Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jestem nowy tutaj ale mam do zproponowania fajna miejscówkę a mianowicie JANKI parking GEANT jest bardzo duży po jest dobrze oSwietlony mozna sie troszkę pościgać jak uważacie?? :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajnie, ze zaproponowałes miejscówkę ale...

...dojazd dla mnie fatalny tzn po pracy mega korki o wieczorem to...ja po drogiej stronie Wawy mieszkam, więc odpada :(

proponuje bardziej centralne miejsce..ale nie wiem gdzie komu pasuje :?:

ja za ścigania, bączki itp dziękuje...wyrosłem, poza tym nigdy nie lubiłem :P:D:wink:

Opublikowano

ok to żeby było sprawiedliwie to może parking pod stadionem X-lecia ciekaw jestem czy można tam sobie wjechać :D :?:

Opublikowano

wjechać można ale jak nas będzie kilku a z tego co widze to ponad 10 to myśle, że długo się nie poślizgamy.

Panowie trzeba się decydować bo śnieg topnieje:)

Opublikowano

jako takich dużych placów w Wawie raczej nie ma są tylko małe parkingi pod hipermarketami i tylko chyba takie wchodzą w rachube

Opublikowano

tylko ze z takich parkingow pod marketami to nas szybko wygonia :/ no ale panowie trzeba sie mobilizować i zrobic spota ja tam jestem do dyspozycji od 18 abym tylko nie musial jechac do Janek :wink:

Opublikowano

Witam

JA także chętnie sie dołączę, także byle po 18 i byle nie do Janek :)

Opublikowano

no dobra chłopaki bo dzis zanotowalem na swoim shit-metrze +5 nieciekawie sie robi a quatro na suchym asfalcie jest gorsze niż przednionapędówka

Opublikowano

jak narazie to mamy 3 miejscowki: okecie, stegny no i stadion X-lecia bo reszta miejsc to malo konkretne to teraz trzeba cos wybrac :wink:

Opublikowano
quatro na suchym asfalcie jest gorsze niż przednionapędówka

Chyba tylko w spalaniu :lol:

Opublikowano

Termin spotu 28.02.2006 miejsce Torwar godzina 19:00. Jak beda chetni na slizganie i bedzie snieg to z Torwaru sie przestawimy na jakiś dogodny plac. Proszę zgłaszać swoje obecności :D Z A P R A S Z A M :!: :!: :!:

Opublikowano

Ja będę bankowo :)

pozdrawiam

Opublikowano
Ja będę bankowo :)

pozdrawiam

No i to lubie czyli na bank pierwszy spot sie odbedzie bo dwa auta to zawsze jakis poczatek :D

Opublikowano

będa 3 :P

jak sie nic nie wydarzy w między czasie

pokibluje trochę w pracy.... ta 19 :roll:

Opublikowano
będa 3 :P

jak sie nic nie wydarzy w między czasie

pokibluje trochę w pracy.... ta 19 :roll:

nie powiem ze liczyłem na Ciebie i Twoja obecność :D no a 19 to wiesz mysle taka godzina posrodku :wink:

Opublikowano

Ja też bede na 99% ze swoją blondyneczką

Opublikowano
Ja też bede na 99% ze swoją blondyneczką

No fatk ten 1% trzeba zostawić na przypadki losowe: tornado, trzesienie ziemi :D

Opublikowano

Będzie ciężko... postaram się wpaść... ewentualnie na pierwszy zlot A4 wpadnie moja druga miłość (dziewczyna) :D:D

Opublikowano

Na drugim spocie mozna być nie obecnym ale na pierwszym podpisujemy liste obecnosci :mrgreen:

Opublikowano
Na drugim spocie mozna być nie obecnym ale na pierwszym podpisujemy liste obecnosci

Tak jest pierwszy spot - obecność obowiązkowa :!:

na kolejne można używać wymówek typu: nie mogę, nie chce mi sie, mam randkę itp, itd :P

a tak powaznie, to Panowie warszawiacy i nie tylko...ZAPRASZAMY na pierwszego spota :!: