Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Panowie cycuszkowie ..ma ktoś jakiegoś starego Corela ? Potrzebuje pilnie .. albo jakieś info skąd można zaciągnąć ten shit Ragga: sciagnij sobie jakis programik do torrentow np:utorent i znajdziesz corela w moment. Tylko ja potrzebuje wersje 11 bo te wszystkie X coś tam nie pójdą na moim złomie na mininowa.org nic nie ma Słuchał ktoś dziś Porannego WF w Esce ROCK ? :polew: Ja mało co sie nie poszczałem ze śmiechu :kox:
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ja mam x3 i smiga mi na: PIII 500, 320MB RAM i padnięta grafika [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 10:22_________________________________________________Mówisz o telefonie do kiosku?
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mówisz o telefonie do kiosku? Nie o homozie , gejozie ..Urbańskim i Różach Galii :polew: Wczoraj z Kolkovem zareklamowaliśmy klub w Ikeii na Targówku Pani wydająca karty była nieziemska :kox: Blondynka z ciężkim cycem
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wlasnie ragga spraw sobie przyzwoity kieszonkowy aparat. Chlopaki sie "zrzuco"
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 miamiiiiiiiiiiiii:P :polew: :kox: :kox: i teraz ragus pewnie rozwalił lapka
Aydaho Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 spodnie zmoczył ale Pani mu to ręcznie "zaprała" i plamy nie będzie
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 dawaj foty Karwa ..nie wpadłem na to żeby zrobić jej fote Akurat Kolkov ciapy wybierał a ja miałem dobrą miejscówke na foto ...ale nie ma tego złego ..do Ikei wybiore sie z Alfą Beedo foty... Wlasnie ragga spraw sobie przyzwoity kieszonkowy aparat. Chlopaki sie "zrzuco" Mam ..tylko wkrwia mnie ładowań tych baterii Czy ja o czymś nie wiem czy zbliża sie armagedon ? Ludzie ocipieli w " kurwfurze" stoją z wypchanymi koszykami ..a typ przedemną wyskukał rachunek na 1200 zł Testowałem uprzejmość ludzi ... stojąc z Tik Takami , batonikiem , i sokiem ... za ludzmi z wyładowanymi koszykami ...nikt nie zaproponował , że mnie przepuści ...nawet w kasie " do 10 artykułów " ...jedna Pani zlitowała sie ... widać ..normalna [br]Dopisany: Grudzień 04, 2008, 10:43:08 _________________________________________________ spodnie zmoczył ale Pani mu to ręcznie "zaprała" i plamy nie będzie Pani zaprała ręczni spodnie .. nawet posunęła sie o krok dalej Klata iście wyścigowa :slina: :kox: :kox: Przepiękne walory ..
Aydaho Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Pani zaprała ręczni spodnie .. nawet posunęła sie o krok jak posuneła się o krok to nic więcej nie musisz tłumaczyć ... pozazdrościć tylko
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 POLSKA ;P No niestety... odnoszę wrażenie , że niektórych ludzi to trzymali w szopie i karmili z procy ..wchodzili do łazienki i wsadzali ciepłe przedmioty w pupe... nie jak wiecznie nie zadowoleni z życia ..to chamsy do spodu .. buractwo pierwsza klasa :gwizdanie: [br]Dopisany: Grudzień 04, 2008, 10:49:09 _________________________________________________ Pani zaprała ręczni spodnie .. nawet posunęła sie o krok jak posuneła się o krok to nic więcej nie musisz tłumaczyć ... pozazdrościć tylko Konkretyzujmy ...zazdrośćić mi czy jej :polew:
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no to nie widziałes we wtroek pary znaczy trójkata :polew: :polew: 2 facetów i 1/2 faceta :polew: w arkadii Łukaszek to mało sie nie zesikał
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no to nie widziałes we wtroek pary znaczy trójkata :polew: :polew: 2 facetów i 1/2 faceta :polew: w arkadii Łukaszek to mało sie nie zesikał Patrz , że nie widziałem ... może dlatego że nie było mnie na spocie Podchodzi kobieta ..pyta . ." Czy mogę zgłosić Panu parę uwag odnośnie UPC ponieważ nikt mnie nie chce wysłuchać..mogę czy to takie moje czcze gadanie .." . - No nie trafiła Pani ..raczej czcze gadanie ..dowidzenia
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 mam już zdjęcie - tak wyglądała Czy ona mnie przytuli? :slina: :slina: :slina:
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Słuchał ktoś dziś Porannego WF w Esce ROCK ? :polew: Ja mało co sie nie poszczałem ze śmiechu :kox: ja wczoraj słuchałem było zajefajne a jak dziś było podobnie to :kox:
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 mam już zdjęcie - tak wyglądała Czy ona mnie przytuli? :slina: :slina: :slina: raczej mnie to ja tu przegapiłem 2000 strone ehh no dobra ty tez ty do jednego ja do drugiego
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 mam już zdjęcie - tak wyglądała Czy ona mnie przytuli? :slina: :slina: :slina: Jasne ...tylko zaraz po tym jak ja wyprzutulam ją :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi