Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oby

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema bydlaki :hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 06:37_________________________________________________

Moja mamuśka będzie zajmowała się szyciem kierownic, mieszków..byc może flokiem :naughty:

Poważnie ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a trzeba kierownice ściągać do robienia ?? bo jakiś debil przede mną próbował ją ściągać i obrobił śrubke , a tam jest takie dojście że nawet nie ma jak zajrzeć , nie wspominając o rozwiercaniu :decayed:

Opublikowano

siema bydlaki :hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 06:37_________________________________________________

Moja mamuśka będzie zajmowała się szyciem kierownic, mieszków..byc może flokiem :naughty:

Poważnie ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a trzeba kierownice ściągać do robienia ?? bo jakiś debil przede mną próbował ją ściągać i obrobił śrubke , a tam jest takie dojście że nawet nie ma jak zajrzeć , nie wspominając o rozwiercaniu :decayed:

yo

kiedyś obszywałem w Focusie i robił to taki zdolniacha z Krakowa - twierdził że potrafi bez problemu obszyć na samochodzie - więc i Frau Ragg-Mutter może też to umi :decayed:

Opublikowano

kiedyś obszywałem w Focusie i robił to taki zdolniacha z Krakowa - twierdził że potrafi bez problemu obszyć na samochodzie -

ale rozumiem , że byłeś zadowolony z wyniku ????

Opublikowano

kiedyś obszywałem w Focusie i robił to taki zdolniacha z Krakowa - twierdził że potrafi bez problemu obszyć na samochodzie -

ale rozumiem , że byłeś zadowolony z wyniku ????

tak - nie jest to oczywiście identyczny szef co fabryczna robota ale wygląda bardzo dobrze - zobacz sobie - specjalnie dla Ciebie odkopałem namiar na kolesia

http://www.carsdream.com/skora_instr_opel.html

hmm - tak teraz szukam i nie widzę już na stronie info o obszywaniu ... ?? :kwasny: pogrzebie tam jeszcze

dobra - jest wszystko ale zrobił drugą stronę -> http://www.tapicerki.carsdream.com/

przykładowa kiera do B6 :naughty::good:

bb5df1aa7b5f.JPG

9dbb38895140.JPG

A tu przykład ze strony Warszawskiej firmy http://www.4drive.pl - czyli jak to sp***dolić :sick3:

Obaj ( Audi i owner BMW ) powinien gościowi sprzedać solidnego kopa - żenada

516011e87d9221ef18014e7cf23ab6e4.jpg

d9747cfbe984e1409ad7ed6b80c629cd.jpg

Opublikowano

tak - nie jest to oczywiście identyczny szef co fabryczna robota ale wygląda bardzo dobrze - zobacz sobie - specjalnie dla Ciebie odkopałem namiar na kolesia

czuje sie zaszczycony :wink4::kox:

wygląda bardzo ładnie :good:

Opublikowano

Ja tam czekam na to az raggamuti zrobi jedną klubową furkie. Nie chce byc beta testerem :)

Ale generalnie to chetny jestem

Opublikowano

Ja tam czekam na to az raggamuti zrobi jedną klubową furkie. Nie chce byc beta testerem :)

Ale generalnie to chetny jestem

dokładnie - też uważam że trzeba wspierać klubową produkcje.

Ragga kiedy pani Frau rusza z produkcją ? - mogę być testowym Klientem

Opublikowano

Ja też mogę się podłożyć.. Mam tak ściachaną kierownice, że mi nawet nie zalezy :)

A mogłoby być ładnie :)

Opublikowano

Bo mi się na przykład nie podoba jak tak wychodzi (skora wystaje ponad linie poduszki):

sk251.jpg

Ale nie wiem czy to wynik obszywania skora kiery, ktora oryginalnie skory nie miala.... Ja skore mam tylko zuzyta :)

Opublikowano

Bo mi się na przykład nie podoba jak tak wychodzi (skora wystaje ponad linie poduszki):

Ale nie wiem czy to wynik obszywa\nia skora kiery, ktora oryginalnie skory nie miala.... Ja skore mam tylko zuzyta :)

bo tu ktoś zażyczył sobie pewnie wypełnienie ( coby miękka była ) albo stara skóra została na kierownicy - wtedy tak wychodzi - zoabcz na mojego posta z 3-ramienną - nic nie wystaje

Opublikowano

Nie chce byc beta testerem :)

jak bedzie dobra cena to moge być pierwszy , tylko musi to zrobić bez zdejmowania steru.

Wygląd jak standardowa kierownica S4 :wink4:

Opublikowano

Kurde wszyscy tacy odważni, tera mi gópio :decayed:

Opublikowano

Dobry :hi:

Odnośnia obszywania to dzwonilem do jednego zakładu w Warszawie (niedaleko Arkadii) i ceny wahają sie 230-270 zł w zależności od jakości skóry :blink:.

No i kiere trzeba sciagac samemu bo inaczej +80 zł za mechanika...

Opublikowano

Dobry :hi:

Odnośnia obszywania to dzwonilem do jednego zakładu w Warszawie (niedaleko Arkadii) i ceny wahają sie 230-270 zł w zależności od jakości skóry :blink:.

No i kiere trzeba sciagac samemu bo inaczej +80 zł za mechanika...

warszafka ;)

Opublikowano

siema. ma ktoś pożyczyć 4 koła na 3 dni? :naughty: chce oddac stalówki do malowania a alu zostały 200 km od wawy

Opublikowano

siema. ma ktoś pożyczyć 4 koła na 3 dni? :naughty: chce oddac stalówki do malowania a alu zostały 200 km od wawy

MAM 4 ZIMÓWKI..

Opublikowano
:hi: bry