Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 tutaj jest.. http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_chip_17cali_przod_led_tyl_led_lampy_zielone_sprezynki-t41931.0.html
AndyN Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ciekawe co i gdzie on/ona wcześniej tym pyskiem wąchał(a)/lizał(a) W dzisiejszej Wyborczej jest artykuł o psach i m.in. tym, która rasa psów jest sprawcą największej liczby pogryzień ludzi. Nie zgadniecie jaka: JAMNIKI!! Bo jamnik pomimo swych niewielkich rozmiarów ma duszę łowcy/myśliwego (to w końcu pies myśliwski-lisy w norach i te sprawy ) a kanapowy tryb życia i brak możliwości wybiegania się prowadzi do rosnącej frustracji, która czasem przeradza się w agresję ... A artykuł: "Jamnik pogryzł człowieka" nikogo nie zaciekawi więc prasa skupia się na rotweilerach i innych czteronożnych sq****
poziek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ciekawe co i gdzie on/ona wcześniej tym pyskiem wąchał(a)/lizał(a) jadła to co ludzie na stołówce: paróweczki, szyneczkę, kawior
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Jestem oburzony, bo kuffa zawsze w Newbie wypatruje ludzi z Radomia i jak już kogoś znajde to wątek jest zamknięty, bo sępy rzuciły się na przywitanie, a nikt nawet nie wspomniał o spotach radomskich. Brrrr. No nic, wyślę mu PW.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Jestem oburzony, kuffa sępy Tomek nie palenie Ci nie służy Siakiś sie nerwowy zrobiłeś
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Eee, zdaje Ci się, bo rośniesz, kuffa!!
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Jestem oburzony, kuffa sępy Tomek nie palenie Ci nie służy Siakiś sie nerwowy zrobiłeś nom Tomek kup sobie orzeszki albo cuś
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Krzyniek, Ciebie to dawno nie widziałem. Tobie to bym chętnie wpsuł1, haha. Chociaż z drugiej strony trochę strach przed Big Hand... _________________________________________________ 1) Miało być WPI*RDOLIŁ się znaczy.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Eee, zdaje Ci się, bo rośniesz, kuffa!! A nie mowiłem Luzuj poślady bo wjade nom Tomek kup sobie orzeszki albo cuś może to http://allegro.pl/item426602444_peniski_odswiezajace_oddech.html i dla relaxu to - http://allegro.pl/item429650206_antystresowe_jadra.html :polew:
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Wolałbym se kupić antystresowe cycki. Znajdź mi takie.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Wolałbym se kupić antystresowe cycki. Znajdź mi takie. Kup Pan cycka http://allegro.pl/item426564246_kup_pan_cycka_hit_cycki_antystresowe.html
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No, to dobre jest. Łukasz, zrobisz mi prezent?
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Chociaż z drugiej strony trochę strach przed Big Hand... [/size] Łapa Krzyńka ?
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No, to dobre jest. Łukasz, zrobisz mi prezent? Pogryzł byś suta w 5 minut Ale fajny gadżet
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Pogryzł byś suta w 5 minut Ale za to ile stresu bym rozładował.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Pogryzł byś suta w 5 minut Ale za to ile stresu bym rozładował. Rozładuj na naturalnych ..lepsza frajda
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No ale niestety nie mam do nich dostępu 24/24, więc czasem przydałby się zastępczak.
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No ale niestety nie mam do nich dostępu 24/24, więc czasem przydałby się zastępczak. Musisz sobie zatrudnić bardzo sobistą sekretarkę Albo fakt..bierji gumiaki z allegro
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Dziwie No ale niestety nie mam do nich dostępu 24/24, więc czasem przydałby się zastępczak. Dziwię się, że jeszcze nikt nie napisał "Pokręć Smigłem" :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi