pojazdem – nie mając przy sobie wymaganych dokumentów.

Czyli wyszedłbyś na tym lepiej gdybyś nie miał dokumentów przy sobie, przepisy w Polsce mnie powalają. :thumbdown:

Opublikowano

Dokładnie, 10 pkt za przekroczenie prędkości oraz 1 pkt. za kierowanie pojazdem pomimo braku dopuszczenia pojazdu do ruchu.

Wszystko się zgadza.

Pincet, żeby spokornieć, a stówa gapowego. :decayed:

Opublikowano

Pincet, żeby spokornieć, a stówa gapowego. :decayed:

Dorwał nową brykę to szaleje :polew:

Opublikowano

To kiedy cytronet zawita w Ułęży? :decayed:

Opublikowano

Czyli wyszedłbyś na tym lepiej gdybyś nie miał dokumentów przy sobie, przepisy w Polsce mnie powalają. :thumbdown:

Tyż prawda. :doh1:

Opublikowano

Jak jeździłem starą Audicą to ta drogówka jakoś się nade mną litowała, a teraz to nie ma gadania. Jeszcze zobaczył antenę na dachu to mi dodatkowy wykład strzelił o szkodliwości CB radia. :decayed:

To kiedy cytronet zawita w Ułęży?

Jak mnie przypili to pojadę. :decayed:

No niby tak, ale............. w przypadku braku dokumentów odholują auto na parking a to będzie kosztowało

O to chyba tyż prawda je. :decayed:

Opublikowano

No niby tak, ale............. w przypadku braku dokumentów odholują auto na parking a to będzie kosztowało

Czyli i tak źle i tak niedobrze.

Słyszałam, że też miałaś nie najlepszy dzień.

Opublikowano

nie zawsze , mnie już złapali 2 razy bez dow. rej. i prawka. posprawdzali przez radio i mnie puścili bez mandatu :kox:

Opublikowano

nie zawsze , mnie już złapali 2 razy bez dow. rej. i prawka. posprawdzali przez radio i mnie puścili bez mandatu :kox:

Jak Cię złapią to już normalna recydywa będzie ;p [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 22:16_________________________________________________

Tak Kaśka, nie był to mój najlepszy dzień ;( ;(

Trzeniu, a bo Ty to farciarz jesteś :naughty:

Czyli dzisiaj generalna lipa, nie ruszam się już z domu, bo jeszcze mi się cos przydaży.

Opublikowano

a co to jest, na statywie, czerwone okienko i stało wczoraj na siekierkowskim o ok. 20, chyba przy srebrnej cordobie? :gwizdanie:

p.s. zaczełem stronę nr 2500 :oklaski: :kwiatek::beach::drunk::drinks:

Opublikowano

Tak Kaśka, nie był to mój najlepszy dzień ;( ;(

Trzeniu, a bo Ty to farciarz jesteś :naughty:

nie , powiedziałem " o cholera... chyba zostawiłem portfel na stacji " a te barany mnie puszczali szybko po prowizorycznym sprawdzeniu :decayed: "No to jedz Pan szybko , może nikt nie ukradł" :decayed::polew:

Opublikowano

nie , powiedziałem " o cholera... chyba zostawiłem portfel na stacji " a te barany mnie puszczali szybko po prowizorycznym sprawdzeniu :decayed: "No to jedz Pan szybko , może nikt nie ukradł" :decayed::polew:

Widok Twojej uhahanej gęby ich rozbraja. :>

Ja niestety gadanego nie mam to łykam mandaty jak młody pelikan. :D

Opublikowano

a co to jest, na statywie, czerwone okienko i stało wczoraj na siekierkowskim o ok. 20, chyba przy srebrnej cordobie? :gwizdanie:

Tak mniej więcej wyglądało ?

eb1c5c86329c39e4.jpg

Opublikowano

Ladny aparat :cool1:

Opublikowano

To jest nowy Canon

Ixus Mandatus :polew:

Opublikowano

To jest nowy Canon

Ixus Mandatus :polew:

Ale bez zajebistego kumulatora w skrzyneczce nie pofocisz. Chyba że to jest skrzyneczka na dodatkowe obiektywy. :decayed: