Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, jest coś takiego jak SPRAWDŹ ORTOGRAFIĘ - przecież można tego używać.

Wiem, że są dyslektycy, a skoro tak to jest taka funkcja i można z tego skorzystać.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czasami Ci co nie ukończyli nawet połowy tego są lepiej przystosowani do życia w społeczeństwie niż Ci z tytułem mgr lub jeszcze wyżej.

za szeroki temat żeby się na forum o to spierać - mnie to w każdym bądź razie nie przekonuje

Opublikowano

Słuchajcie, jest coś takiego jak SPRAWDŹ ORTOGRAFIĘ - przecież można tego używać.

Wiem, że są dyslektycy, ale skoro jest taka funkcja to można z tego skorzystać.

ale po co

jak ja jestem ustawiony mam interesy itp :)

albo jestem dzieciakiem bogatych rodziców i musze to wszytskim pokazać ze jestem fajny to uzywał takiej głupiej funkcji nie bede

rozumiesz i tyle mam do powiedzenia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wiem, że są dyslektycy, a skoro tak to jest taka funkcja i można z tego skorzystać.

poza dyslektykami to jest właśnie ta cześć lepiej przystosowana do życia niż mgr i wyżej :decayed:

Opublikowano

Czasami Ci co nie ukończyli nawet połowy tego są lepiej przystosowani do życia w społeczeństwie niż Ci z tytułem mgr lub jeszcze wyżej.

za szeroki temat żeby się na forum o to spierać - mnie to w każdym bądź razie nie przekonuje

mnie tez :)

nie byłem prymusem

ale studia mam i jestem z tego zadowolony ze sie udało

i zawsze inaczej będą na mnie patrzec niż na kogos kto ma 6 klas podstawówki skończone

i ma własny biznes :)

Opublikowano

hej. Dziki pytanko mam: co robi lepszy czas na ćwiarę S4 B5 po samym programie , czy S4 B6?? dziękuję!! :decayed:

Opublikowano

hej. Dziki pytanko mam: co robi lepszy czas na ćwiarę S4 B5 po samym programie , czy S4 B6?? dziękuję!! :decayed:

Tosika AHU wymiata te wszystkie parchy :naughty:

Opublikowano

Tosika AHU wymiata te wszystkie parchy :naughty:

jeszcze jak zmieni kierownice :P to juz wogule będzie potwór :)

Opublikowano

Mam dyskretne pytanie ... a ta funkcja oblicza ile sie pierdlnęło byków na minutę ?

..bo ja Ciągle czuję jakby mi liczyło :polew: :polew: :polew: :polew:

Lukasz ..daj numer konta to Ci sie "spuszczę" za te gumki :decayed:

Opublikowano

mnie tez :)

nie byłem prymusem

ale studia mam i jestem z tego zadowolony ze sie udało

i zawsze inaczej będą na mnie patrzec niż na kogos kto ma 6 klas podstawówki skończone

i ma własny biznes :)

to nie chodzi bezpośrednio o to jak na Ciebie patrzą tylko chyba każdy z nas ma jakies ambicje i coś go interesuje i chce się rozwijać w jakimś obszarze, specjalizacji etc ...

a potrafić wypowiadać się poprawnie w przynajmniej języku ojczystym to już chyba zasrany obowiązek szanującego się dorosłego człowieka :cool1:

EOT

Opublikowano

...no to się dowiedziałem-szaleństwo normalnie :gwizdanie:

Opublikowano

każdy z nas ma jakies ambicje i coś go interesuje i chce się rozwijać w jakimś obszarze, specjalizacji etc ...

Dokładnie ...dlatego ja wybrałem cipkologię na poziomie rozszerzonym :polew: :polew:

Opublikowano

...no to się dowiedziałem-szaleństwo normalnie :gwizdanie:

IMO S4B5 - B6 jest cięższe

Opublikowano

Boberku Lubie Cię i wogóle ale uwierz mi ocenia się człowieka a nie to jaki ma papierek jaką ma skończoną szkołe itp.

I nie mam bogatych rodziców, wogóle nie mam rodziców sam do wszystkiego doszedłem i pomimo braku starych nie stoczyłem się na dno i jestem zadowolony że mam to co mam i że sobie całkowicie sam radze w życiu, więc nie gadaj mi o starych bo ich nie mam

I nie jaraj się tym że ktoś ma skończone studia i dyplom bo taki dyplom i świadectwo ukończenia szkoły jest banalnie załatwić...

Opublikowano

każdy z nas ma jakies ambicje i coś go interesuje i chce się rozwijać w jakimś obszarze, specjalizacji etc ...

Dokładnie ...dlatego ja wybrałem cipkologię na poziomie rozszerzonym :polew: :polew:

i bardzo dobrze - satysfakcji po same jajka życzę :polew:

Opublikowano

Boberku Lubie Cię i wogóle ale uwierz mi ocenia się człowieka a nie to jaki ma papierek jaką ma skończoną szkołe itp.

I nie mam bogatych rodziców, wogóle nie mam rodziców sam do wszystkiego doszedłem i pomimo braku starych nie stoczyłem się na dno i jestem zadowolony że mam to co mam i że sobie całkowicie sam radze w życiu, więc nie gadaj mi o starych że ich nie mam.

I nie jaraj się tym że ktoś ma skończone studia i dyplom bo taki dyplom i świadectwo ukończenia szkoły jest banalnie załatwić...

załatwić a załatwić ale dojśc do tego samemu to jest wyczyn

którego nie zastąpisz pieniędzmi

ja tez do ciebie nic nie mam ale denerwuje mnie takie gadanie i podejście do zycia

co do rodziców to mi przykro

i gratuluje ze wszytsko sam osiągnąłeś

pozdro

tyle ode mnie

Opublikowano

i bardzo dobrze - satysfakcji po same jajka życzę :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Prymas ..witamy wśród żywych :naughty::polew:

Opublikowano

Tylko jak już będziesz się "spuszczał" to dopisz tam jedno 0 :naughty::kox:

Opublikowano

Chodziłem do technikum ale wyrzucili mnie z niego wiesz dlaczego?? dlatego że jak moja mama umierała na raka byłem przy niej non stop w szpitalu na Banacha i byłem tam dzień w dzień przez 2 miesiące...i za to że nie było mnie w szkole 2 miesiące wyrzucili mnie z niej mimo że dobrze znali sytuacje i wiedzieli że chce być każdy dzień przy mojej mamie bo wiedziałem że nie ma dla niej ratunku ale mimo tego unieśli się chonorem i mnie wyrzucili...

Od tamtej pory nie chodze do szkoły straciłem zapał i już do niej nie wruciłem po pogrzebie mamy, ale gdyby Pan dyrektor zobaczył jak ona cierpiała i ile musiałem się na to napatrzeć może by zmienił zdanie...

Opublikowano

Tylko jak już będziesz się "spuszczał" to dopisz tam jedno 0 :naughty::kox:

Moje palce tak daleko nie sięgają na klawiaturze numerycznej :polew: