Opublikowano 19 Listopada 200916 l Laska taka sobie Jakby się rozkraczyła przed tobą to nie pozgrywałbyś ogiera i orgazm byłby szybciej niż myślisz
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Laska taka sobie Jakby się rozkraczyła przed tobą to nie pozgrywałbyś ogiera i orgazm byłby szybciej niż myślisz Nie mówie, ze nie zajrzałbym jej tam gdzie słońce niedochodzi
Opublikowano 19 Listopada 200916 l moskal a jakąś ciekawą ofertę teraz mają ? przez pierwsze 6 miechó 43 pln , nast 6 - 73 , nast 12 - 108 pln , nagrywarka HD , full pakiet z canalem , hbo , wszystkimi HD , i tak mi sie konczy umowa wiec brałbym tak czy tak i do tego LG fullHD 23" gratis , tylko umowa na 24 miechy
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Nie mówie, ze nie zajrzałbym jej tam gdzie słońce niedochodzi :naughty Dziewcze za***iste..te noooogi
Opublikowano 19 Listopada 200916 l :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Bondziorno Ragga, masz jakies info odnosnie obszywania kierownic? Pytam, bo w którymś topicu pisałes ze moze cos zalatwisz po klubowej zniżce .
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Ragga, masz jakies info odnosnie obszywania kierownic? Pytam, bo w którymś topicu pisałes ze moze cos zalatwisz po klubowej zniżce . Ta Moja mamuśka będzie zajmowała się szyciem kierownic, mieszków..byc może flokiem Ceny będą sporo konkurencyjne: Kiera - ok. 100 zł Mieszek - ok 30 zł Skóra naturalna perforowana lub gładka i kolory będą do wyboru. Start będzie w połowie grudnia
Opublikowano 19 Listopada 200916 l No problemo Ja powiem tylko tyle..lepiej zrobic całą perforowaną Miałem u siebie w A4 po całości perforowaną i naprawdę dobrze się trzymała..łapa tak się nie ślizgała/pociła Ponadto lepiej wygląda Nici to jak kto ma fanaberie..ja miałem czarne
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Ragga, masz jakies info odnosnie obszywania kierownic? Pytam, bo w którymś topicu pisałes ze moze cos zalatwisz po klubowej zniżce . Ta Moja mamuśka będzie zajmowała się szyciem kierownic, mieszków..byc może flokiem Ceny będą sporo konkurencyjne: Kiera - ok. 100 zł Mieszek - ok 30 zł Skóra naturalna perforowana lub gładka i kolory będą do wyboru. Start będzie w połowie grudnia to masz już pierwszego Klyenta - moja jest gładka jak kolano 18-tki
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto:
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Autor no co tam kuciapy, co z tym chu... kut... pier... co tam :?: coś na podwieczorek
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto: Dlatego mówiłem, że po całości skórą perforowaną i bez czerwonych nici
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto: Dlatego mówiłem, że po całości skórą perforowaną i bez czerwonych nici Dokładnie. Davaj różowe !!!
Opublikowano 19 Listopada 200916 l Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto: Załóż sobie pokrowiec na kierownicę taki w panterkę
Opublikowano 20 Listopada 200916 l nie, czekam na lekarza. Córa ma ponad 39 st i nie możemy niczym zbić temperatury